Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: Igokea
Senzacija je izostala, ali sveukupan utisak o igri iz utakmice u utakmicu je sve bolji. Činjenica da je šest igrača Igokee imalo dvocifren broj poena govori da je napad funkcionisao sasvim dobro, ali s druge strane je bio tim koji je brutalno jak, pogotovo za ovaj nivo takmičenja. Presudio je suvi kvalitet zvijezda kao što su Dejvis, Lončar, Koponen, Grin i Monia. Mislim da je rijetko ko napustio dvoranu nezadovoljan. Pomalo razočaran da, ali nezadovoljan nikako.
Ništa, idemo dalje, na redu je uvijek nepredvidivi Solnok, pobjeda bi donijela vrlo dobar skor od 5-3, i onda bi bilo puno lakše ući u nastavak sezone.
Ništa, idemo dalje, na redu je uvijek nepredvidivi Solnok, pobjeda bi donijela vrlo dobar skor od 5-3, i onda bi bilo puno lakše ući u nastavak sezone.
Vlade sta bi sa Bajicem?
Svaka cast Dodiku,ali zbog Čubrilovica cu prestati navaijati za Igokeu.
Čubrilovic i kad je "igrao",vise je sjedio na klupi,no sto je direktno uticao na rezultate Igokee.Parazit u budzetu Igokee.
BAJIĆU,kapa dole !!! RespecT!!!!!!
Čubrilovic i kad je "igrao",vise je sjedio na klupi,no sto je direktno uticao na rezultate Igokee.Parazit u budzetu Igokee.
BAJIĆU,kapa dole !!! RespecT!!!!!!
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!
Pored Bajića,tim Igokee napustio Pavković ,jos jedan igrac odlazi.
EDIT :
Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 2h
Informacija da je Igokea otpustila Pavkocia je netacna, jer niko iz Kluba nije razgovarao sa agentima, niti je bilo kakav dokument potpisan.
EDIT :
Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 2h
Informacija da je Igokea otpustila Pavkocia je netacna, jer niko iz Kluba nije razgovarao sa agentima, niti je bilo kakav dokument potpisan.
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!
ima li gdje prenosa igoke 

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
...kupujem orginalne kosarkaske dresove europskih klubova....ponude u pp...
http://www.dodaj.rs/f/Z/Ub/4fKBdCHm/stats.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
moze i ovakoIgosss je napisao/la:http://www.dodaj.rs/f/Z/Ub/4fKBdCHm/stats.jpg
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... #!boxscore" onclick="window.open(this.href);return false;
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Domaćinsko sudjenje na kraju.
Faul/koš Čekovskog u zadnjoj minuti se nije smio priznati,jer je Mirkovic napravio faul u prijemu lopte.
U sljedećem napadu,Gordicu se svira faul u napadu i ako je ono trebao biti faul odbrane jer je bilo kretanje u bloku.
Ove sezone nemamo sreće,ali ovo je daleko bolje od onih partija s pocetka sezone.Ja licno sam prezadovoljan igrom,rezultatom ne.
Faul/koš Čekovskog u zadnjoj minuti se nije smio priznati,jer je Mirkovic napravio faul u prijemu lopte.
U sljedećem napadu,Gordicu se svira faul u napadu i ako je ono trebao biti faul odbrane jer je bilo kretanje u bloku.
Ove sezone nemamo sreće,ali ovo je daleko bolje od onih partija s pocetka sezone.Ja licno sam prezadovoljan igrom,rezultatom ne.
da pobjedis u gostima, a da nemas veliko ime, trebas rijesiti utakmicu prije zadnje minute ili da u zadnjoj minuti pogadjas neke nemoguce suteve, a sve to je zato sto je aba domacinska liga kao u ostalom vecina liga u europiIgosss je napisao/la:Domaćinsko sudjenje na kraju.
Dosta bolje igramo kad imamo sirok raspored u napadu,jer tada Gordic dolazi do izrazaja,ili ode sam do kraja ili napravi visak.
Nemogu se jos uvijek oteti dojmu da nam fali dobar centar(ma da je Nikolic u dobroj formi) koji moze sam sebi napraviti poziciju za poene..Nikolic to ocitno ne moze,njemu se mora napraviti akcija,individualno je los skroz.Bunic sa svojom masom,nista bolji..
Bice ovo solidna sezona,ja nam prognoziram 7. mjesto
Nemogu se jos uvijek oteti dojmu da nam fali dobar centar(ma da je Nikolic u dobroj formi) koji moze sam sebi napraviti poziciju za poene..Nikolic to ocitno ne moze,njemu se mora napraviti akcija,individualno je los skroz.Bunic sa svojom masom,nista bolji..
Bice ovo solidna sezona,ja nam prognoziram 7. mjesto

niko ne pominje da je centar Gary McGhee dosao na probu
Nije prosao....niko ne pominje da je centar Gary McGhee dosao na probu
Vlade citas li,kakve su sanse danas Igokee,daj pomozi nama kladionicarima

-
- Kontakt:
Izvini, bio sam u nekoj frci, ali nadam se da si ispunio tiket u skladu s onim što si napisao.Papalukas je napisao/la: Vlade citas li,kakve su sanse danas Igokee,daj pomozi nama kladionicarima,vidim ne putuje Jorovic,da li to znaci da se ide bez ambicija,fina kvota
,valja ispostovati....

Juče smo skoknuli do Zagreba, još jedan lijep provod, začinjen donekle iznenađujućom pobjedom nad Cibonom. Međutim, u razgovoru sa nekim navijačima Cibone na tribinama čuli smo da je kod njih još uvijek priličan haos. Žižić je navodno na izlaznim vratima, Stroberi kao da igra preko volje, Blesingejm takođe, valjda plate kasne, tako da samo bog zna kako će se kod njih rasplesti situacija.
Ali bez obzira na to, treba reći da je Igokea odigrala vrlo dobru utakmicu. I to u oba smjera, bez prevelikih oscilacija tokom meča. Lično sam bio vrlo zadovoljan. Gipson je bio odličan, Gordić i Bunić su ga pratili, a i ostali su imali svojih dobrih minuta. Mislim da je prvo poluvijeme bilo jedno od najboljih poluvremena Igokee ove sezone, kako u odbrani tako i u napadu. Zanemarićemo slobodna bacanja

Sve u svemu, Igokea je u ABA ligi još uvijek bez kiksa, sa tri važne gostujuće pobjede na terenima gdje neće svi favoriti pobjeđivati. Za Evrokup smo svi znali da će biti 3-4 pobjede, tako da ni tu nema nekih velikih zamjerki. Da je ovaj tim počeo sezonu, vjerovatno bi i tu bila bar još jedna pobjeda više, ali šta je tu je, idemo dalje.
Ispostovao sam sebeIzvini, bio sam u nekoj frci, ali nadam se da si ispunio tiket u skladu s onim što si napisao.![]()

Da,jos pitanje u vezi trenera,hoce se dovoditi neko ili je ovo trajno rjesenje,pozdrav.
http://www.****sport.net/kosarka/bosna-i-hercegovina/lance-williams-na-korak-do-igokee" onclick="window.open(this.href);return false;Lance Williams na korak do Igokee
Napisao: BalkanSport Utorak, 10 12 2013 11:10
Bosna i Hercegovina
Lance Williams na korak do Igokee
Kako saznaje BalkanSport, ekipa Igokee dodatno se pojačava na centarskim pozicijama. Naime, prema informacijama koje imamo, Lance Williams, nekadašnji igrač sarajevske Bosne trebao bi potpisati za aktualne bh prvake.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma daj kontam da je ovo supljak,po covjek nije ni igrao,koliko on uopste ima godina, 40+ ja ga se sjecam da je i protiv Borca igrao a davno smo mi umrli.... 
Sad gledam 1980. godiste,mislio sam da je stariji....

Igrao je u Turk Telekomu prosle godine. Nek' je upola dobar kao sto je bio, bice koristan Igokei. Taman ono sto im fali..Papalukas je napisao/la:Ma daj kontam da je ovo supljak,po covjek nije ni igrao,koliko on uopste ima godina, 40+ ja ga se sjecam da je i protiv Borca igrao a davno smo mi umrli....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Malo sam prelistao,vidio sam da je igrao al nema utakmice od aprila,jel bila neka povreda ili je nesto drugo u pitanju?
E sad ne bi se slozio sa tobom za to da je upola dobar,budi malo realan,nisu toliko losi Nikolic i Bunic, pravi Lens bi im bio svakako koristan,drugacije mislim da se nece puno zadrzati....
E sad ne bi se slozio sa tobom za to da je upola dobar,budi malo realan,nisu toliko losi Nikolic i Bunic, pravi Lens bi im bio svakako koristan,drugacije mislim da se nece puno zadrzati....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.