Cartman je napisao/la:Stvar je u tome sto Prcic nije odigrao lose, nego se kod svakog dodira sa loptom vidi da momak ima tehniku kao Miske nekad i da zna sve sa loptom. Atajic je bio los kad sam ga god gledao. I ne los na nacin da se vidi da ima potencijala, ali da nema svoj dan, nego jednostavno vrlo los. Lopta se odbija od njega.
Niko ga nije otpisao, ali po svojim igrama u mladoj reprezentaciji nije zasluzio da igra. Mesanovic i jest igrao bolje od njega. Da ne pise "Celtic" kod njegovog imena, pljuvali bi ga kao sto ste pljuvali onog momka iz Donjeg Srema i kao sto ste pljuvali Stevanovica kad je uzeo drzavljanstvo Srbije. Ako si Bosnjak i igras u inostranstvu mozes igrat kako god hoces i ponasat se kako hoces.
Opet @Cartman seres!
ja sam ti opisao situaciju prije nekoliko dana, na koji nacin i zbog cega su otpisani a ti nekoliko dana poslije, kao bos u trnje!
Momak dao oko pedesetak golova u 2 sezone za ekipu gdje je igrao a kod Jagodica igra desno krilo gdje odgovara za lijevo krilo Madara. Prvo polovrijeme je bio jedan od boljih protiv Madara, nazalost je promasio jednu veliku sansu. U drugom je dobio 10 minuta i zamjena... Onda sleduje klupa protiv Austrije gdje nismo imali dva tacna pasa.
I ti kazes da nisi nista vidjeo! Pa ti pasa nisi vidjeo komsiju 3 godine posto ne napustas forum.
Udjes sad na Tweeter i pitas ove Skote sto ga prate kakav je igrac. Ono osim tih 135 minuta sto si ga ti gledao.
Primitvno se ponasas kolega!