Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
neko još uvijek prati eurosong
g
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
E jesu i nasli izbor svaka im cast. Od ovoliko dobrih pjevaca oni nasli njega.BegA_SA je napisao/la:Vukasin BrajicQUARESMA 18<<< je napisao/la:ko to predstavlja bih na eurosongu, nisam upucen
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Smrdasin 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
ma hebo ih on u prdaru 
srbin nas predstavlja na eurosongu, au majko mila.
dabogda zadnji bili 
ok,dabogda nas odmah izbacili sa takmicenjaCescinho4 je napisao/la:smiri malo dozivljajeJameS 23 je napisao/la:dabogda zadnji bili
Wolverine je napisao/la:srbin nas predstavlja na eurosongu, au majko mila.

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Kakav Vukasin, bolje da su Babajica stavili... 
ma trebali su poslati "malog od skandala " Alena Albinovica

Vukasin i bend predstavljaju BiH
Navijaci u sumskoj

Navijaci u federaciji

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
E neka je Vukasin.. momak zna pjevati.. 1000 x je bolji od onog Babajica.. onaj Adnan se samo sramotio u OT.
Meni je drago..

Meni je drago..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Kolko god da se sramotio lik pobijedu na kraju
Najaca je ona Nemoj Ado radi Bosne radi Zivinica

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
BoricCescinho4 je napisao/la:kulin, jelacic???Ada je napisao/la:Wolverine je napisao/la:srbin nas predstavlja na eurosongu, au majko mila.
nikad nismo bili blizi pobjediLily je napisao/la:E neka je Vukasin.. momak zna pjevati.. 1000 x je bolji od onog Babajica.. onaj Adnan se samo sramotio u OT.![]()
Meni je drago..![]()
![]()
![]()
- the scouser
- Kontakt:
Hahahhaha sjecam se te,mene bilo stid na kraju reci da svako ljeto tamo provodimhammers je napisao/la:Kolko god da se sramotio lik pobijedu na krajuNajaca je ona Nemoj Ado radi Bosne radi Zivinica
![]()
Istini za volju lik je seljacina samo takva
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
seljacina, klasicni bosanac.
Sto ce te biti stid,Kako mene nijethe scouser je napisao/la:Hahahhaha sjecam se te,mene bilo stid na kraju reci da svako ljeto tamo provodimhammers je napisao/la:Kolko god da se sramotio lik pobijedu na krajuNajaca je ona Nemoj Ado radi Bosne radi Zivinica
![]()
![]()
Istini za volju lik je seljacina samo takva
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
- the scouser
- Kontakt:
Sjecam se ja dosao mozda mjesec nakon zavrsetka OT-a,jos uvijek se prodaju oni Adnan bedzevihammers je napisao/la:Sto ce te biti stid,Kako mene nijethe scouser je napisao/la:Hahahhaha sjecam se te,mene bilo stid na kraju reci da svako ljeto tamo provodimhammers je napisao/la:Kolko god da se sramotio lik pobijedu na krajuNajaca je ona Nemoj Ado radi Bosne radi Zivinica
![]()
![]()
Istini za volju lik je seljacina samo takvaa jeste jbg pokazao je to za onda 3 mjeseca tamo ako se ne varam,mada sam to znao i prije
,ali koga briga za to lik je najbolje prosao od svih onih sminkera u kuci
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.