Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Kada bi izganjali Arslanagica i ako se ustali u prvih 11 STandarda mogao bi igrati na stoperu ,a Bicakcic na desnom beku cinjenica jeste da se stoperi ne mijenjaju jer su uigrani ali kazem opet ima nekih kombinacija trebasmao izganjati momcima ta drzavljanstva Arslanagicu i DIlaveru trenutno..Ovaj DIlaver igra vec mjesec dana na DM poziciji u AUstri
Dječko igra u Luzernu, 2. su u ligi, ispred Grashopersa, solidna minutaža, zadnji vezni. Je li ga gledao ko?
http://www.transfermarkt.de/de/nedim-sa ... 94979.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/nedim-sa ... 94979.html" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Na prvi pogled reklo bi se strasan potencijal! 19 godina, igra za mlade Svice sto jos vise govori o njegovom potencijalu i pozicija gdje nam gori pod nogama. U buducnosti svakako se da dovesti u pravu raju, za iduce SP a.B.d.!!mokhe je napisao/la:Dječko igra u Luzernu, 2. su u ligi, ispred Grashopersa, solidna minutaža, zadnji vezni. Je li ga gledao ko?
Koliko godina ima onaj Susic iz Hajduka ak je mlad i ako je zeljan za Bosnom
trebalo bi ga prvo malo kroz mladu selekciju isprobati
jer ak bi odmah uletio u A-tim uvijek ce se govoriti da je zbog rodbinskih odnosa upao u A tim
trebalo bi ga prvo malo kroz mladu selekciju isprobati
jer ak bi odmah uletio u A-tim uvijek ce se govoriti da je zbog rodbinskih odnosa upao u A tim
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Ne može igrati za mladu reprezentaciju zbog godina, " A " reprezentaciji, takav profil igrača nije potreban.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odlično si ga upratio, može biti nešto od njega. Valjda će neko naš stupiti u kontakt s njim, čim prije.mokhe je napisao/la:Dječko igra u Luzernu, 2. su u ligi, ispred Grashopersa, solidna minutaža, zadnji vezni. Je li ga gledao ko?
moze igrati jos ovaj ciklus odnosno još ove 2 preostale tekmezizu1991 je napisao/la:Ne može igrati za mladu reprezentaciju zbog godina, " A " reprezentaciji, takav profil igrača nije potreban.
sad odgledao Zadar -Hajduk i šta reci kad je penzioner Hrgovic najvise pokazao od svih
i da ga pozove u mladu tesko bi se izborio za mjesto ,po meni su Grahovac i Prcic ispred njega
Nije odigrao nijednu utakmicu za prvi tim Luzerna. Za drugu ekipu odigrao 10 utakmica i dao jedan gol. Trenutno je potencijal za U21, ali treba ga pratiti to je sigurno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Da, u pravu si, nisam dovoljno pazljivo gledao koja je liga. Al to sto je prekomandovan u prvi tim je sigurno dobar znak.bagrcavi je napisao/la:Nije odigrao nijednu utakmicu za prvi tim Luzerna. Za drugu ekipu odigrao 10 utakmica i dao jedan gol. Trenutno je potencijal za U21, ali treba ga pratiti to je sigurno.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Goalgetter
- Kontakt:
Posto je hajmo reci cemo ''potencijalni'' , Hamburger SV se interesuje za Salatica.
Ne vjerujem da je on i potencijalni, one slike u dresu Srbije su ga unazadile a i onako je bio na "nišanu" što je se javio tek kada smo se kvalifikovali.Goalgetter je napisao/la:Posto je hajmo reci cemo ''potencijalni'' , Hamburger SV se interesuje za Salatica.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato i stavih pod navodnicima. Zinula Veri guzica, pa bi mogla i Bosna proci kad vec nema mjesta u Svici i Srbiji. Al ona popularna fraza ''Nije da se namecem jer ce sada SP, ali oduvijek sam zelio igrati za BiH''FaraonTM je napisao/la:Ne vjerujem da je on i potencijalni, one slike u dresu Srbije su ga unazadile a i onako je bio na "nišanu" što je se javio tek kada smo se kvalifikovali.Goalgetter je napisao/la:Posto je hajmo reci cemo ''potencijalni'' , Hamburger SV se interesuje za Salatica.
Ja smijem potpisat da mu je na zidu slika Radovana i Mladica, toliko o Veri.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne znam zna li Vero onu "Lako je tuđim ku*cem gloginje mlatiti" tj. busati se da si veliki patriota kada su drugi to odradili za tebe i ti sad kao trebaš da uletiš među 23 i igraš prvu na SP a prije koji mjesec si se slikao u dresovima drugih država, Vero logicGoalgetter je napisao/la:Zato i stavih pod navodnicima. Zinula Veri guzica, pa bi mogla i Bosna proci kad vec nema mjesta u Svici i Srbiji. Al ona popularna fraza ''Nije da se namecem jer ce sada SP, ali oduvijek sam zelio igrati za BiH''FaraonTM je napisao/la:Ne vjerujem da je on i potencijalni, one slike u dresu Srbije su ga unazadile a i onako je bio na "nišanu" što je se javio tek kada smo se kvalifikovali.Goalgetter je napisao/la:Posto je hajmo reci cemo ''potencijalni'' , Hamburger SV se interesuje za Salatica..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo Avazov Sport pise da Hici hoce Veru da igra za Svicu 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ovdje potencijalni zmajevi iskacu kao gljive poslije kise

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Klasično žutilo.
Sie sind Captain, Leistungsträger und ehemaliger U21-Internationaler. Hat sich Ottmar Hitzfeld schon bei Ihnen gemeldet?
Nein, wir hatten noch keinen Kontakt. Da die Schweiz auf meiner Position im defensiven Mittelfeld mit Gökhan Inler, Blerim Dzemaili und Valon Behrami sehr gut besetzt ist, kommt auch ein Pirmin Schwegler, der Captain von Eintracht Frankfurt ist, nicht zum Zug. Deshalb kann ich nur weiter in jedem Spiel mein Bestes geben und mich so zu empfehlen versuchen.
Vi ste kapiten, jedan od najboljih igrača ekipe i bivši U21 - reprezentativac. Da li vam se javio Ottmar Hitzfeld?
Ne, mi još nismo imali kontakt. Kako Švicarska na mojoj poziciji u defenzivnom veznom redu ima igrače kao što su Inler, Dzemaili i Behrami, ne dobija ni jedan Schwegler, kapiten Eintracht Frankfurta priliku. Tako da moram nastaviti u sljedećim utakmicama davati sve od sebe i na taj način pokušati sebe preporučiti, ponuditi kako god želite.
Sie sind Captain, Leistungsträger und ehemaliger U21-Internationaler. Hat sich Ottmar Hitzfeld schon bei Ihnen gemeldet?
Nein, wir hatten noch keinen Kontakt. Da die Schweiz auf meiner Position im defensiven Mittelfeld mit Gökhan Inler, Blerim Dzemaili und Valon Behrami sehr gut besetzt ist, kommt auch ein Pirmin Schwegler, der Captain von Eintracht Frankfurt ist, nicht zum Zug. Deshalb kann ich nur weiter in jedem Spiel mein Bestes geben und mich so zu empfehlen versuchen.
Vi ste kapiten, jedan od najboljih igrača ekipe i bivši U21 - reprezentativac. Da li vam se javio Ottmar Hitzfeld?
Ne, mi još nismo imali kontakt. Kako Švicarska na mojoj poziciji u defenzivnom veznom redu ima igrače kao što su Inler, Dzemaili i Behrami, ne dobija ni jedan Schwegler, kapiten Eintracht Frankfurta priliku. Tako da moram nastaviti u sljedećim utakmicama davati sve od sebe i na taj način pokušati sebe preporučiti, ponuditi kako god želite.
To je to, u takvoj konkurenciji može jedino na manageru zaigrati i to ako sam sebe stavi.Neutral je napisao/la:Klasično žutilo.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam i dalje za Besica. Momak grize i dosta dobar tehnicar. Kao sto vecina raje to ovdje zna.
Plus ako bi se dokazao dobrim igrama, mogao bi se dalje preporuciti nekim klubovima liga petice. Eto dobra i za njega, a i za rep. BiH
Plus ako bi se dokazao dobrim igrama, mogao bi se dalje preporuciti nekim klubovima liga petice. Eto dobra i za njega, a i za rep. BiH
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma bolji Zahirovic koji od Nalchika, do Minska i Bochuma nije uspio skupiti 10 tekmi. Bez obzira gdje igro Besic, on je Makelele za Zahu. Iako mi je Zaha drag tip, pravi fighter, ali trebamo kvalitet.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja sam i dalje za Besica. Momak grize i dosta dobar tehnicar. Kao sto vecina raje to ovdje zna.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, bhfanatic14, zikerrz21 i 36 gostiju.