Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 09 dec 2013, 22:31

Nekad mi bude zao ovih kruticara.Valja im do 2016 izdurati,minimale :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2013, 22:41

Nema šta ko da kritikuje Papeta, uradio je ono što nije nijedan drugi. Što se tiče uspjeha ja mu skidam kapu i on će ostati upisan zlatnim slovima u historiju BiH fudbala a i cijele države.

S druge strane, najviše što mu zamjeram je stavljanje/guranje odnosno nestavljanje nekih igrača u prvu postavu. Razumijem da smo mala zemlja, da nemamo veliki fond kvalitetnih igrača ali ipak ima nekih igrača koji zaslužuju da igraju u reprezentaciji više od drugih, sad da li Pape u ovim što trenutno igraju vidi neki kvalitet ili ih zove zbog nekoga (Brat Sead, neko treći) to nikada nećemo znati.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 dec 2013, 22:48

harishp je napisao/la:Nekad mi bude zao ovih kruticara.Valja im do 2016 izdurati,minimale :mrgreen:
A tek Iz(M)etovih mrzitelja, valja im gledat' njegovu ljevicu narednih 10-ak godina (minimale). ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2013, 22:54

Goalgetter je napisao/la:slika
Upada u oči ovo "Sušić mi se još nije javio" :lol:

Da li opet havaz bombe baca?

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 dec 2013, 22:56

Sve je moguce. A vazi i procitati gore u cosku, Hitzfeld sprema poziv za Salatica :lol: .

A prvobitno sam postavio zbog ovog sa Begicem.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2013, 22:59

voltron30 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nekad mi bude zao ovih kruticara.Valja im do 2016 izdurati,minimale :mrgreen:
A tek Iz(M)etovih mrzitelja, valja im gledat' njegovu ljevicu narednih 10-ak godina (minimale). ;)
Mi IzMeta ne mrzimo, cak sta vise,moj ti @poltrone30 ;)Ionako ih je pun klinac u repci takvih prevrtanera,nije jedini.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2013, 23:08

Goalgetter je napisao/la:Sve je moguce. A vazi i procitati gore u cosku, Hitzfeld sprema poziv za Salatica :lol: .

A prvobitno sam postavio zbog ovog sa Begicem.
Ma sumnjam da će ga Otmar zvati, zapravo može on njega pozvati ali konkurencija na zadnjem veznom u Švici mu je paklena i teško da će zaigrati ikako na SP... Inler, Behrami, Dzemaili, sve redom kvalitetnije opcije koje imaju Švicarci.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2013, 23:18

Ovaj Vranjes uvijek ima zanimljive izjave. :lol: Cini mi se kao dobar lik.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 10 dec 2013, 00:06

daj Bože da Hitzfeld pozove četnika za Brazil, pravo bi me usrećio
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 dec 2013, 09:49

Izgleda da su Papetu baterije na mobitelu otisle cim se ne javlja predsjedniku, ili je zaboravio broj. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 dec 2013, 09:58

FaraonTM je napisao/la:Nema šta ko da kritikuje Papeta, uradio je ono što nije nijedan drugi. Što se tiče uspjeha ja mu skidam kapu i on će ostati upisan zlatnim slovima u historiju BiH fudbala a i cijele države.

S druge strane, najviše što mu zamjeram je stavljanje/guranje odnosno nestavljanje nekih igrača u prvu postavu. Razumijem da smo mala zemlja, da nemamo veliki fond kvalitetnih igrača ali ipak ima nekih igrača koji zaslužuju da igraju u reprezentaciji više od drugih, sad da li Pape u ovim što trenutno igraju vidi neki kvalitet ili ih zove zbog nekoga (Brat Sead, neko treći) to nikada nećemo znati.
Nezove ih radi menadjera, nego jer na tim pozicijama nemamo neke alternative. Avdija mjenja Mensura (a i Ogi je povrijedjen). Zahirovic je bio OK, ali sad propo. Sunjic je trenutno 5 stoper ali tu zbog povrijeda odstalih.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 dec 2013, 14:30

harishp je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Mi IzMeta ne mrzimo, cak sta vise,moj ti @poltrone30 ;)Ionako ih je pun klinac u repci takvih prevrtanera,nije jedini.
Je l' tebi 11 godina pa se sugovornicima moraš obraćati tako što im karikiraš nickove? Ono osjećaš se zaj'bano kada nekome ''šukneš''? :D Al' budi bar principijelan, nije lako pojest' svoje fekalije, mani mi sada vadione o mnogim prevrtanerima, a samo ste jednog pokakili. ;)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 dec 2013, 14:40

voltron30 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
voltron30 je napisao/la: A tek Iz(M)etovih mrzitelja, valja im gledat' njegovu ljevicu narednih 10-ak godina (minimale). ;)
Je l' tebi 11 godina pa se sugovornicima moraš obraćati tako što im karikiraš nickove? Ono osjećaš se zaj'bano kada nekome ''šukneš''? :D Al' budi bar principijelan, nije lako pojest' svoje fekalije, mani mi sada vadione o mnogim prevrtanerima, a samo ste jednog pokakili. ;)
problem je što on ima 11 godina , to nije samo pretpostavka .

no dobro , mora se baviti tuđim nickovima kada već ne može ništa drugo pametno da natipka . hej , čovjek napisa da je stevanović bolji od izeta .. i još kasnije obrisao post , ccc :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 dec 2013, 14:42

Haris i Pape dva jarana :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 10 dec 2013, 15:10

Nije da imam potrebu da branim harisa, ali kad vec spomenuste Stevanovica i Hajrovica, kad je Hairovic igrao Za Svicarsku, svi ste vi redom govorili: " **** njega, imamo mi stevu koji je bolji". Sad svi govorite drugacije zato sto Izet igra Za nas! Haris barem drzi svoj princip, pa makar bio i u krivu nekad
FKS❤️1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 dec 2013, 15:22

MaksuzBaksuz je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Nema šta ko da kritikuje Papeta, uradio je ono što nije nijedan drugi. Što se tiče uspjeha ja mu skidam kapu i on će ostati upisan zlatnim slovima u historiju BiH fudbala a i cijele države.

Nezove ih radi menadjera, nego jer na tim pozicijama nemamo neke alternative. Avdija mjenja Mensura (a i Ogi je povrijedjen). Zahirovic je bio OK, ali sad propo. Sunjic je trenutno 5 stoper ali tu zbog povrijeda odstalih.
Zahirović je po meni OK igrač i zaslužuje pozive da barem sjedi na klupi, a kad nađemo neku bolju opciju od njega onda može i da ga ne zovne. Što se tiče Šunjića, lik ima vjerovatno neki grč kad igra za nas, u Zoryi nije toliko loš, ali ok on je tu jer su ostali povrijeđeni i vjerovatno će u dogledno vrijeme izgubiti to mjesto na spisku
reprezentativaca.

A od Avdije sigurno ima boljih čak i u Premijer ligi. Ali ne mora zvati ni nekoga iz Premijer lige na kraju krajeva, stavi Bičakčića na desnog beka, u odbrani je defanzivno definitivno bolji od Avdije a ono što sam gledao protiv USA-a na Koševu, bolji je i u ofanzivi... Ili zovni Jahića, zovi Džemu Berberovića koji je kako sam već napisao i u ovim godinama Dani Alves za Avdiju.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 10 dec 2013, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 dec 2013, 15:23

Stevanovic i jest bio bolji od Hajrovica jedno vrijeme. I Hajrovic jest ispao dvolicna picka. Sto ne znaci da je nekom krivo sto igra za nas. Samo pacijenti mogu mislit da je nekom krivo sto je on dao gol, jer se eto pisalo protiv njega na forumu.

Neka Izeta, ali nemoj da se lazemo. Ali nije on jedini i meni ne smeta ni jedan. Nema mjesta za neke principe u danasnjem nogometu.

Ali najjaci su ovi sto nisu u stanju imat bilo kakvo misljenje i onda nakon sto se nesto desi ide prica "gdje su oni sto su kritikovali, je li vas stid" i tako dalje. Jadno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 15:35

To su likovi bez stava, koji se u ovisnosti od situacije, priklanjaju jednima, odnosno drugima, uživajući u zadovoljavanju vlastitog ega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 10 dec 2013, 15:39

DonCorleone je napisao/la:Haris i Pape dva jarana :lol: .
Lik je presmiješan, možda mu je vanbračno dijete. :roll: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []