sarajlija89 je napisao/la:BUFFON.....svaka cast svima,mozda nije atraktivan kao Khan u svoje vrijeme ali njegova sigurnost,mirnoca i sve ostalo.....nijedan golman to nema.........bez dileme najbolji golman svih vremena....ja ne pamtim da je kad gresku napravio hvala Bogu da je tako
ma Casillas je Spiderman :mrgreen:zaljepi paukovu mrezu na gol i nema sanse da goovnno udje
sarajlija89 je napisao/la:BUFFON.....svaka cast svima,mozda nije atraktivan kao Khan u svoje vrijeme ali njegova sigurnost,mirnoca i sve ostalo.....nijedan golman to nema.........bez dileme najbolji golman svih vremena....ja ne pamtim da je kad gresku napravio hvala Bogu da je tako
ma Casillas je Spiderman :mrgreen:zaljepi paukovu mrezu na gol i nema sanse da goovnno udje
[youtube][/youtube]
mora da mu je nestalo te mreze prosle godine.. odnosi se na 2,3,4 gol..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Ma Buffon, drugi Casillas a treći Cech.
Nadolaze mlade Njemačke nade Adler i Neuer te Lloris
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Bešiktaš XXL je napisao/la:Sjeća li se iko Peruzzija? Dobar je i nas golman, Ruštu Rečber.
Onaj Italijan??
'onaj'.. hahha pa to je legenda..
samo pogledajte ovaj klip L'Avvocata i sve ce biti jasno.. a i na goal.com je svima jasno.. 50% Buffon.. samo da ima bolju odbranu.. kad je u odbrani imao Cannavara, Thurama, Zambrottu, Montera, Birindelia, Ferraru.. ubjedljivo je bio najbolji zato sto je tada bio problem proci odbranu, a danas se jedan Macabi seta po nasoj odbrani.. jos pogotovo sad kad nema Chiellinia..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
rob do bagro je napisao/la:Tomo Piplica nema dvojbe
kakav piplica,adnan guso je kralj
zajebite vi to...od Alaima boljeg golmana nema...
a od onih sto sam gledo za mene je najbolji Petar Smajhel...
a danas po meni najbolji je Buffon...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ne bih da ulazim u dubioze ali sta je ovaj covjek radio i uradio - zasluzio je barem jednu historijsku zlatnu kopacku.
Smatram da nismo u mogucnosti da raspravljamo neke starije golmane jedino ako ima kakvih forumaskih metuzalema ali tu su negdje i Piter Silton, Valter Zenga, Djovani Peruci, Dida, Andoni Zubizareta - osim vec pomenutih prije.
A....
[youtube][/youtube]
.....ovako se ispracaju samo najbolji
.... da mu samo nije lopta ispala u Japanu.....
[youtube][/youtube]
... ali nije sramota izgubiti okrsaj 1/1 sa svjetskim velemajstorom...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....