AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
DESTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
Evo Destra 2:1 
Gervinho ih prolazi kao na PES-u
Gervinho ih prolazi kao na PES-u
Zadnja izmjena: PlanB, dana/u 08 dec 2013, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je imati PlanB !
Fino se igra..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda Rome, iako je tekma bila dosta izjednačena, Roma je ipak imala više šansi i konačno dobila jednu tekmu.
Vrijedna tri boda, sad u Milanu bez Castana i Pjanića, možda sa Tottijem, biće zanimljivo.
Vrijedna tri boda, sad u Milanu bez Castana i Pjanića, možda sa Tottijem, biće zanimljivo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ovo je jedva bilo,kad vodimo ne znam zasto se onako bzvz povucemo.Imali smo dosta sansi i trebali smo pogoditi jos koji put.Drago mi je zbog Destra.Ko sve iducu propusta uz Pjanica?
embrace the chaos
Gervinho mašina. Stoperi beton. Zaslužena pobjeda Rome.
Na ovom linku što sam gledao utak., komentator se smije kolko sudija svira protiv Rome. Gervinha vuče za dres igrač Fiorentine, cijepa mu dres, ništa sudija. Pa Strotmana džonom u leđa udariše, 1kg mesa mu s leđa zguli lik,a sudija svira faul za Viole.
Ovo niđe na svijetu nema
Na ovom linku što sam gledao utak., komentator se smije kolko sudija svira protiv Rome. Gervinha vuče za dres igrač Fiorentine, cijepa mu dres, ništa sudija. Pa Strotmana džonom u leđa udariše, 1kg mesa mu s leđa zguli lik,a sudija svira faul za Viole.
pa ademe dodaj loptu ebemu majku više, opet nas je mogao koštati bodova
kastan i benatija bez greške, lavovi na kvadrat!
dodo se izvadio za onu grešku kod gola, haman da nije bilo opasnosti sa te strane
sad se poklat sa milanom, bez pjanketa, al bog ce igrati tamo gdje najviše voli
kastan igra u milanu, ona grafika je bila ocajna i ništa tacno nije bilo, kad je pjanic dobio žuti pisalo da nije suspendovan, al to mu je bio cetvrti karton
kastan i benatija bez greške, lavovi na kvadrat!
dodo se izvadio za onu grešku kod gola, haman da nije bilo opasnosti sa te strane
sad se poklat sa milanom, bez pjanketa, al bog ce igrati tamo gdje najviše voli
kastan igra u milanu, ona grafika je bila ocajna i ništa tacno nije bilo, kad je pjanic dobio žuti pisalo da nije suspendovan, al to mu je bio cetvrti karton
nema potpisa
Otkud ti to da Castan neće igrati, pa danas je dobio 5. žuti. Nedavno je pauzirao zbog kartona.Sarajevo1946 je napisao/la:Zaslužena pobjeda Rome, iako je tekma bila dosta izjednačena, Roma je ipak imala više šansi i konačno dobila jednu tekmu.
jesi vidio, ja sam samo cekao da primimo gol pa da razbijem nešto. Onaj tomovic za istu stvar koju je uradio pjanic nije dobio žuti karton, a pjanketu ga pokazao u 15minAlen1987 je napisao/la:Gervinho mašina. Stoperi beton. Zaslužena pobjeda Rome.
Na ovom linku što sam gledao utak., komentator se smije kolko sudija svira protiv Rome. Gervinha vuče za dres igrač Fiorentine, cijepa mu dres, ništa sudija. Pa Strotmana džonom u leđa udariše, 1kg mesa mu s leđa zguli lik,a sudija svira faul za Viole.![]()
![]()
Ovo niđe na svijetu nema
nema potpisa
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Grafika je tako pokazala u prijenosu na Areni, iako je i meni čudno bilo, jer sam znao da je nedavno pauzirao. Za Pjanića nije ni pisalo da pauzira kad je prvi žuti dobio.Alen1987 je napisao/la:Otkud ti to da Castan neće igrati, pa danas je dobio 5. žuti. Nedavno je pauzirao zbog kartona.Sarajevo1946 je napisao/la:Zaslužena pobjeda Rome, iako je tekma bila dosta izjednačena, Roma je ipak imala više šansi i konačno dobila jednu tekmu.
Castan i Benatia zaista odličan stoperski tandem.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
A i drugi žuti Pjaniću nije toliko očigledan bio. Ali sudija je izvadio crveni karton i prije nego se faul desioAdmir_Sa je napisao/la:jesi vidio, ja sam samo cekao da primimo gol pa da razbijem nešto. Onaj tomovic za istu stvar koju je uradio pjanic nije dobio žuti karton, a pjanketu ga pokazao u 15minAlen1987 je napisao/la:Gervinho mašina. Stoperi beton. Zaslužena pobjeda Rome.
Na ovom linku što sam gledao utak., komentator se smije kolko sudija svira protiv Rome. Gervinha vuče za dres igrač Fiorentine, cijepa mu dres, ništa sudija. Pa Strotmana džonom u leđa udariše, 1kg mesa mu s leđa zguli lik,a sudija svira faul za Viole.![]()
![]()
Ovo niđe na svijetu nema
crveni bezveze a plus sto Orsato nije svirao dva faula za nas kada su nas stisli, povlacenje Gervinha metar od sudije naravno ne svira i onda djon u ledja Strootmana takodjer metar od sudije on svira faul za Viole
al evo im ku.rac
al evo im ku.rac
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Lazio nam trenutno otisao na -20...ako ovako nastave nece im ni 100% antifriz pomoc da se ne zalede

imaju intera, tj bracu svoju kolo prije kraja pa nek im vrate na proljece što su dužni iz 2010 godine, trebat ce im bodovi za opstanakGoogle je napisao/la:Lazio nam trenutno otisao na -20...ako ovako nastave nece im ni 100% antifriz pomoc da se ne zalede![]()
![]()
al kakva šteta zbog sasula i kaljarija, al sam isto siguran da ce nam se ta nesreca vratiti, mora jednostavno jer imamo i glavu i rep što bi se reklo i vecinom djelujemo dobro na terenu. vidjeli smo protiv atalante nakon 60min patnje, pa kada smo ih stisli samo ih je nafaka i sudija sprijecio poraza, a to je odlika konkurenata za titulu
nema potpisa
I kod shintera neki minus zavlado,a kako igraju bice taj minus i dvocifren...
Stvarno steta za sasulo i kaljari tu je trebalo da se uzme svih 6 bodova...posebno sasulo ne mogu da prezalim i onaj gol u 90 min...
Sta je bilo bilo je treba gledati u naprijed i da se vise ne ponoove iste ili slicne greske...
Stvarno steta za sasulo i kaljari tu je trebalo da se uzme svih 6 bodova...posebno sasulo ne mogu da prezalim i onaj gol u 90 min...
Sta je bilo bilo je treba gledati u naprijed i da se vise ne ponoove iste ili slicne greske...
-
Evil Genius II
destro car, vise je pretrcao dok je slavio gol nego ostatak utakmice ali i za ono malo minuta je pokazao kako mozemo biti opasni sa pravim napadacem u igri. odlicno je pratio gervinha, savrsen tajming ubacivanja ispred stopera i hladno zakucavanje. treba njemu sigurno jos par sedmica da udje u pravu formu i dosta dosta rada sa lotpom jer ovako jedva da ima 15 minuta u nogama ali jednom kada se vrati bicemo mnogo opasniji.
protiv milana ce biti tesko ukoliko totti ne bude igrao jer ionako smo imali problema sa kreativnoscu a sada nam jos fali i pjanic. ako se oporavi onda ocekujem pobjedu jer realno gledano bolji smo u svakom pogledu od njih, izuzev napada ali mislim da ce najbolji stoperski par lige benatia - castan lakse izaci u kraj sa balotellijem nego mexes - zapata sa tottijem, gervinhom, ademom/florenzijem koji bi konacno trebao proigrati sad kad se kapiten vraca. upravo taj povratak kapitena ce da bude dodatna motivacija ekipi, a tu je i cinjenica da je na san siru/meazzi uvijek pruzao vrhunske partije tj raspolozen totti = pobjeda rome. moram priznati da me najvise strah sudjenja i tih nekih bezveznih, poklonjenih penala i slobodnjaka
protiv milana ce biti tesko ukoliko totti ne bude igrao jer ionako smo imali problema sa kreativnoscu a sada nam jos fali i pjanic. ako se oporavi onda ocekujem pobjedu jer realno gledano bolji smo u svakom pogledu od njih, izuzev napada ali mislim da ce najbolji stoperski par lige benatia - castan lakse izaci u kraj sa balotellijem nego mexes - zapata sa tottijem, gervinhom, ademom/florenzijem koji bi konacno trebao proigrati sad kad se kapiten vraca. upravo taj povratak kapitena ce da bude dodatna motivacija ekipi, a tu je i cinjenica da je na san siru/meazzi uvijek pruzao vrhunske partije tj raspolozen totti = pobjeda rome. moram priznati da me najvise strah sudjenja i tih nekih bezveznih, poklonjenih penala i slobodnjaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.