Trebao si prijaviti policiji. Mene kad su horsasi zboli policija ih u roku od 24 h pofatala, ali ih tuzilastvo pusti jos brze. Jbg onda uradis sto i ja...Evolution87 je napisao/la:Ma da je meni samo saznati ko su i sto su me napali. Naplatio bi im sa kamatama.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
NO PYRO NO PARTY
- legenda reala
- Kontakt:
ma ziheraš mrtviMarsal je napisao/la:Mene Sturmov stil boxanja uzasno nervira.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
Bogami ga ispichka, ovakav Sturm kad napada je apsolutno creme de la creme boxa ali mene nervira 90% njegovih borbi kada brani titulu, to je bogu plakat kako ide na siguricu.
Respect Felixe!
Respect Felixe!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ti brate ako si joint ispušio , ja sam plast sijena složenog sam ispušio etoOtelo je napisao/la:
Budi mi interesantnije kasnije i osjecam se super.
Jedem i voce al necu vise o tome.K'o da je iko ikad od marihuane umro pa dizete frku.
Tako blizu, a tako daleko.
Ne moras svaki moj post ganajti po forumu.Civa je napisao/la:Ti brate ako si joint ispušio , ja sam plast sijena složenog sam ispušio etoOtelo je napisao/la:
Budi mi interesantnije kasnije i osjecam se super.
Jedem i voce al necu vise o tome.K'o da je iko ikad od marihuane umro pa dizete frku.
Ne znas me uopce i tu govoris da znas sta sam radio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni buraz srce ko džamija zbog ove večeri, glavni je majke mi.Marsal je napisao/la:Joj nemoj Adnane na bosanskom pričat molim te.
Kako ga složi za četiri minute, izašao je s namjerom da ga istuče što prije, nabrijan strašno, odradio se poštenski i to je to. Da je ovako boksao i u onom fajtu s Ircem ne bi nikad ni gubio titulu.
- Marsal
- Kontakt:
Ma i meni je prepredrago jbt evo plačemChapman je napisao/la:Meni buraz srce ko džamija zbog ove večeri, glavni je majke mi.Marsal je napisao/la:Joj nemoj Adnane na bosanskom pričat molim te.![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Denis Serdarević je ipak prekuc'o to 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj kad ste kod tih jezika, meni je Slišković neprevaziđen sa svojim pokušajem engleskog i onda sam neki dan čuo i ovo i rekao slišković, maja marijana i niko treći..
Kerim sa zmbt, bio prosjek. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nisam neki stručnjak, al frajer razvaljujeuschtipak je napisao/la:Kerim sa zmbt, bio prosjek.
Ne valja vam to gledati
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]QUARTERBACK je napisao/la:joj kad ste kod tih jezika, meni je Slišković neprevaziđen sa svojim pokušajem engleskog i onda sam neki dan čuo i ovo i rekao slišković, maja marijana i niko treći..![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- reds_forever
- Kontakt:
Ko ce novog Ilijasa gledatNarin je napisao/la:Ne valja vam to gledati
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Bolje se drogirati ko sav normalan svijet..
Treba se dopingovati
Treba se dopingovati
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
droga

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Narko, s'o to ne ucis? 
LANET OLSUN!
Ma dosadilo i to,nije mi zanimljivo više..uschtipak je napisao/la:Narko, s'o to ne ucis?
Ebo fakultet,nek sam ja živ i zdrav.
Zeznuo sam zglob,po 104ti put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.