FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Jel to Ado@ fasovo ban pa ga pozdravljas ?

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
@ado ce par dana da bere banane. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja konja cojka 
Najvrijedniji clan ekipe
Fakat i meni se vise ovo gadi sa jednim spicem,
zapet ce ovi nasi bivsi tako da ocekujem zayebancije, al eto poklapaju nam se rezultati po 238. put ove sezone pa hajmo konacno tricom to potvdit.
Forza
Fakat i meni se vise ovo gadi sa jednim spicem,
Forza
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Jest da je sramotno da jedna Parma igra duplo ofanzivnije od nas ali ako ništa barem igra Kova od prve (zajedno sa Guarom i Ricky-jem) pa ćemo možda imat šta gledat. Kada vidim taj napad Parme (Cassano, Biabiany, Sansone) uhvati me jeza ali se ipak ne brinem jer Mazza je zato naredio instrukcije "svi u odbranu a u napadu ako Palacio šta uradi dobro i jest"
. Ako i ovu ne pobijedimo onda onog Mazzarija treba objesit, i to ne zato što nismo još od Juveta odigrali dobru utakmicu nego zato što će čovjek od ove glupe formacije odustati tek kada Thohir odustane od njega
.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Dečki, dajte kada tekma počne malo više pišite i info, jer mi je curica razbila laptop, pa nemogu gledati! Hvala
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Blago se tebi, ti ćeš moći uživati u nekom filmu dok ćemo mi najvjerovatnije gledati još jedno mučenjevrebac86 je napisao/la:Dečki, dajte kada tekma počne malo više pišite i info, jer mi je curica razbila laptop, pa nemogu gledati! Hvala
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bit će pravo gutavo, ova Parma ne prima puno golova. Neka bude 2:1 za nas. 
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Koliko sam upratio ja sam ovdje medju rijetkima koji ne podrzava Kovacica. Cinjenica je da ima strasan talent i da je bilo pravo dobro ono sto je radio u nekim mecevima kod strame, ali ovo sto on igra kod mazzaria je po meni odron odrona. Frajer konstantno trazi nelogicna rjesenja driblinzima, dodavanja su mu donekle precizna, ali uvijek skakutave ili poluvisoke lopte salje kao da je stoper, nema one mirnoce kao kad je ricky posalje. Dok igrac primi loptu izgubljena je prednost koja se gradila dugo i onda ponovo sve unazad.
Iskreno nisam optimist veceras upravo zbog toga sto kova igra, ali ako nista makar ce guarin biti dalje od protivnickog gola te ce samim tim biti manje razloga za nerviranje.
Iskreno nisam optimist veceras upravo zbog toga sto kova igra, ali ako nista makar ce guarin biti dalje od protivnickog gola te ce samim tim biti manje razloga za nerviranje.
http://0eb.net/playerallr.php?id=696642#" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ocajno zasad. I to blago receno...
Haha sta promasi Rodrigo :O... rannochia izgubljen.. lose zasad... guarin izgubio vec 10 lopti
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
#Ausilio OUT
Mazzari je trener u rangu Strame, ovaj drugi je barem bio simpatican a i u neku ruku je ima opravdanje za one lose igre kad mu je falilo pola momcadi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kratki update za vrebac86:
Gubimo već 1-0. Cassano asistiro Sansoneu a Juan i Ranocchia su to sve uredno promatrali.
Mogli smo izjednačiti da Palacio nije u stilu vrsnog braniča loptu sa 1 m prebacio preko cijelog gola.
Gubimo već 1-0. Cassano asistiro Sansoneu a Juan i Ranocchia su to sve uredno promatrali.
Mogli smo izjednačiti da Palacio nije u stilu vrsnog braniča loptu sa 1 m prebacio preko cijelog gola.
Kakva majstorija Kovacica. Ave majstore.
Call the coroner!
Kova majstorski. Raspolozen je veceras al nema s kim da igra...
- Consigliere
- Kontakt:
Kova
Ne znaju klocevi u napadu
Ne znaju klocevi u napadu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Zbog Guarina cu sve porazbijati.. koji hadalj Bože.. daj Taidera ili Fadila
Hvala Bogu, gol u pravo vrijeme, Jonathan lagano postaje zvijer i u nekim momentima stvarno podsjeca na Maicona.
A moj Handa
A moj Handa
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.