Nadam se tripl-dablu sa slijedecom strukturom: 10 poena, 10 asistencija prema Brooku koji to zavrsava u Dzevdinom stilu, 10 minuta provedenih na klupi
Sretno!
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Ja to samo da ga ne uraknemo, pa ti vidiBegAx je napisao/la:Bogami ja sam protiv Houstona bio najavio double-double, pa ti vidi sad'.*p!p!t@* je napisao/la:Ne najavljuj ga majke ti, odma' kritično odigra.BegAx je napisao/la:Veceras double-double.
Nego, bas me zanima sa koliko razlike ce veceras fasovati. Jes' i Milwaukee los, ali...
evo imam jasemir01 je napisao/la:ima li neko link za YES TV
Bas se pitam moze li se negdje naci neki makedonski forum da vidim prate li oni PeruAmelo173 je napisao/la:Stvarno ja mislimn da nijedna nacija na svijetu ne voli ovoliko svoje sportiste kao mi. U ova doba gledati Mirzu u NBA samo Bosanci mogu hahahaha
Ja danas montirao kuhinju 6 sati, došao kući odspavao 2-3 sata, i taman da mogu tekmu gledat', svakako mi je sutra slobodan dan. Sretno Mirza!Bademluk je napisao/la:Ne znam kako se vi drzite al ovo će bit hebena noć...oči mi se lijepe. Nadam se da ce me Telka razbudit sa jedno 3 vezane trojke
Hvalaglavni je napisao/la:evo imam jasemir01 je napisao/la:ima li neko link za YES TV
http://nbaliveonline.tv/brooklyn-nets-live-streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;
Link 4
uzivajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.