Ovakav prizor će biti i na kraju, a vi na njeg čekate, podsjeti me od kad?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Hajd se sad pogledaj u ogledalo pa se usklikaj i stavi sliku da se divimo tvojoj glupoj faci....paripegio10 je napisao/la:Evo za tebe jedna dive divovski
Mogu te podsjetiti samo na ovogio10 je napisao/la:Evo za tebe jedna dive divovski
Da bi se stabilizovao klub ne može ti pomoči ni Tan, Kunto, Panto bez zakona, bez države i vlasti. Prevedeno može doći Abramović ali ovdje ne može ništa učiniti jer nema zakona. Nisi u toku živiš u zabludi još ...pitic je napisao/la:Ti kada prestaneš živjeti u svome svijetu sumanutih ideja onda možemo komunicirati. Nama je stvar stabilizirati klub na zdrave grane i izvaditi klub iz dugovanja to je na prvom mjestu, a kada se ovo desi onda će se ulagati u malo skupocjenija pojačanja da bi bili ozbiljniji konkurent i na evropskom putu. To što pričaš o nekom ka...nju bogatuna, niste vi bogatune uzeli od 2011 godine i tu priču okači mačku od repgio10 je napisao/la:Ajd pusti ih molim te, i ti i ovaj pile.terabajt je napisao/la:Trofeji nam ne trebaju![]()
,bitne su plate,akademija i ostalo .
Pusti ih neka zive u svom svijetu gdje su divovi, u svijetu gdje je bitnije imati para a ne trofeje. Pa što će im onda te silne pare ako ih neće trošiti na to da osvoje pehar?
Pusti ih neka se naslađuju zbog tog što je Željo u krizi, a ipak Željo i takav pokara "bogatune".
Neka uzivaju, ipak im je pauza u prvenstvu ( pored Bajrama ) jedina prilika za to.
Šta li se sad sprema, kao što neko reče jel ovo zatišje pred buru....molotovljev je napisao/la:Od ovog dana ništa više neće biti isto...
NIJE BOLEST SVE STO BOLIfranklampard8 je napisao/la:Ne ****.molotovljev je napisao/la:Od ovog dana ništa više neće biti isto...
Nismo se razumilivincenttan je napisao/la:NIJE BOLEST SVE STO BOLIfranklampard8 je napisao/la:Ne ****.molotovljev je napisao/la:Od ovog dana ništa više neće biti isto...
[youtube][/youtube]molotovljev je napisao/la:Vazduh treperi, kao da nebo gori...
Pa nedavno je bio negdje u Skandinaviji, tako sam bar vidio na fotkama.. Samir kuler..hilmo je napisao/la:Šta li se sad sprema, kao što neko reče jel ovo zatišje pred buru....molotovljev je napisao/la:Od ovog dana ništa više neće biti isto...
Vidim Radovac malo šeće po Njemačkoj, gledao Vedu danas. Valjda će nešto od tog što je vidio primjeniti i na sebi![]()
evo ja cu ti malo "Opisati" situacijuamypitar je napisao/la:Sta je ljudi sa pojacanjima.![]()
Svasta mahala prica,pominju se mnoga imena,a ako upola od toga bude tacno,bice to dobra ekipa.
Ono sto je bitno,i ono sto Uprava zna,a to je da jedno od pojacanja mora da izazove mediski bum ,kao sto je izazvao dolazak trenera Jarnija.Od imena koje spominje mahala,bice tu svega i svasta,ali dok se pojacanja ne uslikaju sa svetim dresom,treba sa istim sacekati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.