Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 09 dec 2013, 11:09

The bosnian coach told fifa iran is the weakest team and implied the onl competition for the 2nd spot will be with nigeria. I cant wait for iran to make this clown eat his words like choi did.
Sa Iranskog foruma. Ako je tacno da je izjavio :roll: Messi kaze da nema lose ekipe na prvenstvu, ali za Pape kaze da ima :lol: I to Iran s kojim imamo omjer 0-1-4. :mrgreen: Pocela su sranja s njim...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 dec 2013, 11:16

MaksuzBaksuz je napisao/la:Citam ovih nekoliko zadnjih stranica i ubi se od smjeha! Stvarno nekima treba ukinuti internet, ili barem cenzirati da nemogu siriti gluposti!

Nesto positivno o Susicu, nesto sto vecino papaca na ovom forumu ali i sire nije ni palo na umu a kamoli da su to primjetili:
Uvjek uspije da stvori neku medijalni fokus na njega i sa tim uzme teret drugim reprezentativcima (zamislite samo kako bi se novine, forumasi, kafandjije, mahalasi i drugi neprimjer prepirali oko statusa Dzeke da nema Susica i njegovih izjava. Pa pokopali bi momka totalno. Ovako ipak Pape ispasta, a Dzeko koliko toliko je ostavljen na miru)! Znam nesvacate vi mnoge stvari, fali vam socijanla intelegencija za to!
Ovo sto si ti izjavio ni u najludjim snovima Pape nebi skontao, tako da se nemoj provaljivati bez razloga.
Po tvojoj logici sada je Spaha pravi kapiten, napravio je skandal samo da novine skrenu sa Susica na njegov crveni karton. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 dec 2013, 11:32

bhsport je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:Citam ovih nekoliko zadnjih stranica i ubi se od smjeha! Stvarno nekima treba ukinuti internet, ili barem cenzirati da nemogu siriti gluposti!

Nesto positivno o Susicu, nesto sto vecino papaca na ovom forumu ali i sire nije ni palo na umu a kamoli da su to primjetili:
Uvjek uspije da stvori neku medijalni fokus na njega i sa tim uzme teret drugim reprezentativcima (zamislite samo kako bi se novine, forumasi, kafandjije, mahalasi i drugi neprimjer prepirali oko statusa Dzeke da nema Susica i njegovih izjava. Pa pokopali bi momka totalno. Ovako ipak Pape ispasta, a Dzeko koliko toliko je ostavljen na miru)! Znam nesvacate vi mnoge stvari, fali vam socijanla intelegencija za to!
Ovo sto si ti izjavio ni u najludjim snovima Pape nebi skontao, tako da se nemoj provaljivati bez razloga.
Po tvojoj logici sada je Spaha pravi kapiten, napravio je skandal samo da novine skrenu sa Susica na njegov crveni karton. :lol:
Eh ebgi i ti sad tjeras namjerno neku kontralogiku! Zato je sad i Pjana dobio crveni da skrene paznju sa kapitana itd. bjazi ba!

Pape sigurno nije toliko glup kako ga neki ovdje postavljaju. Covjek ima fudbalskog iskustva koliko neki nemaju zivotnog, i onda lafo strucnjaci preko foruma sire svoje (ne)znanje i omalozavaju druge. Pape ima jedan problem, a to je artikulisanje. Previse je miran sto nasem prosjecnom mangupu neodgovara, zato puno ih zale za Cirom ili prizeljkuju nekog drugog. Pape nije ni neki Einstein ali vala nije ni retardiran, covjek je tolike godine u fudbalu, ima savjetnike (Osim, prijatelji iz sportskog/fudbalskog svjeta, suradnici itd) i sigurno razumje struku puno vise nego mi amateri sa foruma.

Da je ijedan ovdje toliko sposoban koliko nije uh gdje bi nam bilo kraj.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 dec 2013, 12:10

Mozda mlada za Barbu,kao Niko Kovac u Hr...Gotivim ga,al ispotiha..

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 dec 2013, 12:12

:roll: jel ti bas mislis da je susic toliko pametan!? :lol:
Volim te Bosno!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 dec 2013, 12:28

MaksuzBaksuz je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Eh ebgi i ti sad tjeras namjerno neku kontralogiku! Zato je sad i Pjana dobio crveni da skrene paznju sa kapitana itd. bjazi ba!

Pape sigurno nije toliko glup kako ga neki ovdje postavljaju. Covjek ima fudbalskog iskustva koliko neki nemaju zivotnog, i onda lafo strucnjaci preko foruma sire svoje (ne)znanje i omalozavaju druge. Pape ima jedan problem, a to je artikulisanje. Previse je miran sto nasem prosjecnom mangupu neodgovara, zato puno ih zale za Cirom ili prizeljkuju nekog drugog. Pape nije ni neki Einstein ali vala nije ni retardiran, covjek je tolike godine u fudbalu, ima savjetnike (Osim, prijatelji iz sportskog/fudbalskog svjeta, suradnici itd) i sigurno razumje struku puno vise nego mi amateri sa foruma.

Da je ijedan ovdje toliko sposoban koliko nije uh gdje bi nam bilo kraj.
Bjazi ti ba, izmisljas neke price koje nemaju veze sa vezom, cuj namjerno zakasnio da bi odvuko paznju od Dzeke. How yes no. Kakva je to prica? Pa to niko ziv ne prica.
Hajde da je okupljanje pa neki skandal bio, pa se on podmetno, ali ovo pokrivanje je gore od svakog izvlacenja i opravdanja. Pa nismo u skoli.
Ti se naso pametan da pricas sta je Pape uradio i zbog cega, haman ko da si Sven Ten Tino licno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 dec 2013, 13:36

bhsport je napisao/la:Bjazi ti ba, izmisljas neke price koje nemaju veze sa vezom, cuj namjerno zakasnio da bi odvuko paznju od Dzeke. How yes no. Kakva je to prica? Pa to niko ziv ne prica.
Hajde da je okupljanje pa neki skandal bio, pa se on podmetno, ali ovo pokrivanje je gore od svakog izvlacenja i opravdanja. Pa nismo u skoli.
Ti se naso pametan da pricas sta je Pape uradio i zbog cega, haman ko da si Sven Ten Tino licno.
Nisam nigdje napiso da je namjerno zakasnio da bi odvuko pricu sa Dzeke...prcitaj paznije sljedeci put!

Jos jednom: Pape uspjeva da medije nekako fokusira na njega i sa tim uzme pritisak sa igraca. Nije on jedini trener koji to zna. Evo i Ciro je to radio, ali sasvim drugacije nego Pape, ali Cirine metode su nekim bolje legle jer su ih potrefile u srz njihovog kulturnog ponasanja.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 09 dec 2013, 13:47

daj ba Baksuze, pa jel stvarno mislis da je neko ovdje ovca
pa bolan on nije htio preuzeti odgovornost ili skrenuti paznju na sebe poslije one tekme vs Slovacke u Zenici, kad je to i trebao uraditi, jer nas je cekao "uzvrat" u slovackoj za samo 4 dana, nego je i drvlje i kamenje na igrace osuo, to samo on, a kako su ih tek novinari naribali, sjeti se

znam ja da ovdje neki brane papeta kao da mu je najmiliji, ali ovo oko neodlaska na izvlacenje grupa se ne moze nicim oparvdati, nikakvi izgovori, nista, samo mozete citat kritike i sutit, jer je to nas selektor i zasluzio. Obrukao nas je za sva vremena
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 dec 2013, 14:12

neroazzurni je napisao/la:daj ba Baksuze, pa jel stvarno mislis da je neko ovdje ovca
pa bolan on nije htio preuzeti odgovornost ili skrenuti paznju na sebe poslije one tekme vs Slovacke u Zenici, kad je to i trebao uraditi, jer nas je cekao "uzvrat" u slovackoj za samo 4 dana, nego je i drvlje i kamenje na igrace osuo, to samo on, a kako su ih tek novinari naribali, sjeti se

znam ja da ovdje neki brane papeta kao da mu je najmiliji, ali ovo oko neodlaska na izvlacenje grupa se ne moze nicim oparvdati, nikakvi izgovori, nista, samo mozete citat kritike i sutit, jer je to nas selektor i zasluzio. Obrukao nas je za sva vremena
Pa nemoze ni stalno uzimati odgovornost, nekad moras malo i igracima dati nogu u guzicu. To su bili i zasluzili poslje Zenice!

Nebranim ja Papeta koliko ga ovdje neki pljuju i psuju. Nit mi je rod nit pomoz bog, ali neki stvarno pretjeravaju a u svom zivotu jedva mozda srednju skolu zavrsili a mozda ni toliko a o profesionalnom fudbalu i da negovorim itd. Pokusavam da svatim neke poteze dao igra bez DM protiv Slovaka, koja i po mom misljenju je bila previse riskantna pogotovo u Zenici...tu je definitivno pogresio, jer nije morao igrati na sve ili nista, ali et on je selektro i on odlucuje! Da je dobio u Zenici, a mogo je, svi bi rekli koji fantastican potez, ali ovako svi drvlje i kamenje po njemu. Covjek je iso na sve ili nista, i dobio sve. Treba i za to imati muda, ali to nesvacaju svi.

Kasnjenje na avion je kiks, nije mu to trebalo. Da se to svakome desiti. Neznas kakava je familijarna situacija kod njega, kakve brige covjek ima itd. I ja sam jednom tako krenuo sa firmom u inostranstvo i zaboravim ovaj nas ebeni pasos. Na presjedanju u Frankfurtu morao ostati u sengenovoj zoni. Posle slusaj price i zezanje po firmi. Al ebiga stres, brige itd....desi se! I nije toliko strasno kao sto sad ovdje neki predstavljaju. Nikakav smak svjeta, ali ipak kiks.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 dec 2013, 14:27

Ako je Safet toliko inteligentan koliko si ti pismen, onda kuku lele, ne cudi me nista vise u vezi Safeta :lol: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 09 dec 2013, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 09 dec 2013, 14:30

Pa nemoze ni stalno uzimati odgovornost, nekad moras malo i igracima dati nogu u guzicu
jedan, samo jedan slucaj navedi kad je on uzeo odgovornost na sebe, eto molim te
To su bili i zasluzili poslje Zenice!
ja ti opet ponavljam, svaki iole dobar trener bi preuzeo na sebe bas ovaj poraz, jer se tu lomilo...
Nebranim ja Papeta koliko ga ovdje neki pljuju i psuju
isti si brate kao oni, stoji da ovdje raje nema ukusa ni kad se hvali ni kad se kritikuje, stoji i da ljudi nekad bez nekog razloga blate Susica, to mi je fuj ali je isto tako ruzno od vas koji ga "cuvate" da nadjete u svemu neko opravdanje. Kontam ja ba sve, tjerate inat, pa kad ovi pljuju a vi u inat branite...
Covjek je iso na sve ili nista, i dobio sve. Treba i za to imati muda, ali to nesvacaju svi.
nista ON nije dobio, i nikakva muda on nije imao, imao je srece sto su igraci samo po sebi vec sazreli pa su znali koliko je vazno pobjediti u Slovackoj plus sto je imao domaci teren u Zilini, nikakve njegove zasluge moj Baksuze nema, al dobro to je moj stav, ti se ne slazes i to je OK
Kasnjenje na avion je kiks, nije mu to trebalo
vidis da ti to mozes ;)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 dec 2013, 14:50

DonCorleone je napisao/la: Ako je Safet toliko inteligentan koliko si ti pismen, onda kuku lele, ne cudi me nista vise u vezi Safeta :lol: .
Ako ti ocjenjujes po tome kako ko na forumu tipka koliko je ta osoba pismena, onda ti nema spasa! Nisu svi rodjeni u BiH i prosli nase obrazovanje bosanskog pravopisa. :D
Osim toga i to je tipicno za vas omalozavace: Ako nemate nijednog dobrog argumenta pocnete omalozavati ostale.

Da je vas ovdje pola pismeno koliko Safet uspjesan BiH bi sad bila na nivou Svedske a ne nazalost na novou Sudana!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 dec 2013, 15:09

[quote="neroazzurni"] [quote]

Isjeckano do bola! Uzmi citav kontekst napisanog, bolje se razumje nego recenica po recenica a i bolje se da dati odgovor. :)

Mozemo kritikovati, to je OK kad se radi na nekom normalnom novou. Ima ovdje ljudi koji kad napisu kritiku nikad nebi reko nesto protiv, jer je to uvjem na mjestu.

Postujem da kazes da slabo uzima odgovornost, ali nije ni imo nekih bogzna prilika da je uzima osim Slovacka. Iskreno nesjecam se koliko je uzimo odgovornost protiv Francuza, Portugala ili Rumunije i Albanije. To su bile vazne tekme. Cini mi se da je ikoliko uzimao odgovornost na sebe, ali nikad pretjerano. Gledano sa druge strane nikad nije ni pretjerano stavljo sebe u prvi plan nakon pobjeda. Zbog toga ga i igraci cjene kako se da vidjeti (ili ti tvrdis suprotno). Ove prijateljske nemamo sta gledati, to je tipicno balkanski mentalitet i igra se preko k.! Uporedimo Papeta samo sa Cirom koje je izblatio Misimovica da bi on ostao cist!! To mi je bilo i previse primitivno. Pape to ipak malo kulturnije obavlja.

Poslje Zenice da ih je poceo braniti neznam dali bi to bilo toliko dobro. Ispostavilo se na kraju ipak dobro jer je ekipa pokazala moral i vratila se u zivot u drugih 45 min u Zilini sto nam dotad kako se ja sjecam nikad u istoriji na takav nacin nije uspjelo. Tu ja nevidim neke velike greske, ali postujem da neko i kaze trebo je ipak stati pred igrace.

Kao zadnje, nisam jedan od onih koji Papeta brane na svakom koraku ali i netrpim nepravdu. Neki ovdje pljuju, psuju i seru preko svake mjere a u svom zivotu nisu nista uspjeli. Nekima jedva cekaju neuspjeh da bi izasli iz rupa. Moraju da omalozavaju sve i svakog da bi se osjecali boljem a na kraju su oni ti koji kao sto neko napisa sa jedine 2 KM koje imaju u djepu trce u kladionicu. Ja branim i Papeta i svakog pojedinog igraca prtov takvih (ne)ljudi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 dec 2013, 15:14

Cartman je napisao/la:Ima li kakvih pocetnickih seminara za fudbalsku taktiku? Evo mi sa foruma cemo skupit pare i poslat Susica. Po mogucnosti nesto u Parizu, da momcina ne mora na avion.
Ima kako nema, ljudi dolaze na kucnu adresu sa tablom i kredom te edukuju trenere. Diskrecija zagarantovana.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 dec 2013, 15:16

neroazzurni je napisao/la:nista ON nije dobio, i nikakva muda on nije imao, imao je srece sto su igraci samo po sebi vec sazreli pa su znali koliko je vazno pobjediti u Slovackoj plus sto je imao domaci teren u Zilini, nikakve njegove zasluge moj Baksuze nema, al dobro to je moj stav, ti se ne slazes i to je OK
Neslazem se, fakat. Ako tu nema zasluge onda nema ni krivice sto smo izgubili u Zenici (nas teren, nasi navijaci, isto sazreli igraci, jos visi motiv da dobijemo jer sto bi se djaba mucili na strani itd.) nema onda ni krivice za sve ostalo sto se tice repke. Onda mozemo i bez trenera, koji ce nam k.!?

Ako je toliko srecan kao sto neki ovdje navode onda neka ga gdje je tu je! Sta ce nam neko ko zna a nema srece = nema rezultate...meni je radje neko ko nezna a ima srecu = rezultati!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 dec 2013, 15:25

Koliko ovdje ima bezobraznika to je za ne povjerovat, sve srednjoskolac do srednjoskolca a svu fudbalsku pamet svijeta pokupili, eto neka vi sve znate sta i kako treba. Levati jedni obicni nemate godina zivota koliko Safet ima godina u fudbalu.

Ove protekle godine sa Safetom odlicne rezultate imali, samo nismo bili miljenik srece i yebenih pjetovova i Ronaldovog drustva. Jeste bilo padova sa Rumunijom, remi Alabnije, Slovacka, ali naspram onog sto smo postigli to nije vrijedno pomena. Covjek uveo mir u tim, otjerao kojekakve levate sto su se vrtili okol, nije vise bilo teferica oko hotela kao sa Cirom, nije bilo izjava "yebat cemo im sve", nego sve fino stalozeno, gospodski kako i treba.

Koliko je igraca doslo pod njegovim mandatom i odlicni se pokazali, ali ne samo par pojedinaca vidi nedostatak "nema Cocalica, nema Besica" ... yebli vas oni ne znate na mapi gdje je Izrael i Madjarska a lafo pratite pomno te lige, ne pratite Bundesligu i Ligu Prvaka a pratite ove kojekave igracine.

Prvi put u historiji otisli na SP, opet ne valja nista, malo dođite sebi ako nemate kome.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 dec 2013, 15:27

MaksuzBaksuz je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: Ako je Safet toliko inteligentan koliko si ti pismen, onda kuku lele, ne cudi me nista vise u vezi Safeta :lol: .
Ako ti ocjenjujes po tome kako ko na forumu tipka koliko je ta osoba pismena, onda ti nema spasa! Nisu svi rodjeni u BiH i prosli nase obrazovanje bosanskog pravopisa. :D
Osim toga i to je tipicno za vas omalozavace: Ako nemate nijednog dobrog argumenta pocnete omalozavati ostale.

Da je vas ovdje pola pismeno koliko Safet uspjesan BiH bi sad bila na nivou Svedske a ne nazalost na novou Sudana!
Nisam ja jedan od tih, vjeruj :D . Ja ne bih nikada nista ni rekao, da nisi pomalo agresivno pocastio kriticare Safeta uvrstavajuci istog u nekog neshvacenog genija koji on zasigurno nije. Za pravopis ne moras biti rodjen u BiH ili ici dole u skolu, nisam ni ja na kraju krajeva.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 dec 2013, 15:29

Cartman je napisao/la:Ima li kakvih pocetnickih seminara za fudbalsku taktiku? Evo mi sa foruma cemo skupit pare i poslat Susica. Po mogucnosti nesto u Parizu, da momcina ne mora na avion.
:lol: , ovo nisam ni vidio, legendarno Safet momciluka :lol: .

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 dec 2013, 15:30

Elegant je napisao/la:Koliko ovdje ima bezobraznika to je za ne povjerovat, sve srednjoskolac do srednjoskolca a svu fudbalsku pamet svijeta pokupili, eto neka vi sve znate sta i kako treba. Levati jedni obicni nemate godina zivota koliko Safet ima godina u fudbalu.

Ove protekle godine sa Safetom odlicne rezultate imali, samo nismo bili miljenik srece i yebenih pjetovova i Ronaldovog drustva. Jeste bilo padova sa Rumunijom, remi Alabnije, Slovacka, ali naspram onog sto smo postigli to nije vrijedno pomena. Covjek uveo mir u tim, otjerao kojekakve levate sto su se vrtili okol, nije vise bilo teferica oko hotela kao sa Cirom, nije bilo izjava "yebat cemo im sve", nego sve fino stalozeno, gospodski kako i treba.

Koliko je igraca doslo pod njegovim mandatom i odlicni se pokazali, ali ne samo par pojedinaca vidi nedostatak "nema Cocalica, nema Besica" ... yebli vas oni ne znate na mapi gdje je Izrael i Madjarska a lafo pratite pomno te lige, ne pratite Bundesligu i Ligu Prvaka a pratite ove kojekave igracine.

Prvi put u historiji otisli na SP, opet ne valja nista, malo dođite sebi ako nemate kome.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 dec 2013, 17:17

DonCorleone je napisao/la:Nisam ja jedan od tih, vjeruj :D . Ja ne bih nikada nista ni rekao, da nisi pomalo agresivno pocastio kriticare Safeta uvrstavajuci istog u nekog neshvacenog genija koji on zasigurno nije. Za pravopis ne moras biti rodjen u BiH ili ici dole u skolu, nisam ni ja na kraju krajeva.
Moras malo i agresivno krenuti na njih, nerazumiju drugacije. Nije Safet genije, nebi bio Safet, bio bi Heinz :roll: ....razumjes sad moju kritiku na kriticarima, zapravo na nama kao naciji!

Vec sam spomeno da po mom misljenju ni Safet nije neki Einstein, a to zapravo i netreba biti u ovom poslu, ali nije vala ni retardiran kao sto ga neki zamisljaju. Pape je ljepo poslozio neke kockice jer ima i iskustvo i poznaje nas mentalitet. Ima promasaja, ali ko ih nema. Pa svi grijese i uce na greskama tako i Pape. Ima i nekih stvari koji drugi nezele da vide ili nezele da priznaju. Jedna od tih stvri je upravo to da uspjeva nekako da medije fokusira vise na sebe i samim tim uzima pritisak sa igraca. Naveo sam Dzeku kao primjer, i to stoji. Da nije Papeta koga ljudi pljuju, Dzeko bi sigurno vise ispasto (medijski, mahalski itd.). To je jedna stvar koju je Pape kroz svoju bogatu karijeru naucio od drugih kad je on bio u fokusu kao igrac, to nema nista sa nekim genijom. Zelili ovo neki vidjeti ili ne, ostavljam pojedincima na raspolaganju.

A za pravopis me zaboli neka stvar, to mi je slabija tacka na svim jezicima koje poznajem! :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: atomac123 i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []