Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
jbg treba biti svjestan da giroud ne zna bolje i ne treba se nervirati
steta za sanse, idemo po pobjedu u drugom poluvremenu!
@franqq jes ocm upravu si 100% znaci
Na pocetku je Everton igrao Arsenalovu igru. Sto se tice odbrane, odlicno rade svoj posao. Ispred i u njihovom sesnaestercu je Arsenal tek u zadnjih 5 minuta igrao kako treba i odmah se vidi kako mogu biti opasni.
Moraju nastaviti igrati kao zadnjih 5 minuta ako ce gol dati. Dosta grijese zato sto je Everton jakim tempom poceo, ali bolje je sad pri kraju bilo kad je Arsenal preuzeo kontrolu kako i inace igraju. I dalje ne sumnjam da Arsenal moze ovo dobiti 1-0 ili 2-0.
Moraju nastaviti igrati kao zadnjih 5 minuta ako ce gol dati. Dosta grijese zato sto je Everton jakim tempom poceo, ali bolje je sad pri kraju bilo kad je Arsenal preuzeo kontrolu kako i inace igraju. I dalje ne sumnjam da Arsenal moze ovo dobiti 1-0 ili 2-0.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
Ma znam da ne zna ali covjek se svaki put ponada da ce jednom iz prve ubaciti ali svaki put nekako uspije da promasi, a najgore od svega nemamo alternativu i Bendtner bi ono promasio naravno pod uslovom da stigne loptu.QUARTERBACK je napisao/la:jbg treba biti svjestan da giroud ne zna bolje i ne treba se nervirati
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nek nastave ovako, dobijamo.
I ne razumijem zasto krivite Aarona i Girouda za promasene prilike, Howard je odlicno ispratio obje lopte. Nisu mogli bolje ono odradit.
I ne razumijem zasto krivite Aarona i Girouda za promasene prilike, Howard je odlicno ispratio obje lopte. Nisu mogli bolje ono odradit.
koliko cazorla dr.ka loptu to stvarno nije normalno... steta za ove sanse na kraju poluvremena. Ajmo u 2. pol po pobjedu
COYG!
COYG!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
normalno da se moglo bolje uraditi pitaj radamela falcaoa
Koga jos niste popljuvali, da vidimo. Everton drzo loptu i nista iz toga nije stvorio, Arsenal presalto u dvije brzine vise zadnjih 10min i 2 odlicne prilike. Arteta se sam **** na centru dok 4 kolega iz veznog reda bacaju drkicu i setkaju. Vilsir i Remzi ga ostavljaju samog u defanzivi i zbog toga ljudi i jesu dominirali. Mora se nastavit sa pritiskom odmah s pocetka drugog poluvremena jer im je odbrana itekako prolazna, pogotovo lijeva strana gdje im beka igra krilo i tromi fracuz. Kazorla bi trebo van jer nam treba jedan trkac, Roza bi puno bolje odradio ovu utakmicu, pa cak bi se usudio rec i Volkot. Neko je vidim srao i po Karlu. Rijeci se frajeru ne moze rec, odlican danas, samo nek zadrzi ovaj nivo. Koselni, nemam komentara.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- mordfustang
- Kontakt:
One dvije akcije odbrana Evertona nije mogla očima ispratiti,igrati kao u zadnjih 5 minuta prvog pol. i pobjeda je zagarantovana.
-
- Kontakt:
Ramseyu je usao dobro u sut tesko je bilo zabiti jer je vec bio haman u nogama ali Giroud je imao puno vise prostora i vremena. Jenkinson ima prolaznu ocjenu sto se tice odbrane nije imao nikakav kiks niti ga je neko prolazio koliko sam vidio ali je u napadu puno beskorisniji od Sagne. Da ne ureknem odbranu ali u ovakoj utakmici kad smo losi oni odlicno igraju te se cak ne moze reci i da je Everton bolji jer nista nisu napravili.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jeste postali razmazeni, pa ovo je nevjerovatno. Niko ne valja, te ovo te ono. Fakat smijesno.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Walcott, Rosa i Flamini, Walcotta ne bi bilo loše umjesto Girouda da ubrza napad, jer smo previše tromi a njegova brzina bi nam došla ko budali šamar, a Rosa, standardno, mašina i ne znam što nije započeo utakmicu. Njega umjesto Cazorle.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
@agb hoces to reci da volis kad igraju kao manekeni sto je bio slucaj prvih 40 minuta veceras? normalno da cu srati kad su igrali preko qrca
-
- Kontakt:
Nisam fan Rosickog ali stekao sam dojam da bi on u ovakvoj utakmici bio puno bolje rijesenje od Cazorle pa cak i Theo panj Walnut.
Ne moze Ziru napolje nikako, spustio je jedno 20 dugih lopti, jedini on to moze napravit kad nas ljudi pritisnu.frankqqqqq je napisao/la:Walcott, Rosa i Flamini, Walcotta ne bi bilo loše umjesto Girouda da ubrza napad, jer smo previše tromi a njegova brzina bi nam došla ko budali šamar, a Rosa, standardno, mašina i ne znam što nije započeo utakmicu. Njega umjesto Cazorle.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- Rockefeller
- Kontakt:
Stiće njih utakmica protiv Uniteda u zadnjih dvadesetak minuta. Glupost ih je i napadati cijelu utakmicu, kad će se sami izmoriti.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebem ti howarda
Neće lopta u gol Cazorla previše pegla...
ja sam optimistican 

Odbrana i Arteta,dalje ekipa ne postoji
- arsengunner
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.