Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 07 dec 2013, 18:24

gringobih je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sergej je tačan kao sat, još nikad nije zakasnio na poker turnire.
Dok je Sergej ginuo za BiH tvoj "IQ-34" nije ni znao gdje je BiH...
Da zaboravio sam sve Humanitarne utakmice koje je "IQ-34" organizovao da se pomogne BiH :roll: :roll: :roll:
harishp je napisao/la:Znaci ti bez cuke ni u cenifu.
Ne znam gdje si ti isao u skolu ali ove boldane rijeci ne postoje u Bosanskom(srpsko-hrvatskom), ali posto si nas upoznao sa svojim seoskim mentalitet ovo bi trebala biti uvreda na moj racun....???
E pa prika ovo je tema o "Sajo od aerodroma" i pisi vezano za njega a ne za mene, mada je to seoskom mentalitetu gotovo neizvedivo ali barem pokusaj... ;)

Edit: A evo nasao sam objasnjenje za rijec "Cenifa":
slika
Zato sam to i napisao,da bolje skontas.Drugacije s tobom i ne ide.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2013, 18:36

imperator10 je napisao/la:
JTS je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Neka si ti strucno obrazlozio, da je Sergejevo neiskustvo ravno Papetovom iskustvu. De bolan nebio procitaj sta pises.
Levatski klub Istanbulspor koji je u Papetovo vrijeme pomrsio racune Istanbulskoj trojci, te je sa klubom zavrsio u kup UEFA.
Caen je bio u prvoj ligi, a ne drugoj-trecoj, sa njima je takodje izborio kup UEFA preko intertotokupa, razvalivsi Fenerbahce na proste faktore.
To je tebi ravno sa Sergejom, koji u zivotu klub nije poveo, pa ni Vrbanjusu. Ma bravo.
jarane, ti si nešto pobrkao, Pape nikad nije vodio Caen ;) i nije pomrsio račune Istanbulskoj trojci, završio je iza Galate, Fenera i Trabzona, a ispred Besiktasa .. Turski biznisnmen ih je kupio i vratili su se u ligu 1995 godine, a u sezoni 1997/98 izborili su Cup Uefa, što očito i nije bilo teško s obzirom da su imali para .. poslije kad ih je isti čovjek napustio 2001 godine, ponovo su propali
Da te podsjetim.
Pape nije vodio Caen, vodio je AS Cannes koji jeste igro u prvoj ligi i s kojim je u prvom kolu UEFA Kupa izbacio Fener sa ukupnim rezultatom 9:1. Istanbulspor je usao iz druge u prvu ligu, kad ih je on preuzeo, da bi u prvoj sezoni bio 6ti a u drugoj 4ti, kako ti kazes. Sa Al-Hilalom osvojio Saudi-egiptski Superkup i arapski Superkup.Neiskusan toliko bas i nije bio kad je dosao na mjesto selektora.
Pa zaboravio sam kako se pise Cannes, bilo mi mrsko guglati, uglavnom znam u kojem je klubu poceo i gdje je jednog Vieiru u fudbalera isprofilirao, uglavnom to je to. Nije nikakav drugoligas, niti treceligas, kako @JTS zeli kroz post proturiti.

@JTS, Cuj nije pomrsio racune istanbuskoj trojci ,a ostavio Besiktas iza sebe, pa to ti je odgovor, ustvari ono sto sam ti ja napisao u prethodnom postu.
Kako god poredjenje Sergeja sa Safetom ne moze nikako,jer Safet ima iskustvo sto Sergej nema uopste.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 07 dec 2013, 18:36

zizu1991 je napisao/la:Apsolutno. Te poruke preko fb - a su obično nipodaštavanje. Ako imaš šta protiv njega, možete se vidjeti u " svaka " doba i reci mu šta ti smeta, a ne preko leđa navijača praviti good guys i bad guys.
To treba Barba ić mu na noge da mu uputi kritiku :lol: , de ne budi ofiran. Kad ovaj može gledati izvlačenje grupa preko TV-a vala može i ovaj uputit kritiku preko društvenih mreža.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 20:47

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sergej je tačan kao sat, još nikad nije zakasnio na poker turnire.
Dok je Sergej ginuo za BiH tvoj "IQ-34" nije ni znao gdje je BiH...
Da zaboravio sam sve Humanitarne utakmice koje je "IQ-34" organizovao da se pomogne BiH :roll: :roll: :roll:
harishp je napisao/la:Znaci ti bez cuke ni u cenifu.
Ne znam gdje si ti isao u skolu ali ove boldane rijeci ne postoje u Bosanskom(srpsko-hrvatskom), ali posto si nas upoznao sa svojim seoskim mentalitet ovo bi trebala biti uvreda na moj racun....???
E pa prika ovo je tema o "Sajo od aerodroma" i pisi vezano za njega a ne za mene, mada je to seoskom mentalitetu gotovo neizvedivo ali barem pokusaj... ;)

Edit: A evo nasao sam objasnjenje za rijec "Cenifa":
slika
Zato sam to i napisao,da bolje skontas.Drugacije s tobom i ne ide.
:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 dec 2013, 15:19

http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /131208041" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :mrgreen:
1946

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 dec 2013, 16:04

Što nas Pape trolla. :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2013, 16:17

Mangupski 8-)
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 dec 2013, 16:45

Kako ono bi sa kafama? Ima docekusa itd.? Eh, Pape ce im napraviti docekusu a la brazilian style. Kad ih Pape doceka sa samba plesacicama na aerodromu pa i on zaplese sa njima :lol:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 08 dec 2013, 16:54

Mada nisam još uvijek siguran jel ovo Barbin pravi facebook, i mislim da mu navodno otvaranje tog profila nikako nije trebalo, moram reći da je ovdje dobro rekao Safetu. Kritika na mjestu.

Al opet, nije najgore što je promašio žrijebanje, hebat ga bilo pa prošlo, gore je što on nije svjestan da je obrukao svoj savez.

A ovi što pljuju po Sergeju nek ih bude sramota.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 dec 2013, 16:57

Inače na ždrijebu grupa nisu došla uz Safeta još dva selektora,pa eto,samo da se zna.
Keep walking.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 dec 2013, 17:10

Cautinho je napisao/la:Inače na ždrijebu grupa nisu došla uz Safeta još dva selektora,pa eto,samo da se zna.
Pa eto nek se zna da su to ta dva selektora sa tumorom :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 dec 2013, 17:16

Ne znam točno kojih reprezentacija,ali jedan selektor je taj dan imao utakmicu sa klubom koji trenira usporedo sa reprezentacijom,a ne znam sta je sprijecilo drugog.
Keep walking.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 dec 2013, 17:20

Cautinho je napisao/la:Ne znam točno kojih reprezentacija,ali jedan selektor je taj dan imao utakmicu sa klubom koji trenira usporedo sa reprezentacijom,a ne znam sta je sprijecilo drugog.
Ma nista ozbiljno. Bio covjek na svojoj operaciji :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 dec 2013, 20:43

Cautinho je napisao/la:Ne znam točno kojih reprezentacija,ali jedan selektor je taj dan imao utakmicu sa klubom koji trenira usporedo sa reprezentacijom,a ne znam sta je sprijecilo drugog.
Selektor Uruguaya je imao operaciju kicme, dok je meksicki selektor imao utakmicu sa svojim klubom u okviru play-offa domace lige.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 dec 2013, 20:45

Sabinho je napisao/la:
Selektor Uruguaya je imao operaciju kicme, dok je meksicki selektor imao utakmicu sa svojim klubom u okviru play-offa domace lige.
Pa šta, i Safet je gledao Evian - PSG na TV-u, znači to je bila njegova operacija, svako ima svoju borbu u zivotu

:mrgreen: :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 dec 2013, 20:47

Ja znam razlog zašto Pape nije išao u Brazil. Nije za foruma, neću dalje da ne dobijem ban.
DRUG NEBI TI PUNCA

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 dec 2013, 20:50

Ali kritikuje se Sergeja a covjek napisao ono sto nas je pisalo 90% ovdje na temi, samo sto se mi sakrivamo iza nickova
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 dec 2013, 20:51

Barba ne valja to tako zavrsices kao Stimac kad zasjednes haha.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 dec 2013, 21:08

Ne kritikuje se zato što je napisao, nego se kritikuje zato što je to podijelio sa armijom navijača. Kažem opet, ako je imao šta da zamjeri, kao nogometna veličina drugoj nogometnoj veličini, treba da kaže u oči, a ne da piše preko društvenih mreža, u tome je poenta.

On bi trebao kao i sve nogometne ličnosti da javno podržavaju selektora, ko god on bio, a šta imaju privatno protiv njega, i kakvo mišljenje imaju, mogu da iznesu na diskretan način.

Totalno neprofesionalno, i nedostatak poštovanja, kao što rekoh već.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 dec 2013, 21:24

Da ga podrzavaju u gledanju utakmice francuske lige? Nije kritikovao njegov rad, vec pokazanu neozbiljnost i manjak respekta prema svjetskom dogadjaju kakvo je SP ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []