ma niĐe veze realnogio10 je napisao/la:Pa vidiš da se ovaj jedan pojede, satra se sabirajući koliko je glasova do sad dobio, još u procentima izrazi sveiVar je napisao/la: jarane jel nas zaje.bavaš? kakvo kačenje na forumu radi neke nagrade koja ne postoji fizički, materijalno?![]()
![]()
Izbor kante godine 2013. - Tema za diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izbor kante godine 2013. - Tema za diskusije
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Bilo bi bolje staviti kante godine jer ima Kobasičara finih za to
Al MoR je za forumasa godine a ne ovdje
ima onaj mandraX redovan je al eto tu i tamo ima kandidata
Al MoR je za forumasa godine a ne ovdje
ima onaj mandraX redovan je al eto tu i tamo ima kandidata

@ivar
mah, neki misle da nismo samo slova i brojevi oĐe
mah, neki misle da nismo samo slova i brojevi oĐe
Kad dobijes poene od likova koje prvi put vidis. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nismo mi ništa drugo do mu.do marijanovo 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ono što normalnom čovjeku predstavlja dvije minute posla uz minimalno intelektualno naprezanje, prosječnom forumskom simpatizeru Liverpoola izgleda kao satiranje od sabiranja. Ništa čudno, rekli bi upućenigio10 je napisao/la:
Pa vidiš da se ovaj jedan pojede, satra se sabirajući koliko je glasova do sad dobio, još u procentima izrazi sve

Jesam li napisao da mi ovdje uživamo? Nisam? Evo sad ću:
mi ovdje uživamo

Mislim na diskusije koje ne vode ničemu. Ne zalijeći se previše na startu, ostati ćeš bez daha na kraju utrke.iVar je napisao/la:jarane jel nas zaje.bavaš? kakvo kačenje na forumu radi neke nagrade koja ne postoji fizički, materijalno?![]()
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 držao sam te za ozbiljnijeg forumaša, kakve diskusije, dječije fore oko nagrade koja ne postoji, mislim da je veća fora da se svi zajedno ismijemo ovdje, a ne da se gledamo preko nišana radi jbnog bodazizu1991 je napisao/la:Mislim na diskusije koje ne vode ničemu. Ne zalijeći se previše na startu, ostati ćeš bez daha na kraju utrke.iVar je napisao/la:jarane jel nas zaje.bavaš? kakvo kačenje na forumu radi neke nagrade koja ne postoji fizički, materijalno?![]()
![]()
MoR treba ovo iskulirat' i treba mu bit' goDra, jer je nešto bar postig'o
To je tvoje mišljenje. Ne bi on recimo pitao @likmu zašto je glasao za njega za kantu, da ga ne zanima ovo sve. Nekima je ovo glupost, nekima ne.
Mene recimo ta njegova " laskava titula " ne zanima. Niti jednu " kantu " nisam pratio šta piše, zato što je proglašena " kantom ". To dokazuje koliko sam ozbiljan, odnosno nisam.
Mene recimo ta njegova " laskava titula " ne zanima. Niti jednu " kantu " nisam pratio šta piše, zato što je proglašena " kantom ". To dokazuje koliko sam ozbiljan, odnosno nisam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da si tako pametan, ne bi besposličario sa skauzerima na forumuMoR je napisao/la:Ono što normalnom čovjeku predstavlja dvije minute posla uz minimalno intelektualno naprezanje, prosječnom forumskom simpatizeru Liverpoola izgleda kao satiranje od sabiranja. Ništa čudno, rekli bi upućenigio10 je napisao/la:
Pa vidiš da se ovaj jedan pojede, satra se sabirajući koliko je glasova do sad dobio, još u procentima izrazi sve
mi ovdje uživamo
Ja te volim, volim Željo..
Opet, nažalost, problemi sa šizofrenijom? Prije svakog postanja vas dvojica bi se trebali dogovoriti sami sa sobom. Možda jedino kod tebe umjesto Tvoji postovi piše vaši postovi?MoR je napisao/la:Ono što normalnom čovjeku predstavlja dvije minute posla uz minimalno intelektualno naprezanje, prosječnom forumskom simpatizeru Liverpoola izgleda kao satiranje od sabiranja. Ništa čudno, rekli bi upućenigio10 je napisao/la:
mi ovdje uživamo
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Cautinho
- Kontakt:
Počelo je.
Nego,kad se zaključuje glasanje?
Nego,kad se zaključuje glasanje?
Keep walking.
Ne.Tweeds_10 je napisao/la:Mor-a ovo haman pogodilo. pravo.
Dapače

MoR,da nisi možda fo*um.hr "škola"? 
Hajde Monolog navedi nam sve nickove Jackija, nemoj nas držati u neizvjesnosti?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Ova tema nikako nije na mjestu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Kakva je statistika do sada? Ko vodi? Da znam koga da usmrtim
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kako sad stvari stoje, nekoga od svojih ahbaba.DonCorleone je napisao/la:Kakva je statistika do sada? Ko vodi? Da znam koga da usmrtim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dobro Fikrete baVirtu4l je napisao/la:Kako sad stvari stoje, nekoga od svojih ahbaba.DonCorleone je napisao/la:Kakva je statistika do sada? Ko vodi? Da znam koga da usmrtim.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 6 gostiju.