Safet Sušić - Pape

zizu1991
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la zizu1991 » 08 dec 2013, 21:27

On " radi " za Savez 365 dana u godini. Tako da, jeste, kritikovao je javno, njegov rad. I to se ne radi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 dec 2013, 22:10

Nije ni kritika koliko podbadanje. Mi nemamo nikakve funkcije u nasem fudbalu niti u savezu osim sto navijamo za nasu reprezentaciju, tako da za nas i za njih ne vaze ista pravila. Razumljivo je misljenje Barbareza, ali zbog veze koju ima sa savezom, trebao je tako nesto presutiti. Siguran sam da nije nista zlonamjerno bilo, u sali pa uvali, ali eto, neprofesionalno na neku ruku ako je to on izjavio.
Nema veze, idemo dalje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 dec 2013, 22:50

JTS je napisao/la:šta god to značilo :mrgreen:

slika
Kralj hahahhahaa, siguran sam i ja da ne zakasnio kralju!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 dec 2013, 23:14

Nece on nikad biti selektor tek tako, hocu i ja u fotelju direktorsku pa ne moze moram zavrsit fakultet prvo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 dec 2013, 23:19

a
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 08 dec 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 dec 2013, 23:20

Ja Barbareza jest nepismen.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 dec 2013, 23:21

Consigliere je napisao/la:Da ga podrzavaju u gledanju utakmice francuske lige? Nije kritikovao njegov rad, vec pokazanu neozbiljnost i manjak respekta prema svjetskom dogadjaju kakvo je SP ;)
ciro blazevic je u toku priprema za portugal snimao reklame, gostovao na velikom bratu i farmama, pa jel on tada bio kritikovan zbog kako kažeš neozbiljnosti prema reprezentaciji?
nema potpisa

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 dec 2013, 23:22

kanarinac je napisao/la:Sergej ovim nekim postupcima stvarno mi pada u ocima zasto mu ovo treba sad treba da bude uz sve bosance ne da sere i ja volim bosnu pa nemoze do reprezentacije i sigurno vise volim bosnu ja u tuzli vise nego on iz njemacke mada ni susic nije bolji nista iz pariza je i on po meni najveci patriota je konjic covjek je moga birati mjetso gdje da zivi al covjek je bosanac covjek voli bosnu covjek oce da zivi sa nama u nasoj bosni u teskim vremenima ai lijepim kao sto nam podarila ova reprezentacija ali otom po tom tako da barbarez **** a kad dodje na tebe red dodje budi strpljiv i u hsv je ispao iz svih kolosijeka sto je bio nestrpljiv i naporan...hvala ti za sve po meni si najveci igrac poslije rata i volio sma te ko nikog ali polako sergej polako
Samo Sarajevo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 dec 2013, 23:25

Sergeju bi puno pametnije bilo da se prihvati posla i počne trenirati neku ekipu ako već puca na selektorsku poziciju. Jedino ako ne konta kartati sa njima za vrijeme okupljanja.
Uostalom Pape je selektor do Brazila, a nakon svjetskog sve je na njemu. Ako izrazi želju za ostankom ostaće sigurno (osim u slučaju nekog katastrofalnog rezultata), a bude želio da ode, otići će i to je to.
DRUG NEBI TI PUNCA

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 08 dec 2013, 23:30

To Barba zmaju Bosanski, kritikuj još jače, kad ne smiju ovi nazovi novinari uvlakači.
Nije s nebom svezo da se ne smije kritikovat ebo vas on više

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 dec 2013, 00:42

Admir_Sa je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Da ga podrzavaju u gledanju utakmice francuske lige? Nije kritikovao njegov rad, vec pokazanu neozbiljnost i manjak respekta prema svjetskom dogadjaju kakvo je SP ;)
ciro blazevic je u toku priprema za portugal snimao reklame, gostovao na velikom bratu i farmama, pa jel on tada bio kritikovan zbog kako kažeš neozbiljnosti prema reprezentaciji?
Kakve veze ima snimanje reklame (i ne znam sta se svi loze na to, kao da je prvi to uradio) i ne dolazak na izvlacenje grupa SVJETSKOG PRVENSTVA, dogadjaj kojem je nasao shodno da prisustvuje svaki selektor u tom trenutku. :roll:

Posto Barbarez nema nikakvu funkciju u Savezu, znaci u ovom trenutku je samo navijac kao i svi mi, moze izraziti svoje misljenje, s kojim se ja u ovom slucaju apsolutno slazem.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 09 dec 2013, 01:36

mene je više strah safeta na svjetskom nego i argentine i nigerije i irana zajedno!
strah me njegovih gluposti bez zadnjeg veznog, avdije koji čuva svu desnu stranu, ibiševića na desnom krilu..

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 09 dec 2013, 04:44

Safet je bio izabran za trenera mijesec i po dana prije nego se dalo u javnost a Barbarez je bio u Sarajevu vucarali ga 5 dana covjek nosio projekte i svee....ahhh sramotno kako je onda taj savez i ti ljudi podnjeli se prema Barbarezu!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 09 dec 2013, 04:45

Šta je trebao Pape da leti preko okeana da ide ne nekakav seminar da ga neko uči kako treba šutati loptu. Ne ide ni Pele na seminare.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2013, 06:08

Ima li kakvih pocetnickih seminara za fudbalsku taktiku? Evo mi sa foruma cemo skupit pare i poslat Susica. Po mogucnosti nesto u Parizu, da momcina ne mora na avion.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 09 dec 2013, 06:40

Samo abnormalna osoba moze povjerovati u to da je Pape zakasnio na avion, to mi lici na ono kad je moj haver umjesto do prodavnice da kupi hljeb i mlijeko zapucao sa rajom na more 10-tak dana a nikome ni rijeci. Kada je se pomolio na vrata stara kad mu nije infrakt dobila ooo pa siiine gdjeee si tiii? On mrtav hladan sa hljebom i mlijekom u rukama "jooj stara ufatila se guzva u prodavnici".
Smrdi nesto ovdje ali saznati ce se kad tad, mislim to je komedija cuj zakasnio avion hahahah gdje ces to reci, FIFA bi ga trebala kaznuti za tu sprdanciju, jer ako je zakasnio na taj avion iz Pariza, zar nije bio neki drugi let za Brazil iz neke druge Evropske metropole,to je cisti supljak.
A sto se tice Sergeja sta ja znam mislim da mu je glupo na taj nacin da se sali, ipak je on javna licnost, legenda nase repke, covjek koji je bio jedan od kandidata za selektora.
Neko rece bolje mu je da se prihvati kakvog kluba da ga vodi ili pak mlade repke i da tako stece iskustvo, na ovaj nacin nikada nece postati selektor nase repke. Bez iskustva i nebi trebao ne samo on, neko bilo tko. Poslje Brazila nasa repka vise nece biti kukuruz reprezentacija, nego ce to biti respektabilna Evropska repka koju ce moci voditi samo iskusni, svjetski strucnjaci.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 09 dec 2013, 08:58

Barbarez je najveci gospodin i najveci kapiten nase reprezentaciej od kako postoji, kakav crni Spahic
Limvo Likce

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 dec 2013, 09:56

Mozda mlada za Barbu,kao Niko Kovac u Hr...Gotivim ga,al ispotiha..

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 09 dec 2013, 10:14

Nije mi jasno cemu ovi komentari oko ocite sale Barbareza. Ne vidim da je ista tu ozbiljno niti vidim da je on uopste pokusao bilo sta da kaze sa ovim ili da naskodi nekome. I mi se ovde zezamo i podsmijavamo i zaista jeste smijesno a ujedno i neozbiljno da zakasni na avion i da ne bude na izvlacenju.
Sto se samog Susica tice. Sigurno da je tvrdoglav i da bi ipak trebao da malo oslusa savjete okolo sebe.
Moje misljenje je da ce Safet Susic biti nase najslabije oruzije na prvenstvu. Mnogo puta je pokazao da jednostavno ne zna da postavi taktiku i rijetko kada pogodi sa izmjenama.
Nista nemam protic Safeta da me nebi neko pogresno shvatio. Sve super ali to su moja zapazanja i moje misljenje.
Evo doci ce i prijateljske utakmice i potrosit cemo ih kao i do sada. Treba razmisljati o svemu. Tesko je ocekivati da ce svi aBd igraci biti zdravi i da nece biti problema. Zato vec sada se moraju naci bar 2-3 igraca na koje se moze racunati ozbiljno. Prevelik je zalogaj prvenstvo i utakmice na prvenstvu ma koja god reprezentacija bila u pitanju. Mi nemamo vremena vise za eksperimente i propuste( Slovacka u Zenici, USA , Irska, Argentina, Svedska itd..) To su samo neke od utakmica gdje smo samo izgubili dragocijeno vrijeme da se nadju adekvatne zamjene.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 dec 2013, 11:06

Citam ovih nekoliko zadnjih stranica i ubi se od smjeha! Stvarno nekima treba ukinuti internet, ili barem cenzirati da nemogu siriti gluposti!

Nesto positivno o Susicu, nesto sto vecino papaca na ovom forumu ali i sire nije ni palo na umu a kamoli da su to primjetili:
Uvjek uspije da stvori neku medijalni fokus na njega i sa tim uzme teret drugim reprezentativcima (zamislite samo kako bi se novine, forumasi, kafandjije, mahalasi i drugi neprimjer prepirali oko statusa Dzeke da nema Susica i njegovih izjava. Pa pokopali bi momka totalno. Ovako ipak Pape ispasta, a Dzeko koliko toliko je ostavljen na miru)! Znam nesvacate vi mnoge stvari, fali vam socijanla intelegencija za to!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []