Najjači forumaš definitivno.Uvijek se dobro ismijem kada vidim njegove postove.adc je napisao/la:Kako vas danas Everton spusti na zemlji. Mogli su vam uzeti i sva tri boda samo da je Lukaku malo zreliji igrač. U sljedeća dva kola vas prestižemo.
YNWA.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- mordfustang
- Kontakt:
Re: Arsenal
nadam se da će Nacho dobijat veću minutažu,da Arteta neće tako često igrat i da će se Sagna vratit brzo....i da će Santi preselit na klupu jer svi vide osim Wengera da je njegova igra kriminalna od kako se vratio među startere...
A.F.C. Bournemouth!
Neobjektivni ste. Čitajući vaše komentare rekao bi čovjek da se Everton nije prešao na tuđu polu.
Imao je Arsenal finih prilika ali se one jedva mogu izbrojati na prste jedne ruke. One dvije prilike krajem drugog poluvremena su najbolje što je Arsenal uradio a dotad se niste sastali s loptom. U drugom poluvremenu ste ko biva napadali ali ništa baš konkretno. Ona Giroudova prečka je čista sreća, da mu ubace 1000 onakvih lopti sad svaka bi u tribinama završila. Everton je zasluženo uzeo bod, i jednim i drugim je malo falilo da uzmu sva tri boda ali ovako je najpoštenije.
Imao je Arsenal finih prilika ali se one jedva mogu izbrojati na prste jedne ruke. One dvije prilike krajem drugog poluvremena su najbolje što je Arsenal uradio a dotad se niste sastali s loptom. U drugom poluvremenu ste ko biva napadali ali ništa baš konkretno. Ona Giroudova prečka je čista sreća, da mu ubace 1000 onakvih lopti sad svaka bi u tribinama završila. Everton je zasluženo uzeo bod, i jednim i drugim je malo falilo da uzmu sva tri boda ali ovako je najpoštenije.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ja sam se samo osvrnuo na recenicu, cinilo mi se da trazis napadaca. Giroud je veliki radnik, radi dobar posao, ali ako Arsenal hoce na visoko, mora bolji napadac. On ucestvuje u igri, bas se bori, ali dzaba kada je los finiser, a napadac mora golove da daje. Sem Girouda, bekova i stopera, eventualno Flaminija, tamo se ne zna ko je gde, to su konstantne rotacije ove cetvorke, Jack, Aaron, Ozil, Santi. Igra bez krila. Verovatno Wenger i nece ici po napadaca, mozda neki back up, Podolski mi je tanak, uvek bio toplo hladno, nekad bukne, nekad ga nigde nema. Suarez je specijalac sam po sebi.AllGunsBlazing je napisao/la:Kako treba napadaC? Mislis da ce neko igrati umjesto Girouda? Ovi na ovoj temi malo seru puno, istina nije Giroud najbolji finiser na svijetu, ali sta on radi za ekipu tesko da to neki spic moze zamjeniti. Uostalom, nije uopste spic pozicija koja je slabo popunjena, prije bih rekao da je to lijevo krilo. Samo sto u Arsenalu idu takve rotacije da bi to lijevo krilo cesto bio i spic. Kad skontas ni Suarez nije cisti spic vec luta. Treba igrac koji ce igrati sa Giroudom, ali vise po krilu i ubacivati se na ove lopte sto Giroud skida.
Ne znam bas na sta ciljas, kako po krilu, a da se ubacuje u napadu, setajuci spic, kao Ronaldo u Realu ???
Martinez: "You cannot underestimate the quality of this Arsenal side so, with the character we showed, I couldn't be more proud."
Mogao je malo vise postovanja prema Unitedu pokazati.Martinez: "This draw against Arsenal was better than the win at Old Trafford"
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
hahaha, Martinez king, ne gotivi United covjek.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma Giroud je efikasan spic zbog asistencija. On sve sto ne moze sam dati nadoknadi savrsenim pasom, tako je npr. i jucer bilo. A sve dok on ucestvuje direktno u golovima meni iskreno i ne smeta. Svejedno mi je jel daje ili asistira.Paradajz je napisao/la:
Ja sam se samo osvrnuo na recenicu, cinilo mi se da trazis napadaca. Giroud je veliki radnik, radi dobar posao, ali ako Arsenal hoce na visoko, mora bolji napadac. On ucestvuje u igri, bas se bori, ali dzaba kada je los finiser, a napadac mora golove da daje. Sem Girouda, bekova i stopera, eventualno Flaminija, tamo se ne zna ko je gde, to su konstantne rotacije ove cetvorke, Jack, Aaron, Ozil, Santi. Igra bez krila. Verovatno Wenger i nece ici po napadaca, mozda neki back up, Podolski mi je tanak, uvek bio toplo hladno, nekad bukne, nekad ga nigde nema. Suarez je specijalac sam po sebi.
Ne znam bas na sta ciljas, kako po krilu, a da se ubacuje u napadu, setajuci spic, kao Ronaldo u Realu ???Ili na 4-4-1-1 formaciju, ono sto Utd igra sa Persijem i Rooneyem ???
Ma ne direktno sa dva spica, sumnjam da bi to Wenger vise uradio jer fakat trebas imati fantasticne vezne da bi se to moglo uraditi, vec ovo sad sto se igra samo recimo umjesto Cazorle da upadne Suarez(samo recimo tako). Mislim da bi Suarez to dobro iskoristio kretao bi se vecinom od krila te bi utrcavao iza Girouda. Uz to recimo Suarez je veliki borac. Ako bi Arsenal doveo njeg ja bih bio siguran u titulu naredne 2-3 godine, ovako sumnjam da ce ga dovesti.
Ono sto ja hocu reci jeste da je Cazorla preslab da igra tu poziciju, Ox ilI Walcott bi to mogli, ali su povrijedjeni, a Walcott stalno povrijedjen. Gnabry premlad(mada je on pokazao kako bi ta pozicija trebala izgledati). Podolski bude koristan samo zato sto ima fantastican sut, ali u igri on bas i ne ucestvuje.
Ja da sam na mjestu Arsenala ne bih iskreno zalio dati ni 80 za Suareza, ne sumnjam da bi se bar trostruko vratilo. Jos uz sve to covjek moze igrati LP.
Celik!3,2,2.
Jel Real kupio otkupio Velu ili je samo na posudbi?
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- Marsal
- Kontakt:
Otkupili su ga, ali ima pravo Arsenal da ga vrati u roku od 2 godine za neku siću. Dakle ta klauzula ističe krajem ove sezone, tj. na ljeto.maminho je napisao/la:Jel Real kupio otkupio Velu ili je samo na posudbi?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Ja mislim da je 5 miliona funti ali nisam siguran zaista.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisam znao da za vaše ljubimce navijaju i guzoljupci. Ajde fino.

YNWA.

YNWA.
Ukoliko se ispostavi preskupim urugvajac, Vela bi mogao biti taj igrac kojeg trazis. Takav je bio i Villa ali ste ga propustili pa ga Atletico uze.AllGunsBlazing je napisao/la:3,4 miliona meni se cini da je ta otkupna stavka.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
-
BigBigBang
- Kontakt:
Vela je imao svoju sansu i nije je iskoristio. Bolji je od Walnuta uvijek sam govorio ali nije neki uspjeh biti bolji od Walnuta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Imao je i Henry svoju sansu u Juventusu pa je nije iskoristio ..BigBigBang je napisao/la:Vela je imao svoju sansu i nije je iskoristio. Bolji je od Walnuta uvijek sam govorio ali nije neki uspjeh biti bolji od Walnuta.
Zasto ne pruziti momku drugu sansu, bar je Wenger poznat po tome. Pogotovo ako je klauzula tako mala.
Ili krenuti po onog Mouru iz PSG-a kad vec grije klupu ..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
-
BigBigBang
- Kontakt:
Moura kad bi dosao dominacija bi bila neminovna narednih 5. godina ali njegov dolazak je u domenu naucne fantastike, vrlo brzo ce on postati glanvi igrac PSG-a. Treba nam pravi napadac Vela je odlican finiser ali pogubi se cesto. Mi sto nemamo napadaca samo je jedan krivac o to je diletant Pere Guardiola hebem li mu sve nesposobno slagirano inace agnet Suareza i brat kloca Pepea Guardiole koji je ubjedjivao nase da postoji klauzula da Suarez ide za 40 miliona, zahebali ga luzerpulovci ko magarca zadnjeg i cijelo ljeto je izgubljeno radi retarda i klauzule koju nije znao da ugradi u ugovor. A najzasluzniji sto nam ljeto nije bilo potpuni fijasko kao u Unitedu je niko drugi nego Real Madrid inace odnedavno moj omijleni spanski klub.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
koji ba Vela...kakav Vela....
Podolski je za Velu izmislio fudbal...u januaru Wenger neće ništa dovodit a pogotovo ne napadača jer Podolski i Walcott mogu odigrat na istom nivou kao i Žiru ako ne i bolje...prolazi to vrijeme u kojem smo trpili razne Vele i čekali da oni nešto naprave a ustvari Sociedad i takvi klubovi su za njih vrh... Žika prima sve više kritika iako čovjek gine za svaku loptu
al hajd....ljudi su čudna sorta
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hahahaha, cuj Podolski i Walcott mogu odigrati na istom nivou kao i Giroud. Jesmo zajebani kad nam drugi najbolji igrac ekipe ne valja.
Inace evo problem:

Ovo je prosjecna pozicija igraca tokom utakmice, i kao sto vidite Ramsey i Jack na istoj poziciji. Plus pozicije Ozila i Cazorle, a gdje su Mirallas i Pienaar, koliko su oni blizi nasim bekovima, nego ovi nasi njihovim.
Inace evo problem:

Ovo je prosjecna pozicija igraca tokom utakmice, i kao sto vidite Ramsey i Jack na istoj poziciji. Plus pozicije Ozila i Cazorle, a gdje su Mirallas i Pienaar, koliko su oni blizi nasim bekovima, nego ovi nasi njihovim.
Celik!3,2,2.
Moura zacementirao klupu u PSG-u sace pola godine 
Buducnost tog kluba i njihov najperspektivniji igrac je Veratti a ne taj precjenjeni brazilac koji zna nabiti loptu i spartati.
Inace dobra tekma sinoc , steta za prosute bodove.
Buducnost tog kluba i njihov najperspektivniji igrac je Veratti a ne taj precjenjeni brazilac koji zna nabiti loptu i spartati.
Inace dobra tekma sinoc , steta za prosute bodove.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.