evo da i ja ostavim misljenje na grupu (tek sam se registrov'o na forum)
Budemo li protiv Argentine igrali sa dva napadaca najebacemo, dovoljno je pogledati kakve su golove davali u kvalifikacijama za SP i sve se samo kaze. Pape istom formacijom i igracima ide na Lihtenštajn i na Argentinu (duduse, prijateljska).. Ako Pape do sad nije uvidio da ne mozemo i ne smijemo pritiv vecih reprezentacija igrati sa 2 napadaca, protiv Argentine ocekujem debakl.. Znaci 2 zadnja vezna, 1 napadac, osloniti se na kontranapade po krilima preko Izeta i Lulića, valjda oni budu imali loš dan, najvise me brine kako zaustaviti njihova superiorna krila, Messi, Aguero, Tevez, Di Maria, nevjervatno su brzi, kako da ocekujem da Sejo zaustavi Aguera ili Di Mariu, kad je spor k'o tenk (realno), a na drugoj strani, jos strasnija situacija, kako da Avdija zaustavi Messija

, zato se nadam da ce Mujdza biti 100% spreman i u formi, ako ne bude...
Nigerija, priča za sebe, naša ključna utakmica grupne faze, ako tu zijanimo, gotovo je, jedino da im Iran u 1. kolu uzme barem bod, sto je teško za očekivati. Nigerija će biti pravi test ko smo i šta smo.....gledajući pojedinačno igrače djeluje da smo bolji, ali imamo klimatski hendikep u odnosu na njih. Imaju nekoliko odličnih igrača, Emenike iz Fenera je veoma opasan, jak u duelu, dobar sut glavom, to Kolasinac zaustavlja aBd
Iran će, 1000% sam siguran, pomrsiti nekome račune, i uzetii im 1 bod, nadam se da neće nama

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."