Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
PerMert, Kos the Boss, Wojo :smajlikojiseklanjanabrojanomtrojcu:
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
**** sreća pa da Giroud onako opuca a da ne bude gol, e svašta Bože 
Zamislite kako je meni, ja ceko za pare Girud daje gol i pobjedu Arsenala.
Re: Odg: Arsenal
Head je napisao/la:soxx je napisao/la:Sta je smijesno da se i ja smijem :d. Ne pratim tekmu xdHead je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kralju upis'o sam se
Sent from my HTC One V using TapatalkMarsal je napisao/la:Zalosno kako izgubismo bodove. Odoh udarat glavom u zid 10 minuta pa cu doc opet.
Sent from my HTC One V using Tapatalk
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali radi spanskog hadalja umalo ne izgubismo Scesni spasi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Svaki put kad igramo sa ARtetom u prvih 11 mi ne mozemo sanse da stvorimo sve dok ih na poluvremenu Wenger ne prodrma ili nekim izmjenama, Gibbsa sam htio pohvaliti jer je odigrao odlicno i onda pusti onog smradalonskog gmaza u sesnaestercu da mu suta...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:se sjetim tetke hanife iz gornjeg vakufa
Jer imam tetku Hanifu u GV-u, samo kako si to znao je misterija
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nesreca i nista vise. Mali pad koncentracije u odbrani pred kraj nas je kostao bodova, inace su citavu tekmu savrseno odigrali do tog **** gola.
Ovo danas nije humano...
Ali karnit cemo City....
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne znam kako su citavu tekmu savrseno odigrali kad se nismo sastavili sa loptom do 40og minutacala je napisao/la:Nesreca i nista vise. Mali pad koncentracije u odbrani pred kraj nas je kostao bodova, inace su citavu tekmu savrseno odigrali do tog **** gola.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kako sam se izivcirao **** te otac, bolje da nije nikako precku nego da mi se sreća smije u lice.. Ozil strašan, Rosicky mašina a Sanću Kazorlu mrsnut na klupu, ništa nije uradio osim da je peglao lopte, Ramsey nije bio na nivou a opet je bio blizu gola, Giroud dominirao u skoku ali je rodjen futav tojje to..
Gibbsu se najebat mame jer inače ne smije ići na igrača 1v1 nikada.. Ostavlja.ogroman prostor i Monreal je igračina trenutno za njeg..
Walcott u prvu obavezno, previše sporo krećemo od starta a odmoriti Wilshera
Gibbsu se najebat mame jer inače ne smije ići na igrača 1v1 nikada.. Ostavlja.ogroman prostor i Monreal je igračina trenutno za njeg..
Walcott u prvu obavezno, previše sporo krećemo od starta a odmoriti Wilshera
Iz kola u kolo Giroud pokazuje šta je sve u stanju promašiti, sreća pa je danas Ozil ispravio grešku.Arsenal pod hitno treba tražiti napadača a francuskog kloca preseliti na klupu da pravi društvo Bendtneru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
što Ramsey nije igro? ...inače puno smo digli Gibbsa....bod ko kuća,moglo je bit i gore i bolje....
A.F.C. Bournemouth!
Mislio sam defanzivnoanell je napisao/la:Ne znam kako su citavu tekmu savrseno odigrali kad se nismo sastavili sa loptom do 40og minutacala je napisao/la:Nesreca i nista vise. Mali pad koncentracije u odbrani pred kraj nas je kostao bodova, inace su citavu tekmu savrseno odigrali do tog **** gola.
Ocekivo sam da cemo ovo dobit, nije bilo toliko ni lose u drugom poluvremenu, konstantno se prijetilo, trebalo je jednostavno malo vise srece. Kieran kriv za izjednacenje 100%, treba malo Monreala isforsirat u nastavku sezone. Volkot me danas odusevio, tip igraca za zadnjih 20 minuta, jbavo bi mame svaku utakmicu kad bi pristo na tu ulogu. Roza unio potrebnu zivost, a za Flaminija nemam rijeci, kad bi svi dali 50% od onoga sto on daje tesko bi im bilo ko mogo stat u kraj. Venger napokon pogodio sa izmjenama, u penzionerskim godinama njemu muda pocela rast, vrijeme je i bilo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ovo da smo uzeli i to na ovakav nacin, faktikci sa pola snage smo igrali, sigurno bi igračima samopouzdanje bilo još veće al et jbg.. al kako je gibbs glup to je nevjerovatno, odavno govorimo da je Monreal bolji od njega al dzaba.. i sto je najgore igrat ce i sljedece tekmu i opet će nešta usrati 100%
arteta je bio dobar u drugom poluvremenu dok nije usrao na kraju s onom greskom kad mu je lukaku ukrao loptu i skoro zabio gol..
al koji je kralj Flamini, nevjerovatno
Protiv Cityija moramo jedno 3x ozbiljnije odigrati..
arteta je bio dobar u drugom poluvremenu dok nije usrao na kraju s onom greskom kad mu je lukaku ukrao loptu i skoro zabio gol..
al koji je kralj Flamini, nevjerovatno
Protiv Cityija moramo jedno 3x ozbiljnije odigrati..
Onda je ureducala je napisao/la:Mislio sam defanzivnoanell je napisao/la:Ne znam kako su citavu tekmu savrseno odigrali kad se nismo sastavili sa loptom do 40og minutacala je napisao/la:Nesreca i nista vise. Mali pad koncentracije u odbrani pred kraj nas je kostao bodova, inace su citavu tekmu savrseno odigrali do tog **** gola.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Šteta prosutih bodova,ali treba uzdignute glave izaci protiv Citya i Chelsea i ici na pobjedu,na kraju krajeva imamo pristojnu zalihu bodova...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Giroud bukovina obicnaa, pravi napadac bi het trik danas ostvario a i inace imati iza sebe onakav vezni red koji te pita kad ces da ti namjestimo gol i ona sve zivo profuli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.