Boldirano moze jer ne igraju u istoj repki al ovo drugo ne moze selektor glasati za svog igraca barem ja mislim da je takvo praviloKorinov je napisao/la:Sto ne bi mogao ? Vidis da i Casillas moze za Ronalda, Xavi za Messija, Del Bosque za Iniestu ,..emir18 je napisao/la:Bgm dobi Ronaldo dosta 5-tica samo mi nije jasno kako moze selektor Argentine glasati za Messia zar to nije zabranjeno.
Zlatna lopta 2013
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Zlatna lopta 2013
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Moze jarane.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
A dobro ako moze ja kad sam igrao na FM i vodio koju repku nije moglo al mozda su sad drugacija pravila.Korinov je napisao/la:Moze jarane.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Messi, Ribery i Ronaldo su trojica finalista za ZL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od trenera su tu SAF, Jupp i Klopp.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- RickBlaine
- Kontakt:
Kako kazu vece kladionice sada, takav ce i ishod biti. Rezultati su poznati, a kladionice normalno, imaju svoje ljude koji su im izustili ime pobjednika.
Ako se neko dokopa kvota na ovim jacim kladionicarskim stranicama nek' postavi.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
A gdje je Vrsajevic?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije izbor za najboljeg igraca galaksije vec samo ovog naseg svijeta. Avdija je dakako vanzemaljac, jer niko ne moze biti onako dobar.mandraX je napisao/la:A gdje je Vrsajevic?
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Skybet:RickBlaine je napisao/la:Kako kazu vece kladionice sada, takav ce i ishod biti. Rezultati su poznati, a kladionice normalno, imaju svoje ljude koji su im izustili ime pobjednika.
Ronaldo 1.4
Messi 3
Ribery 15
Bwin:
Ronaldo 1.5
Messi 2.7
Ribery 15
WH:
Ronaldo 4/9 (oko 1.30)
Messi 2/1
Ribery 14/1
Eto, s obzirom da kladionice "ne dozvoljavaju" poklone tek tako - ovdje bi sve trebalo biti riješeno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najgore su mi ove izmišljene izjave igrača tipa, ovaj drugi bi trebao dobiti tu nagradu i prebacivanje loptice u krug
Ronaldo je glavni kanditat i po meni je on dobitnik 85%, Ribery je sve osvojio ali kad god mi to padne na pamet sjetim se Snajdera i izbacim tu mogucnost momentalno.
Ronaldo je glavni kanditat i po meni je on dobitnik 85%, Ribery je sve osvojio ali kad god mi to padne na pamet sjetim se Snajdera i izbacim tu mogucnost momentalno.
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
i dalje ne mogu da se načudim kako u TOP 3 nije Speed Demon, inače velika radilica na terenu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Centre forward
- Kontakt:
Eto haman je CR isplak'o ovu loptu. Konstantan pritisak na svjetsku javnost još i ona situacija sa Blaterom učinila je svoje. Lafo ga ne zanima a svako veče ibadeti i klanja Nafila namaze da je dobije. Hajd ako mu je to utjeha, neka je, vratit' će to Bilal na terenu odbranom trofeja.
PS:Samo tutkun može da poredi Snajdera i Billala.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma šta zna neki Tan Tai, ni interneta nema a naš'o glasat'.
Jel' vam poznata ova priča?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne samo to, prošle godine su po fb-u kružile priče kako se Piszczek (
) kleo da je dao glas Ronaldu, a ne Messiju. Piszczek, taj sjajni KAPITEN reprezentacije Poljske.

Al XavimandraX je napisao/la:Ma šta zna neki Tan Tai, ni interneta nema a naš'o glasat'.![]()

Pandev jest kapetan kako ja znamMonolog je napisao/la:Ne samo to, prošle godine su po fb-u kružile priče kako se Piszczek () kleo da je dao glas Ronaldu, a ne Messiju. Piszczek, taj sjajni KAPITEN reprezentacije Poljske.
![]()
al prica ide , zajebo Makedonski savez

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:
Sto jes' jes'. Ako napravis dobru kampanju za Zlatnu loptu, uz to je potkrijepis jakim argumentima a igrac kojeg sponzoriras ostavlja jak trenutni dojam (sto je po meni najbitniji faktor utjecaja na osobe koje glasaju), nemas promasaj. Al' neka, zasluzio je prosle godine, steta samo sto ide preko Riberyjevih ledja.Centre forward je napisao/la:Eto haman je CR isplak'o ovu loptu. Konstantan pritisak na svjetsku javnost još i ona situacija sa Blaterom učinila je svoje.
Kvote dakle na Ronalda se krecu od 1,30 do 1,50. Bezobrazno, al' ****, nisu ni oni budale.

Za sada - sluzbeno prikupljeni podaci o glasovanju.
Ne brini ti nista, to sto ce Ronaldo osvojiti ovu nagradu ne mijenja cinjenicu da je ona sranje zasnovano na megasubjektivnoj procjeni. Druga varijanta Eurosonga.mandraX je napisao/la:Ma šta zna neki Tan Tai, ni interneta nema a naš'o glasat'.![]()
Makar Portugal granici samo sa Spanijom :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Izvini, zapelo mi za oko, može pojašnjenje?Centre forward je napisao/la:Eto haman je CR isplak'o ovu loptu. Konstantan pritisak na svjetsku javnost još i ona situacija sa Blaterom učinila je svoje. Lafo ga ne zanima a svako veče ibadeti i klanja Nafila namaze da je dobije. Hajd ako mu je to utjeha, neka je, vratit' će to Bilal na terenu odbranom trofeja.![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Ronaldo uzima zasluzeno. Covjek koji je individualno bio , usudim se reci , daleko ispred svih . Ribery je individualno slabiji igrac od Ibrahimovica , a o najboljem igracu svih vremena i Ronaldu da se ne prica.
Naravno , govorimo o individualnoj nagradi. Imao je i Messi poneku sezonu bez trofeja al' je frajer jeebo kevu individualno i po meni sve zasluzeno uzeo .
Naravno , govorimo o individualnoj nagradi. Imao je i Messi poneku sezonu bez trofeja al' je frajer jeebo kevu individualno i po meni sve zasluzeno uzeo .
Vise cijenim glasove Tan Taia koji je odabrao 3 finalista nego Del Bosqea koji forsira svoju djecicu, a da pritom Xavi nije zasluzio da udje u top23.mandraX je napisao/la:Ma šta zna neki Tan Tai, ni interneta nema a naš'o glasat'.![]()
Pitam se ko bi uzeo da nisu produzili glasanje .. 
@geoxx Messi nijednu sezonu nije zavrsio bez trofeja.
@geoxx Messi nijednu sezonu nije zavrsio bez trofeja.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.