Generaliziras.Neutral je napisao/la:Pustiti suze.
Auta se kod nas, baš kao i mobiteli kupuju za pokazivati komšijama.
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
RIP CITY!
Hajd sad cemo ovakoNeutral je napisao/la:Pustiti suze.
Auta se kod nas, baš kao i mobiteli kupuju za pokazivati komšijama.
Ti imas ipad, sto si ga kupio ?
NO PYRO NO PARTY
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bas. Sta je s onima koji, poput mene, jednostavno uzivaju u vozilu, kao svako pravo musko? 
Sta cu mu ja sad sto volim njemacka, primjera radi, osim VW, al to je svakako smece.

Sta cu mu ja sad sto volim njemacka, primjera radi, osim VW, al to je svakako smece.

...Život za Široki...
@Buu
Dobio i ne nosam ga nigdje. Tako je jedna djevojka svojevremeno izvalila ipad i slika prijateljicu a kamere su im smeće
Epic fail, dobro, malo sam pretjerao, nisu svi isti ali 90% je tako kod nas.
@Fidelis
Ti ih mijenjaš, pa te briga boli
Vani oluja, snijeg, krupa pada a on\ona vani, kako ne pustiti suzu
Dobio i ne nosam ga nigdje. Tako je jedna djevojka svojevremeno izvalila ipad i slika prijateljicu a kamere su im smeće

@Fidelis
Ti ih mijenjaš, pa te briga boli

Vani oluja, snijeg, krupa pada a on\ona vani, kako ne pustiti suzu

Znal neko kakve su ove nove fieste 2010-11 god?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa dasta cu nego mijenjati, vozila su za to namijenjena, uzitak.
Jes' da se doduse malo emotivno vezem za svaki BMW, a ovo ostalo natoci, opali i goni dalje. 

...Život za Široki...
Jel to samo ovdje se tako obozavaju BMW ...Pa masu prijatelja upitam i svakome BMW No.1ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa dasta cu nego mijenjati, vozila su za to namijenjena, uzitak.Jes' da se doduse malo emotivno vezem za svaki BMW, a ovo ostalo natoci, opali i goni dalje.

Mercedes je meni ipak bolji, pogotovo ove starije serijesto se ubilo za zabave

RIP CITY!
Za koliko kesa se moze uzeti dobra BMW 3 2005-2008 godista?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- majestic24
- Kontakt:
Limuzina 8-10 hiljada evraElLoco7 je napisao/la:Za koliko kesa se moze uzeti dobra BMW 3 2005-2008 godista?
coupe 9-14 hiljada evra
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
BMW je AUTO za vozaca, ultimativno sto se tice ''srednje'' najpopularnije klase, a ovo ostalo, to su ipak samo prevozna sredstva.Lillard0 je napisao/la:Jel to samo ovdje se tako obozavaju BMW ...Pa masu prijatelja upitam i svakome BMW No.1ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa dasta cu nego mijenjati, vozila su za to namijenjena, uzitak.Jes' da se doduse malo emotivno vezem za svaki BMW, a ovo ostalo natoci, opali i goni dalje.
.
Mercedes je meni ipak bolji, pogotovo ove starije serijesto se ubilo za zabave..

Bila je jaka jedna emisija Top Gear-a, cak nedavno na HRT, tema o Saab-ovom definitivnom gasenju pogona i prici tog jednog bas simpaticnog i posebnog proizvodjaca automobila (a inace nije uopce lose auto, kad smo kod toga), i sad treba Jeremy zavrsiti prilog o Saabu pa kaze, ''i sada, na kraju svega, makar im ostaje utjeha ciji je prvi ugradjeni motor u mlaznjak aviona - BMW-ov''.

Ah, Mercedes bi volio zadnju liniju E-Klasse AMG styling, po mogucnosti coupe, il CLS aktualni.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Da vas pitam,koji antifriz koristite? koji je najmanje štetan za hladnjak?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Raja da pitam.. kad mozes krenuti s drugom??

- Marsal
- Kontakt:
Što je problem u prvoj krenut?QUARTERBACK je napisao/la:Raja da pitam.. kad mozes krenuti s drugom??
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije problem, nego pitam.. kad mozes krenuti s drugom?Marsal je napisao/la:Što je problem u prvoj krenut?QUARTERBACK je napisao/la:Raja da pitam.. kad mozes krenuti s drugom??

- Marsal
- Kontakt:
A nisam dosad imao nekog iskustva, par puta krenuo po ravnici i počne mi trest auto, traži samo malo jačeg gasa i sve ok. Govore neki ljudi kao da nije dobro za motor u drugoj kretat, pojma nemam ba 

- QUARTERBACK
- Kontakt:

da te ne mučim više..
pita mene instruktor neki dan 'kad mozes krenuti s drugom' al ono mrtav ozbiljan.. kontam ja u sebi pa nidje veze moraš prvom kretati uvijek valjda haha reko 'ma ne znam', kaze on meni 'pa kad ne zna prva' i odvali se smijati sam svom fazonu koji majstor

- Marsal
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:![]()
da te ne mučim više..
pita mene instruktor neki dan 'kad mozes krenuti s drugom' al ono mrtav ozbiljan.. kontam ja u sebi pa nidje veze moraš prvom kretati uvijek valjda haha reko 'ma ne znam', kaze on meni 'pa kad ne zna prva' i odvali se smijati sam svom fazonu koji majstor![]()
doduše ovo pitanje je moglo komotno i na temu 'ljubav i ses'

Ma ne mučiš samo eto kazem ti da ima ljudi koji meni tvrde da ne valja kretat u drugoj, kad pitam zasto najopširniji odgovor kojeg sam dobio je "zbog motora"

A instruktori su genijalci hahaha, tipa što tegliš mjenjač tako jako zamisli da je to sisa ne bi želio da neka djevojka jauče koliko je jako stišćeš, e tako treba lagano i sa mjenjačem.

ili koliko ima krivina na Kobiljači
dvije, desna i lijeva

dvije, desna i lijeva

FORZA MARŠAL !!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jao svega mi, meni stalno nešto govori za taj mjenjač, kaže šta ti je bolan moraš biti nježan s njim ocm ahahaha a jbg ja ko sivonja navrem na njeg, plaćam danak neiskustvu..A instruktori su genijalci hahaha, tipa što tegliš mjenjač tako jako zamisli da je to sisa ne bi želio da neka djevojka jauče koliko je jako stišćeš, e tako treba lagano i sa mjenjačem.

inače, pitam jučer jarana u po priče o autima reko znaš li ti kad mozes krenuti s drugom? kad frajer hladno kaze 'pa mozes ti krenuti s više njih'

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.