FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 08 dec 2013, 02:49

effe_sa je napisao/la:Mislim da čak ove povrede Pepu i odgovaraju, jer manje glavobolje ima koga staviti u prvu postavu.... :)

Bayern je definitivno najjača ekipa Evrope, samo treba biti oprezan, LP je takvo takmičenje da jedan loš dan, jedno loše izdanje te može koštat ispadanja...Tako da se tu mora razmišljat od utakmice do utakmice, tačnije od kruga do kruga...A ogromne su šanse da će nam ekipa opet stići do kraja. Ovo stvarno predobro sve izgleda i koliko samo varijacija u igri i koliko nepredvidivosti za protivnika. Za razliku od one super moćne Barce, moćni smo i u igri glavom, to pokazuju golovi danas Van Buytena , prije Mandže ili nekog drugog....
Cini mi se da smo postali malo manje opasni iz kornera,a da ih i manje imamo po utakmicama u odnosu na proslu sezonu,to bi trebalo provjeriti

Dakako da smo ove sezone najjaci tim u europi, i samim tim sto nemamo poraza niti u jendom takmicenju ove sezone pokazuje nasu moc.
Bundesliga nije vise kao prije da je samo Bayern cini,vec godinama je cini i BvB, a sada se ukljucio i Leverkusen,koji ako se ne varam nam je posteno uzeo bod!!!

Realno je za ocekivati da cemo strest City kod kojeg se primjeti nedostatak Silve, a onda kao prvoplasirani u grupi od "tezih" protivnika bi mogli samo dobiti Arsenal ukoliko oni zavrse na drugom mjestu, tako da je do cetvrtfinala put slobodan,a do tada ce svi biti u punoj formi i maximalno nalozeni na trofej!!!
Stern des Südens

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 dec 2013, 09:46

ne mogu da zamislim s kim bi to Bayern mogao odigrat 0:0

evo malo nostalgije 8-)

[youtube][/youtube]

Kad je Braco presao u Bayern, pa tada sam nekad i poceo da pratim nogomet, sa desetak godina, plus jos SP u Francuskoj je bilo tada, ma hajde :geek: pred kraj proslog vijeka nogomet je bio na vrhuncu, 2013. je Bayern na vrhuncu.

Braco, famoznih 234 (31)

hladno jutro, -10 u Dortmundu jutros, nije ni cudo, Decembar je.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 dec 2013, 11:41

proFCB je napisao/la: Cini mi se da smo postali malo manje opasni iz kornera,a da ih i manje imamo po utakmicama u odnosu na proslu sezonu,to bi trebalo provjeriti
S obzirom da se igra na veliki posjed i da se forsira sva ta kombinatorika, solidan smo broj golova glavom zabili.
A podatak oko kornera mi sad nije poznat, ali čini mi se da si u pravu da ih nije bio baš značajan broj...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 08 dec 2013, 11:49

effe_sa je napisao/la:
proFCB je napisao/la: Cini mi se da smo postali malo manje opasni iz kornera,a da ih i manje imamo po utakmicama u odnosu na proslu sezonu,to bi trebalo provjeriti
S obzirom da se igra na veliki posjed i da se forsira sva ta kombinatorika, solidan smo broj golova glavom zabili.
A podatak oko kornera mi sad nije poznat, ali čini mi se da si u pravu da ih nije bio baš značajan broj...
u pravu si osjeti se sto se tice kornera jer prosle godine se nije moglo promasiti dvica na kornere sad skoro duplo manje se izvodi
joj hamo vidi mu glave

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 dec 2013, 14:09

Hoeness je jučer još jednom hvalio Riberyja, posebno za njegovo jučerašnje izdanje. A dodao je kako na proglašenju najboljeg igrača svijeta može biti samo jedan pobjednik a to je Ribery, jer nema igrača koji je to od Francuza više zaslužio.
Ako Ribery ne pobijedi, bit će to velika svinjarija
- rekao je Hoeness.

I drago mi je što Uli sada vrši pritisak, jer s prljavim marketingom su se posebno u proteklih mjesec dana namjeravale neke stvari promjenit. A znamo da marketing čuda čini te da ima dosta naivaca. S druge strane nikad nije sigurno, da li će prebrojavanje glasova biti regularno i šta se sve može uraditi.
Ono što je najbitnije Ribery je sebe krunisao titulama, pa i onom najvećom - Liga prvaka. Krunisao se i individualnom nagradom najboljeg u Evropi. A vidjet ćemo da li će pravda pobijediti, početkom januara.
U suprotnom ćemo morati duplu pravdu na terenu tražiti i još više izdominirat Evropu..... :D

Manchester City najavljuje da će igrati s B sastavom, jer ih narednog vikenda očekuje duel s Arsenalom.
Vidjet ćemo da li će i u našem timu biti rotacija......
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 dec 2013, 14:59

Pobijedili smo jučer Artland Dragons u gostima sa 92 - 79.

Bryant 17 poena, ali više je stajao na trici nego ispod koša, s tim da je ima 11 skokova. On je igrač koji odlično igra u BBL-u ali mnogo slabije u Euroligi, mora smršati. Delaney igra odličnu košarku, jučer 13 poena, 8 asistencija i skokova. Naš Nihad je igrao samo 10 minuta i nije se upisao u listu strijelaca. Imao je ranije povredu zbog kojih nije igrao u Euroligi, a ta povreda je ostavila posljedice na našeg reprezentativca.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 dec 2013, 17:07

Bodovni napredak u odnosu na proslu sezonu nakon 15 odigranih kola. A kad se samo sjetim price kako nas Pep polako unistava, kako se ovo nikome ne svidja, kako je danasnji Bayern neprepoznatljiv za razliku od onog Juppovog a pogledaj sad, zanimljivo je da su svi zadovoljni. :mrgreen:

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 08 dec 2013, 17:09

Koja glupost ovo za zlatnu loptu.
Covjek je znaci osvojio nagradu za najboljeg u Europi i zar ne bi bilo logicno da je najbolji i na svijetu,ako su mu konkurencija ista ona 2 igraca ispred kojih je uzeo nagradu za najboljeg u Europi :lol:
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 dec 2013, 17:15

schweinsteiger je napisao/la:Koja glupost ovo za zlatnu loptu.
Covjek je znaci osvojio nagradu za najboljeg u Europi i zar ne bi bilo logicno da je najbolji i na svijetu,ako su mu konkurencija ista ona 2 igraca ispred kojih je uzeo nagradu za najboljeg u Europi :lol:
Pa sve je moguće iz razloga što je glasanje za zlatnu loptu ko na pijaci. Ono za najboljeg igrača je čak i objektivnije i normalnije....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 08 dec 2013, 17:33

effe_sa je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Koja glupost ovo za zlatnu loptu.
Pa sve je moguće iz razloga što je glasanje za zlatnu loptu ko na pijaci. Ono za najboljeg igrača je čak i objektivnije i normalnije....
Tacno tako.. Dobro je rekao Uli. Svinjarija od izbora. Kada Dario Srna kojeg usput receno respectujem, u izboru trenera odabere Mourinha, Ancelottia a izostavi Heynckesa, e onda hebo taj izbor. Tragikomicno. :?
Objektivnost je ovdje pojam.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 dec 2013, 17:38

Pisao sam nedavno na ovoj temi o tom izboru i kolika količina gluposti i neobjektivnosti izvire iz njega.
Meni lično izgledao isto kao Eurosong.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 dec 2013, 17:47

ceze je napisao/la:Pisao sam nedavno na ovoj temi o tom izboru i kolika količina gluposti i neobjektivnosti izvire iz njega.
Meni lično izgledao isto kao Eurosong.
Upravo tako....
A temu o zlatnoj lopti na ovom forumu i ne posjećujem, jer kada sam par nebuloza pročitao, onda sam vidio da je to nešto što moj mozak ne može podnijet.... :D A valjda se neki sad tješe da ako Ribery ne dobije nagradu da će to biti kao neki udarac za sve nas i naš klub. A zna se da je to prosto nemoguće nakon silnih trofeja... :D Samo eto ljudi željni neke satisfakcije. A ako Ribery tu nagradu uzme, neki će se razbolit.... :lol: :lol: A hejtanje prema Bayernu povećat.....Iako ruku na srce sve više neutralnih ljubitelja fudbala priznaju Bayernovu snagu.

Bayern je prije igrao više uspješno nego lijepo (iako i tada prije je bilo lijepih utakmica, ali ovo su sad druge dimenzije), pa je ljude nerviralo to Bayernovo igranje na mišiće, a sada ekipa igra i uspješno i dopadljivo, tako da tu neku mržnju može gradit jedino neko ko ne voli fudbal.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 dec 2013, 17:51

Ako ćemo gledati iz nekog drugog ugla, ako Ribery ne dobije Zlatnu loptu to je još jedno priznanje klubu koji je prošle godine osvojio sve što se može osvojiti a da pri tome nije imao nekog pojedinca koji se isticao u tolikoj mjeri. Prije svega svojom statistikom.
Ne treba bježati od činjenice da se ova nagrada osvaja tako što se prvo gleda statistika, pa onda sve ostalo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 dec 2013, 18:20

Izvukosmo HSV u cetvrfinalu kupa.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 dec 2013, 18:23

Omerbavarac je napisao/la:Bodovni napredak u odnosu na proslu sezonu nakon 15 odigranih kola. A kad se samo sjetim price kako nas Pep polako unistava, kako se ovo nikome ne svidja, kako je danasnji Bayern neprepoznatljiv za razliku od onog Juppovog a pogledaj sad, zanimljivo je da su svi zadovoljni. :mrgreen:

slika
necu, pod hejnkesom su imali bolju gol-razliku :evil:
iscerat flopinu pepa :evil:
:mrgreen: :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 dec 2013, 18:29

anelbavarac je napisao/la:Izvukosmo HSV u cetvrfinalu kupa.
Reakcija amerosma slika
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 dec 2013, 18:33

geronimo je napisao/la:
Reakcija amerosma slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A još mu kup nada za Evropu bio..... :lol: :lol:
Žao mi ga sad.......Jedino da pustimo Hsv-u zbog amera....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 08 dec 2013, 18:34

geronimo je napisao/la:
Reakcija amerosma slika
:lol: :lol: :lol:

Dobra stara mušterija HSV sad ćemo vidjeti i u subotu kako mušterija prima i u bundeski.

Evo pelegrini najavio da će igrati u utorak sa svojim B-šitijem igraće igrači koje ne igraju puno ove sezone.Šansa za Džeku.Kaže važnija mu utakmica protiv Arsenala u EPL pa čuva igrače. Valjda usra se :D .

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 dec 2013, 19:09

Da dobismo Hsv mislim oni su nas dobili :)

Ma nece biti laka utakmica, nece sad bit 0-7 jel, valjda :O

A to za City, sta reci, da izadju u najjacem sastavu zna im se :evil:
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 dec 2013, 19:12

HSV idealan za tamburanje. :mrgreen:

Kakve ovo nemoralne ponude Arapi bacaju za Neuera 48 mil. :? :D

Uprava Man City = Muppet Show.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.