Izbor kante godine 2013. - Tema za diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izbor kante godine 2013. - Tema za diskusije
Evo i ovaj muhamed, ima jedan post i to post gdje mu daje 5 bodova 

Ko Arsenal uvijek posustane na kraju.Cartman je napisao/la:Ali je ovaj Saurman uvijek tu negdje u vrhu. Konstantan.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaah iskreno nemam pojma sto sam za tebe glas'o. Vidio da svi tebi daju bodove pa i ja, znas ono kud svi turci tu i mali mujoMoR je napisao/la:Unofficialpage http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... r_id=28213" onclick="window.open(this.href);return false; ko si ti čovječe?![]()
Aj sad nam svima priznaj ko te od ove gore pobrojane grupe simpatizera poslao da glasaš za kantu godine?
Nemaš posta na EPL, očima te nikad nisam vidio, nema šanse da sam te mogao nagaziti kao ove gore i eto kao mene si se sjetio. Sramotno ponašanje

Ako sam te s ovim uvrijedio, sorry

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Glasovi za @Mora su samo izljevi frustracije. Jbg, čovjek očito zna pos'o. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
MoR, koliko je ovo stvarno ofisl govori podatak da jedan forumas dobija pet bodova za forumasa godine na drugoj temi dobija pet bodova za kantu godine. Onda jos tvoj nick nepravilno pisu, mOr, doduse ime puno slova
toliko o objektivnosti.

Ay Carmela ... bolje bi bilo da si izignorisao njegov post, nego ovo napisao.Unofficialpage je napisao/la:Hahaah iskreno nemam pojma sto sam za tebe glas'o. Vidio da svi tebi daju bodove pa i ja, znas ono kud svi turci tu i mali mujo
Btw, koliko ti je godina, jel ono likma u pitanju ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
a vidi lik provjerava ko je sve glasao za njega
jos neke statisticke podatke izvodi

Ma Sarumanu daju glasove na osnovu stare slave. Covjek se totalno povukao nakon sto je odgojio malu armiju kanti na svojoj temi...
A MoR bi mogao da trijmfuje u obe kategorije ko svojevremeno Halle Berry kada je dobila i Oscara i Zlatnu Malinu... Mada on realno nije za kante...
A MoR bi mogao da trijmfuje u obe kategorije ko svojevremeno Halle Berry kada je dobila i Oscara i Zlatnu Malinu... Mada on realno nije za kante...
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 10 dec 2013, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Cautinho
- Kontakt:
@MoR aj mi pomozi oko matematike,vidim da ti ide.
Keep walking.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da jest likma. Sto bih ignorisao post? I svima kojima sam dao ovdje bod(ove) nisu meni radili nista, samo da "formalnost" ispunim. Ne volim lagat, rek'o sam covjeku iskreno sto sam glasao.zizu1991 je napisao/la:Ay Carmela ... bolje bi bilo da si izignorisao njegov post, nego ovo napisao.Unofficialpage je napisao/la:Hahaah iskreno nemam pojma sto sam za tebe glas'o. Vidio da svi tebi daju bodove pa i ja, znas ono kud svi turci tu i mali mujo
Btw, koliko ti je godina, jel ono likma u pitanju ?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pametan deckojasmin10 je napisao/la:a vidi lik provjerava ko je sve glasao za njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja te volim, volim Željo..
Ne možeš tako jbt. Nije principijelno. Bolje nemoj ni glasat, nego da se kačiš sa nekim bezveze.Unofficialpage je napisao/la:I svima kojima sam dao ovdje bod(ove) nisu meni radili nista, samo da "formalnost" ispunim.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jasmin10 je napisao/la:a vidi lik provjerava ko je sve glasao za njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naleti češće na EPL podforum, takve najviše volim

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se, ali ovo vise smatram kao zezanciju. Nemam licno nista ni protiv koga, svi su oni moze se reci dobri forumasi, daju im se bodovi zbog klubova, navijaci Barce daju te bodove navijcima Reala i obrnuto.zizu1991 je napisao/la:Ne možeš tako jbt. Nije principijelno. Bolje nemoj ni glasat, nego da se kačiš sa nekim bezveze.Unofficialpage je napisao/la:I svima kojima sam dao ovdje bod(ove) nisu meni radili nista, samo da "formalnost" ispunim.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nemoj, emotivan je.MoR je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:a vidi lik provjerava ko je sve glasao za njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
da naletim na kaficuMoR je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:a vidi lik provjerava ko je sve glasao za njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Podforum Luzerpula je najvee skupljaliste pacenika na ovom forumu (uz neke izuzetke) stoga cu sve bodove dodijeliti njima iz razloga jer su tvrdili i tvrde da je Liverpool konkurent Arsenalu i direktni rival.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
jarane jel nas zaje.bavaš? kakvo kačenje na forumu radi neke nagrade koja ne postoji fizički, materijalno?zizu1991 je napisao/la:Ne možeš tako jbt. Nije principijelno. Bolje nemoj ni glasat, nego da se kačiš sa nekim bezveze.Unofficialpage je napisao/la:I svima kojima sam dao ovdje bod(ove) nisu meni radili nista, samo da "formalnost" ispunim.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Pa vidiš da se ovaj jedan pojede, satra se sabirajući koliko je glasova do sad dobio, još u procentima izrazi sveiVar je napisao/la:jarane jel nas zaje.bavaš? kakvo kačenje na forumu radi neke nagrade koja ne postoji fizički, materijalno?zizu1991 je napisao/la:Ne možeš tako jbt. Nije principijelno. Bolje nemoj ni glasat, nego da se kačiš sa nekim bezveze.Unofficialpage je napisao/la:I svima kojima sam dao ovdje bod(ove) nisu meni radili nista, samo da "formalnost" ispunim.![]()
![]()

Ja te volim, volim Željo..
Cini mi se da se pravila bas i nepostuju, svatko glasa.. 

RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Giuseppe1 i 9 gostiju.