Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Gledat ovu kosarku je depresivno a Mirza je ovo slabo odigrao skroz !
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Kako ste? Koliko minuta ja Mirza i kako je igro?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
toliko dobro da idem spavati, iskreno, malo sam razocaran
laku noc svima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije ni cudo sto najgore omjere imaju, uzasne obje ekipe. Mirza nula u prvom, tesko i cekat drugo pol da se u ova doba gleda ova patnja.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
pokusao je doci do laganih poena nije islo..prvi put mu taylor klasika neda loptu..drugi put ga blokirase,mada da je bio neko drugi vjerovatno bi bio sviran faul,al eto
raduljica dominira
raduljica dominira
Ma yebo ti ekipu koja najavljuje titulu a pobjedjuje ih podrum lige zvani Milwaukee.
Mirza dobar u odbrani, u napadu, nazalost, lose.
Mirza dobar u odbrani, u napadu, nazalost, lose.
ako ovako nastave izgubice i ovu, mirza za sad slab sto se tice u napadu odbrana moze proc
Valjda ce dobiti koji minut u drugom poluvremenu al video sam da je Kidd ljut I custo sumnjam da ce vise ulazit!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
koliko suteva je imo? jel pokuso za tri ?
kako si zakljucio da je Kidd ljut i to bas na MirzuBosnaSTL je napisao/la:Valjda ce dobiti koji minut u drugom poluvremenu al video sam da je Kidd ljut I custo sumnjam da ce vise ulazit!
Sengelia Mirzi ikamet na klupi nabrzinu prouci
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
0-4 iz igre 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Uh Mizra se zatrpo, samo sto nije bundu obuko
Neko je na forumu prognozirao da ce se poluvrijeme zavrsiti 39:39, i bio je jako blizu. Ovo je dno-dna.
Laku noc.
Laku noc.
Kindže, kindže...
Vidio sam mu facu kad je Mirza prosao pokraj njegana putu za klupu !mirzatele je napisao/la:kako si zakljucio da je Kidd ljut i to bas na MirzuBosnaSTL je napisao/la:Valjda ce dobiti koji minut u drugom poluvremenu al video sam da je Kidd ljut I custo sumnjam da ce vise ulazit!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Kidda nikad ljutog nisam vidio na klupi( sto znači?), za razliku od ostalih trenera.
Moram priznat da je mirza zadnje tri tekme potanak , barem sto se tice napada...
nece pa nece..sve dobro radi al nece i gotovo
dobio je poprilicno dobru sansu nakon ovrede piercea,na pocetku je igrao dobro ,sad iz utakmice u utakmicu sve losije iako svaka po meni moze dobit prolaznu ocjenu
Više mi kukamo od njega 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!