Uglavnom, trebali bi dobiti.
Kombinovati to sa Bajernom koje je meni dosta siguran, čak i pm1. I još ubaciti gg, ps1 i veći ulog.
Leverkusen i Zenit bi trebali također dobiti.
Vidjet ćemo, valja skontat neki dobar listić.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
po meni je to kec vcrs, redovno ih uzimaju, ne smiju dozvolit novi kiks, ovima fali najbolji igrac Cassano, ali drug ti znas najboljeInatSilanBosanski je napisao/la:
Uzeti ili ostaviti?Nemam nista kesa na racunu za kontru hm

Nema na ćemu.live je napisao/la:Roma - Fiorentina 1
Romin je trener među kandidatima za nastup najavio i kapetana Tottija koji se vraća na teren nakon 50 dana izbivanja zbog ozljede.
Heerenveen - Feyenoord z X2
Dvoboj dva najbolja strijelca lige Finnbogasona i Pellea.
Bordeaux - Lille z 1
Golmanu gostiju Enyeami nedostaju 142 minute da sruši povijesni rekord Ligue 1 kojeg drži legenda domaćih Huard.
Roda - Heracles z 2
Roda i Heracles prošlih sezona su nudili festival golova.Obje momčadi traže pobjedu nakon četiri sušna kola, a povijest njihovih ogleda sugerira da se neće kalkulirati, već igrati za gol više.

delpiero502 je napisao/la:DR Kongo (-17,5+) Manje@1,7 Wwin
9 golova dale samo, laganeze
Kongo katastrofa, jučer dale 13 golova, igra im se svodi na jednu igračicu i ako se ona zatvori, Konga nigdje nema. Ne sumnjam da će trener Crnogorki zatvorit tu igračicu i da će Kongo ostat ispod ove granice. Meč počinje u 18:15
Sve prodje u prvih 45 min.zgmiky je napisao/la:Inter M.-Parma oba gol i 3+ 2.15
Inter M.-Parma over 1.5 1.pol. 2.50
Inter M.-Parma oba daju u 1.pol. 4.40
Inter M.-Parma 5+ 5.25
utakmica koja me vuče na golove, mislim da će ih biti, očekujem raspucani Inter koji može sam zabiti 4 ali eto možda i Parma zabije nešto a vjerujem da i hoće, pa eto sretno ako netko isprati nešto od ovoga
55 minuta, riješeno i to 5+DrinaJedina je napisao/la:Sve prodje u prvih 45 min.zgmiky je napisao/la:Inter M.-Parma oba gol i 3+ 2.15
Inter M.-Parma over 1.5 1.pol. 2.50
Inter M.-Parma oba daju u 1.pol. 4.40
Inter M.-Parma 5+ 5.25
utakmica koja me vuče na golove, mislim da će ih biti, očekujem raspucani Inter koji može sam zabiti 4 ali eto možda i Parma zabije nešto a vjerujem da i hoće, pa eto sretno ako netko isprati nešto od ovoga
Svaka čast majstore!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.