GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Kakav gol danas prima Zelenika. Mlad je golman, ali neocekivana reakcija za momka o kojem se pricalo da mu je najveca vrlina istrcavanje i kupljenje visokih lopti. Na kraju je dobro zavrsilo, a Dinamo iznenadjujuce zabio 2 gola nakon kornera.
Čitam da je jedva bilo 500 ljudi... Pa, koliko je to sve žalosno, postalo je nemoguće se izrugivat i sprdat Glavonji na tim brojkama.
Ne možeš vjerovat šta su od kluba uradili... Mislim da ne postoji nijedan primjer na svijetu nečeg ni približno sličnog...
Ne možeš vjerovat šta su od kluba uradili... Mislim da ne postoji nijedan primjer na svijetu nečeg ni približno sličnog...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Klub je postao licni interes, ali eto opet ce biti prvaci i opet borba za LP ili EL.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- gerdmuller
- Kontakt:
I opet ce obarat negativne rekorde po EuropiElegant je napisao/la:Klub je postao licni interes, ali eto opet ce biti prvaci i opet borba za LP ili EL.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
bazero je napisao/la:Čitam da je jedva bilo 500 ljudi.
Treba ga na poduže hlađenje.Alenu se nije svidjela Mamićeva odluka da ga mijenja. Izašao je iz igre, bacio je rukavicu, nije htio obući jaknu i krenuo je prema svlačionici. Zaustavio ga je Igor Cvitanović.
U klubu nisu odgovorili hoće li Halilović biti kažnjen zbog svog ispada.
http://prva-hnl.hr/blog/2013/12/dinamo- ... v-osijeka/
Evo ovdje kažu 4000 gledatelja.Gotovo.Suze.Pa ne,ovo nisu istine

4000
Novinari lupaju gluposti. Na sluzbenoj stranici pise 1230 gledatelja. Vise vjerujem u tu brojku nego u brojku onih koji pisu i 4000, a i onih koji pisu 500. Svi su oni specijalci za procjenjivanje broja ljudi, a tri portala napisu tri razlicite brojke, bas profesionalno. Ako ne znas preuzmi s klupske stranice i mirna Bosna.
1230 je službena brojka onih brojača, tzv. ''kentaura''Signore je napisao/la:Novinari lupaju gluposti. Na sluzbenoj stranici pise 1230 gledatelja. Vise vjerujem u tu brojku nego u brojku onih koji pisu i 4000, a i onih koji pisu 500. Svi su oni specijalci za procjenjivanje broja ljudi, a tri portala napisu tri razlicite brojke, bas profesionalno. Ako ne znas preuzmi s klupske stranice i mirna Bosna.
Inače, te kentaure moraju proći i novinari i policija i zaštitari, itd...
Ne bi me čudilo da su i igrače brojali
Al' upamti frajeru
da ti pare ne mogu
kupit' raju iskrenu
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Austria Bec, debitant Lige Prvaka:
1 pobjeda, 2 remija i 3 poraza, gol-razliku 5:10 i 5 BODOVA
zdravko nesto ti nije jasno
..Al' kad ce oni prodat igraca za 10 milja
.
1 pobjeda, 2 remija i 3 poraza, gol-razliku 5:10 i 5 BODOVA
zdravko nesto ti nije jasno
RIP CITY!
Ta Austria Beč izgleda kao neka prejadna ekipa.4.razred europskog nogometa u najboljem slučaju.Pa ti vidi onda gdje je tu GNK...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Glupo zvuci, ali ima tu faktor srece i samopouzdanje veeliku ulogu.
Kad ti nesto krene krivo, stalno ide krivo.
Dinamo Zagreb je za tu Austriu Real Madrid. Mi smo za njih Sevilla 'ebote, kamoli Dinamo, kad smo vec kod toga.
Medjutim, puno je tu faktora.
Kad ti nesto krene krivo, stalno ide krivo.
Dinamo Zagreb je za tu Austriu Real Madrid. Mi smo za njih Sevilla 'ebote, kamoli Dinamo, kad smo vec kod toga.
Medjutim, puno je tu faktora.
...Život za Široki...
- Insect_terminator
- Kontakt:
Marseile ove godine ima 0 bodova u LP, Dinamo prosle godine 1 bod 
Evo nije mi dobro.
Huligana nema, cijene ulaznica pristupačne, stadion obnovljen, marketing radi kao sat...
Svi uvjeti za punjenje Maksimira su ispunjeni.
Kolone s nasmijanim obiteljima se slivaju prema Maksimiru, traži se karta više, euforija traje od ranih jutarnjih sati, pjesma ne prestaje, Zagreb je plav, prepuni autobusi navijača iz svih dijelova Hrvatske i svijeta pristižu...
Očekujem 35000 navijača na stadionu i barem još toliko ispred stadiona onih koji nisu uspjeli doći do karata.
Gromoglasno navijanje svih 90 minuta, čvrsta Zokijeva ruka, lepršava igra i proljeće u Europi...
Pa šta još čovjek može poželjeti?!
Idem na stadion.
Svi uvjeti za punjenje Maksimira su ispunjeni.
Kolone s nasmijanim obiteljima se slivaju prema Maksimiru, traži se karta više, euforija traje od ranih jutarnjih sati, pjesma ne prestaje, Zagreb je plav, prepuni autobusi navijača iz svih dijelova Hrvatske i svijeta pristižu...
Očekujem 35000 navijača na stadionu i barem još toliko ispred stadiona onih koji nisu uspjeli doći do karata.
Gromoglasno navijanje svih 90 minuta, čvrsta Zokijeva ruka, lepršava igra i proljeće u Europi...
Pa šta još čovjek može poželjeti?!
Idem na stadion.
O da tu sam, sigurno jesamSvi u Split! Svi na istok!
Navijači Dinama pratit će derbi u srijedu sa istočne tribine Poljuda. To je i zadnja utakmica ove godine prije dvomjesečne pauze i svi moramo shvatiti ozbiljno ovo gostovanje iz puno razloga. Ne samo zbog naše borbe za Dinamo koja je na prekretnici, nego i zbog onih koji su još uvijek u istražnom zatvoru bez ikakvog dokaza, isključivo iz mržnje i obijesti onih koji su ih zatvorili.
Naši prijatelji, kao i 6 navijača Hajduka žrtve su višegodišnje opće hajke na navijače u Zagrebu u kojoj su policiji odriješene ruke da hapsi, optužuje i šalje u istražni zatvor koga god hoće, a da za redovitu zloupotrebu svojih ovlasti ne odgovaraju nikome.
Kao i na prošla dva zagrebačka derbija i na ovom, splitskom, za nas postoji samo jedan neprijatelj.
SLOBODA NAVIJAČIMA – BAD BLUE BOYS
RIP CITY!
Oj, izmake mi slika za sekund
. Na istoku nema vise od par stotina ljudi, najvise 300-400. Zapad koliko je pokazalo cini se da ima iznenadjujuce ljudi. Ocekujem pobjedu. Jest da sad nista ne znaci, ali ubuduci oce, koeficijent je bitan, kako klupski tako i nacionalni 
fakat postalo zalosno sta se radi u i oko dinama...Lillard0 je napisao/la:Pred 800 gledatelja Ludogorec vodi 0:1.
Ali evo Copadelko je napisao/la:fakat postalo zalosno sta se radi u i oko dinama...Lillard0 je napisao/la:Pred 800 gledatelja Ludogorec vodi 0:1.![]()
Ja u zivotu nisam geldao gorih utakmica od ovogodisnjih Dinamovih u Europi...
RIP CITY!
Ima sigurno oko 2 tisuce ljudi. Dinamo ne igra najbolje, a vala ni Ludogorets. Dinamo bolji prvih 20-25 minuta. Ludogorets se malo budi i zabija za 0-1. Nakon tog su Bugari i dalje bili malo bolji, ali Dinamo zadnjih pet minuta dolazi sebi. Cop se odlicno snasao i zabio za 1-1. Po mom misljenju realan rezultat nakon prvog dijela. Drago mi je da je Copa konacno krenulo. Dinamu je potrebno da napdaci zabijaju.
Broj gledatelja govori o atmosferi u klubu i oko njega. Uprava odlazi
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.