slatko je slatko kad ga zavuce AlenkoPIRKE33 je napisao/la:0:1 dosta.......i najsladje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- jalehordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Vidjecemo nikad se nezna,jbg skim je se Sarajevo pojacalo ove polusezone...sanjaj ta 0:3 ili ovaj dole sto napisa 0:1,brate 3+ u korist SLOBODE 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
prodaj stan pa uplati na +3
NecuPIRKE33 je napisao/la:prodaj stan pa uplati na +3
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma prvo da nam objzbjede uslove da dodjemo tamo....evo dans pitam na njihovoj temi sta je sa tribinom hocel bit spremna kazu jok..pa dosad bi stadion napravili jbt...a ne montaznu tribinu
.....mislim da je vrijeme da ih posaljemo u drugu ligu...bolje uslove laktasi imaju koji ce ispast........stvarno nezz gdje ce nas smjestit ovoga puta 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma vidis da je i njima dojadilo dolazit....
prva prepreka i nije teska, mi smo izbacili slovackog predstavnika a zrinjski je ispao, ista liga priblizan kvalitet, dok smo izbacili helsingborga koji je jaci od slovanaRespektiva je napisao/la:Dobro to jest 100% , ali valja tamo proci tu prvu prepreku ali opet vjerujem da mozemo to itekako samo da nam se docepat europeirfan41 je napisao/la:znas li da je zrinjski zaradio vise za dvije tekme u LP(poraz i pobjeda) nego mi za 6 u EL(smao dva poraza), a da ne govorim sta bi bilo kad bi prosli prvu prepreku, igrali bi trece pretkolo LP, a i kad bi ispali iz njega isli bi u EL(3 pretkolo ili play off nisam siguran)Respektiva je napisao/la:Realno govoreci volio bih da osvojimo titulu , ali ako se budemo borili za Ligu prvaka mislim da nemamo sanse dok u europskoj ligi mozemo puno uz malo vise srece i popunjenijeg igrackog kadra..
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Napravite vi tribinu za gostujuce navijace da mi imamo gdje stati, jer dajem ruku da nas ne dolazi ispod 1500 u TZharry_90 je napisao/la:Vidjecemo nikad se nezna,jbg skim je se Sarajevo pojacalo ove polusezone...sanjaj ta 0:3 ili ovaj dole sto napisa 0:1,brate 3+ u korist SLOBODE
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
bitno je imati kontinuitet sa istom ekipom....... pocetak utakmice i sa Clujem i Helsinborgom je pokazao da smo neiskusni i prepadnuti malo bili....kako su tekme odmicale....stvari su se poslozile.....
Ma bitno je brate i imatimalo muda, a ne da im se na pocetku noge odsjeku, pa kad primimo gol onda ganjaj rezultat...PIRKE33 je napisao/la:bitno je imati kontinuitet sa istom ekipom....... pocetak utakmice i sa Clujem i Helsinborgom je pokazao da smo neiskusni i prepadnuti malo bili....kako su tekme odmicale....stvari su se poslozile.....
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
ne mogu im nista zamjerit ......dali su sve od sebe.....sad imaju iskustvo vise
jest jarane al kad se god ukljucimo u LP ili EL uvijek dodjemo do kraja 3.pretkola ili Play-offa i onda igramo kao da lopte nismo vidjeli u zivotu///e to je sranje...treba odmah igrati napadcki i samouvjereno
eeeeeeee....sad smo dosli do onoga kad postajemo nerealni........a realno Cluj je bolja ekipa i oni su nam onemogucili da igramo tako ....ko to ne zelli pobjedjivat......al ima onaj drugi sto ti ne de.....ako vec nemamo kvalitet za vece domete u Europi ........onda bar zadrzat ekipu.....pa tako nadoknaditi to
bgm ove godine nismo igrali napadacki ali itekako samouvjereno, pa hadzijina stativa nam je presudila, ali njemu se to mora halaliti on nas je dotle i doveo, ali nakon tog promasaja ima neku blokaduFKSA je napisao/la:jest jarane al kad se god ukljucimo u LP ili EL uvijek dodjemo do kraja 3.pretkola ili Play-offa i onda igramo kao da lopte nismo vidjeli u zivotu///e to je sranje...treba odmah igrati napadcki i samouvjereno
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- horde zla 87
- Kontakt:
- jalehordas
- Kontakt:
ma evo kazu da je nasa uprava zainteresovana za ovog Mujica iz Slobode jer je on postao slobodan igrachorde zla 87 je napisao/la:oooooo ljudi vratio sam se nakon 7 dana sta ima novo
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jalehordas je napisao/la:ma evo kazu da je nasa uprava zainteresovana za ovog Mujica iz Slobode jer je on postao slobodan igrachorde zla 87 je napisao/la:oooooo ljudi vratio sam se nakon 7 dana sta ima novo
eh kad bi ga doveli, to bi bilo vrh ali mislim da se već haman pa dogovorio sa našim komšijama
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
to jest da se haman dogovorio, ali imaju tu i druge stvari-Mirza_Hordas je napisao/la:jalehordas je napisao/la:ma evo kazu da je nasa uprava zainteresovana za ovog Mujica iz Slobode jer je on postao slobodan igrachorde zla 87 je napisao/la:oooooo ljudi vratio sam se nakon 7 dana sta ima novo
eh kad bi ga doveli, to bi bilo vrh ali mislim da se već haman pa dogovorio sa našim komšijama
-u sarajevu je puno bolja financijska situacija neo kod komsija
-sarajevo je u borbi za titulu
-sarajevo 90% u evopi (prilika za sokazivanje pred boljim menadzerima)
ali pored ovih razloga, mislim da ce presuditi sposobnost uprave, i kvalitetnijih razgovora sa njm
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- TheManiacs
- Kontakt:
-u sarajevu je puno bolja financijska situacija neo kod komsija
ali pored ovih razloga, mislim da ce presuditi sposobnost uprave, i kvalitetnijih razgovora sa njm[/quote]
De neseri ba dosta mi te je vise,nemozes to govorit kad imate samo 3 vise boda od nas,a mi igramo od prvih 6 utakmica 4 kuci,svaki ovaj sto si nabrojao je i kod zelja plus kup,Objasni kako je bolja situacija financijska nego kod nas,dokaz jedan?
Koga ste doveli ?
Sta ste uradili ?
ali pored ovih razloga, mislim da ce presuditi sposobnost uprave, i kvalitetnijih razgovora sa njm[/quote]
De neseri ba dosta mi te je vise,nemozes to govorit kad imate samo 3 vise boda od nas,a mi igramo od prvih 6 utakmica 4 kuci,svaki ovaj sto si nabrojao je i kod zelja plus kup,Objasni kako je bolja situacija financijska nego kod nas,dokaz jedan?
Koga ste doveli ?
Sta ste uradili ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
TheManiacs je napisao/la: De neseri ba dosta mi te je vise,nemozes to govorit kad imate samo 3 vise boda od nas,a mi igramo od prvih 6 utakmica 4 kuci,svaki ovaj sto si nabrojao je i kod zelja plus kup,Objasni kako je bolja situacija financijska nego kod nas,dokaz jedan?
Koga ste doveli ?
Sta ste uradili ?
znao sam da će doći neki štrumfić
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, mnon46, Proximic, soe, ŠTA_JE i 79 gostiju.