Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fecox
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Fecox » 09 dec 2013, 16:19

nebi me čudilo da shity i dobije sutra veče (po pifkici) košto su i navikli 8-)
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 09 dec 2013, 17:37

Uzece nas samo ako se nasopaju onog plutonija prije tekme i pocnu sijati u mraku. A cak i tada mi ubacimo Amru Silajdzic u bikiniju da igra defanzivnog veznog umjesto Mede … :mrgreen:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 dec 2013, 19:02

Džeko ide u Tottenham. ;)

klik
Kontakt:

Post Postao/la klik » 09 dec 2013, 19:12

anonymousHD je napisao/la:Džeko ide u Tottenham. ;)
Bilo bi idealno.Slova ti se pozlatila :D !

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 09 dec 2013, 19:12

Sutra pocinje dijamant najvjerovanije. Haj nek s bismilom krene pa sta bude bude. :D

Njihova grupa je rijesena, bayo prvi oni drugi. Cuvat ce se za vikend i okrsaj sa arsenalom.

Nego sta se smijete irancima nismo ni mi nista bolji kad je u pitanju Dzeko il repka. :mrgreen: Tako se nama smiju englezi npr :D

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 09 dec 2013, 19:18

soxx je napisao/la:Sutra pocinje dijamant najvjerovanije. Haj nek s bismilom krene pa sta bude bude. :D

Njihova grupa je rijesena, bayo prvi oni drugi. Cuvat ce se za vikend i okrsaj sa arsenalom.
Cuvat ce se i Bayern al svejedno nece centra prec :D. Uvijek mi je bilo tesko shvatit kako je Bayern toliko bio dominantan protiv njih prosle godine a evo i ove ovu prvu utakmicu. Pogledaj samo igrace u Manchester Cityu i da ne mogu ama bas nista. Nelogicno mi je da su toliko nemocni, recimo vise nego nasa reprezentacija sa duplo slabijim sastavom protiv Argentine i Brazila, Francuske gdje smo stvorili tu i tamo par sansi, al oni protiv Bayerna bukvalno nista :D.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 09 dec 2013, 19:28

ciza je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:Sprema se velika cistka u MU mozda Dzeko ode i u Manchester ko ce znati mislim sve bi bilo bolje osim ostati u City-u....
sprema se cistka i u Fulhamu i Cardifu,pa njih ne spomenu,nego po automatizmu u klub s najvecim ambicijama.
Ne kazem da ce u te klubove ,ali isto tako nevjerujem ni da ce uUnited.
Eee ciza izvini jarane ja nasem najboljem igracu zelim najbolje tako da po automatizmu ovi klubovi sto si ih spomeno i ne padaju mi na pamet :mrgreen: :mrgreen: valjal ova aaa meni valja ....

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 09 dec 2013, 19:37

Saurman je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Doduše ima i toga, mislim svakakve su tu zavrzlame, ali je jedno sigurno i očigledno - Džeko ne želi da ide iz Cityija.
Sedam miliona razloga. :)
Nek ostane... Pa nek postane ovakav vic od igraca:

[youtube][/youtube]

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 09 dec 2013, 23:24

robijas_Ri je napisao/la:
soxx je napisao/la:Sutra pocinje dijamant najvjerovanije. Haj nek s bismilom krene pa sta bude bude. :D

Cuvat ce se i Bayern al svejedno nece centra prec :D. Uvijek mi je bilo tesko shvatit kako je Bayern toliko bio dominantan protiv njih prosle godine a evo i ove ovu prvu utakmicu. Pogledaj samo igrace u Manchester Cityu i da ne mogu ama bas nista. Nelogicno mi je da su toliko nemocni, recimo vise nego nasa reprezentacija sa duplo slabijim sastavom protiv Argentine i Brazila, Francuske gdje smo stvorili tu i tamo par sansi, al oni protiv Bayerna bukvalno nista :D.
Ma znam za bayern. Uglavnom opet ce biti zanimljiv meč.

Edin lozi raju

slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2013, 23:27

Uh jes' ga počastio što će ga staviti protiv Bayerna, sreća im je što ovim ne treba ali će ih svejedno razmontirati i k'o da gledam Džeko će biti kriv :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 00:48

Edine sine ... osvrtati se na kritike nas, običnih smrtnika je nešto nenadayebivo ...
Kao profesionalni nogometaš, dopuštaš sebi previše ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 dec 2013, 00:57

Ma on je sebe vec upropastio,samo je pitanje koliko ce jos dublje da tone da li razmislja da se vrati na pravi kolosjek..I tako nista ne radi osim sto piskara gluposti po twiteru,FB.... :roll: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 dec 2013, 01:23

JTS je napisao/la:
They won't be able to keep up with Iran's speed and talent.
E ne vjerujem :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 dec 2013, 02:06

Pa sta je ovo. Zar im nije tamo zabranjen internet. Odmah ih ja sutra prijavljujem, ukinut ce njima vlada onaj forum. Odoh se jos uclanit i postavit koju sliku od Fernande Lime pa ce oni pravo najebat... :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 dec 2013, 08:57

Već su kolege ranije napisali da će se Džeko baš usrećiti ako ga stavi večeras u prvi tim. Sa Mancini-em su poečli problemi nakon Minhena i Bayern-a kada je bio ljut radi izmjene, a nije baš ni briljirao u prvoj utakmici na Etihadu.

Prvi put da ne želim da Edin igra u prvih jedanaest.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 09:03

I da je onaj stari Džeko, koji je dobio nadimak Dijamant, i po tome se ogledao, u susretu ovakvih dvaju kolektiva, od kojih je domaćin neuporedivo bolji, koji će da sakrije loptu od igrača, napadač tipa Džeke, ionako nebi imao šta raditi u ovakvom susretu.

I opet će se standardno naći žrtveno jagnje, koje će po običaju biti Džeko. To što će vezni red biti yeban u svaku rupu , nema veze, jer su oni dovoljno talentovani da mogu često zakazati, i da se to ne uzme u obzir s obzirom na kredit kakav isti posjeduju kako kod navijača tako i kod trenera.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 dec 2013, 09:06

mogo bi ga Dijamant zabit veceras Bayernu.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 10 dec 2013, 09:17

"On želi da igra više i da bude važan dio svog tima. Edin je fudbaler Manchester Cityja, ali ne znam koliko dugo. On je fantastičan napadač i odlično bi se snašao u Italiji," zaključio je Pjanić.
Jel mi se cini il je princ navijestio transfer :D.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 dec 2013, 11:02

Djedovic ga je posjetio u hotelu u kojem su odsjeli igraci Citya i veceras ce ga bodriti sa tribina AA-e.

Inace, ocekuje se da Dzeko bude starter.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2013, 11:18

slika
1946

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.