Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
nebi me čudilo da shity i dobije sutra veče (po pifkici) košto su i navikli 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Uzece nas samo ako se nasopaju onog plutonija prije tekme i pocnu sijati u mraku. A cak i tada mi ubacimo Amru Silajdzic u bikiniju da igra defanzivnog veznog umjesto Mede … 

- anonymousHD
- Kontakt:
Džeko ide u Tottenham. 

Bilo bi idealno.Slova ti se pozlatilaanonymousHD je napisao/la:Džeko ide u Tottenham.

Sutra pocinje dijamant najvjerovanije. Haj nek s bismilom krene pa sta bude bude. 
Njihova grupa je rijesena, bayo prvi oni drugi. Cuvat ce se za vikend i okrsaj sa arsenalom.
Nego sta se smijete irancima nismo ni mi nista bolji kad je u pitanju Dzeko il repka.
Tako se nama smiju englezi npr 

Njihova grupa je rijesena, bayo prvi oni drugi. Cuvat ce se za vikend i okrsaj sa arsenalom.
Nego sta se smijete irancima nismo ni mi nista bolji kad je u pitanju Dzeko il repka.

-
- Kontakt:
Cuvat ce se i Bayern al svejedno nece centra precsoxx je napisao/la:Sutra pocinje dijamant najvjerovanije. Haj nek s bismilom krene pa sta bude bude.

Eee ciza izvini jarane ja nasem najboljem igracu zelim najbolje tako da po automatizmu ovi klubovi sto si ih spomeno i ne padaju mi na pametciza je napisao/la:sprema se cistka i u Fulhamu i Cardifu,pa njih ne spomenu,nego po automatizmu u klub s najvecim ambicijama.Fordinjo je napisao/la:Sprema se velika cistka u MU mozda Dzeko ode i u Manchester ko ce znati mislim sve bi bilo bolje osim ostati u City-u....
Ne kazem da ce u te klubove ,ali isto tako nevjerujem ni da ce uUnited.

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nek ostane... Pa nek postane ovakav vic od igraca:Saurman je napisao/la:Sedam miliona razloga.QUARTERBACK je napisao/la:Doduše ima i toga, mislim svakakve su tu zavrzlame, ali je jedno sigurno i očigledno - Džeko ne želi da ide iz Cityija.
[youtube][/youtube]
Ma znam za bayern. Uglavnom opet ce biti zanimljiv meč.robijas_Ri je napisao/la:Cuvat ce se i Bayern al svejedno nece centra precsoxx je napisao/la:Sutra pocinje dijamant najvjerovanije. Haj nek s bismilom krene pa sta bude bude.
Njihova grupa je rijesena, bayo prvi oni drugi. Cuvat ce se za vikend i okrsaj sa arsenalom.. Uvijek mi je bilo tesko shvatit kako je Bayern toliko bio dominantan protiv njih prosle godine a evo i ove ovu prvu utakmicu. Pogledaj samo igrace u Manchester Cityu i da ne mogu ama bas nista. Nelogicno mi je da su toliko nemocni, recimo vise nego nasa reprezentacija sa duplo slabijim sastavom protiv Argentine i Brazila, Francuske gdje smo stvorili tu i tamo par sansi, al oni protiv Bayerna bukvalno nista
.
Edin lozi raju

Uh jes' ga počastio što će ga staviti protiv Bayerna, sreća im je što ovim ne treba ali će ih svejedno razmontirati i k'o da gledam Džeko će biti kriv 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Edine sine ... osvrtati se na kritike nas, običnih smrtnika je nešto nenadayebivo ...
Kao profesionalni nogometaš, dopuštaš sebi previše ...
Kao profesionalni nogometaš, dopuštaš sebi previše ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma on je sebe vec upropastio,samo je pitanje koliko ce jos dublje da tone da li razmislja da se vrati na pravi kolosjek..I tako nista ne radi osim sto piskara gluposti po twiteru,FB....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E ne vjerujemJTS je napisao/la:They won't be able to keep up with Iran's speed and talent.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa sta je ovo. Zar im nije tamo zabranjen internet. Odmah ih ja sutra prijavljujem, ukinut ce njima vlada onaj forum. Odoh se jos uclanit i postavit koju sliku od Fernande Lime pa ce oni pravo najebat... 

Već su kolege ranije napisali da će se Džeko baš usrećiti ako ga stavi večeras u prvi tim. Sa Mancini-em su poečli problemi nakon Minhena i Bayern-a kada je bio ljut radi izmjene, a nije baš ni briljirao u prvoj utakmici na Etihadu.
Prvi put da ne želim da Edin igra u prvih jedanaest.
Prvi put da ne želim da Edin igra u prvih jedanaest.
I da je onaj stari Džeko, koji je dobio nadimak Dijamant, i po tome se ogledao, u susretu ovakvih dvaju kolektiva, od kojih je domaćin neuporedivo bolji, koji će da sakrije loptu od igrača, napadač tipa Džeke, ionako nebi imao šta raditi u ovakvom susretu.
I opet će se standardno naći žrtveno jagnje, koje će po običaju biti Džeko. To što će vezni red biti yeban u svaku rupu , nema veze, jer su oni dovoljno talentovani da mogu često zakazati, i da se to ne uzme u obzir s obzirom na kredit kakav isti posjeduju kako kod navijača tako i kod trenera.
I opet će se standardno naći žrtveno jagnje, koje će po običaju biti Džeko. To što će vezni red biti yeban u svaku rupu , nema veze, jer su oni dovoljno talentovani da mogu često zakazati, i da se to ne uzme u obzir s obzirom na kredit kakav isti posjeduju kako kod navijača tako i kod trenera.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
mogo bi ga Dijamant zabit veceras Bayernu.
-
- Kontakt:
"On želi da igra više i da bude važan dio svog tima. Edin je fudbaler Manchester Cityja, ali ne znam koliko dugo. On je fantastičan napadač i odlično bi se snašao u Italiji," zaključio je Pjanić.
Jel mi se cini il je princ navijestio transfer
.
Jel mi se cini il je princ navijestio transfer

- Omerbavarac
- Kontakt:
Djedovic ga je posjetio u hotelu u kojem su odsjeli igraci Citya i veceras ce ga bodriti sa tribina AA-e.
Inace, ocekuje se da Dzeko bude starter.
Inace, ocekuje se da Dzeko bude starter.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.