svaka mu cast
 svaka mu cast 
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
 svaka mu cast
 svaka mu cast 
 ( samo se izgleda ne zna za koju titulu)
 ( samo se izgleda ne zna za koju titulu)  Kad Donnievom qrcu bude ćejf tebra.Goalgetter je napisao/la:Kad pocinje glasanje?

, al je kvalitetan forumas
 , al je kvalitetan forumas QUARTERBACK je napisao/la:Kad Donnievom qrcu bude ćejf tebra.Goalgetter je napisao/la:Kad pocinje glasanje?

Direktor vaseljene. Da ne iskoristim neki jaci izraz, tipa bog.Goalgetter je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:Kad Donnievom qrcu bude ćejf tebra.Goalgetter je napisao/la:Kad pocinje glasanje?
Direktor Svemira
 ...Da se svel ijepo zna unaprijed..
 ...Da se svel ijepo zna unaprijed..ovi rokovi niĐe veze, nisam mog'o glasat' za Murgu, a lik je presuper na "Pomoc u vezi PC-a"Greivis je napisao/la: Pravila su ucinila glasanje nezanimljivim.

...
 ...Neznalica uvijek ovaj Donniele bio. Cuj 2-3 godine. Za pola ljudi glasati ne mozes. Samo nam bojkotovanje preostaje.Lillard0 je napisao/la:ni meni se ne svidjaju rpavila
...
nek pobjedi najbolji tj. najgori!
 Nije da nisam znao.
  Nije da nisam znao.
Murga je za par mjeseci pomog'o više na jednoj temi nego neki sa stažem od 4 godineDonnie Darko je napisao/la:Sta previse godina, trazim nesto manje od 8 mjeseci na forumu.

dobro je, nemam nista protiv ovog, moze da se nastavi
  dobro je, nemam nista protiv ovog, moze da se nastavi  
Ne brini, nije ti ovo najveci kiks u zadnjih mjesec dana.LenBias je napisao/la:do mene je, kako sam preletio post mislio sam da je - umjesto / izmedju 2 i 3 tj da je granica 2-3 godinedobro je, nemam nista protiv ovog, moze da se nastavi

Hvala mu. Glasat cu za njega sljedece godine.iVar je napisao/la:Murga je za par mjeseci pomog'o više na jednoj temi nego neki sa stažem od 4 godineDonnie Darko je napisao/la:Sta previse godina, trazim nesto manje od 8 mjeseci na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BaiMai, rio_Ferdy88 i 6 gostiju.