Mozda. Al slaba vam nafakaterabajt je napisao/la:Mozda se na kraju ispostavi da smo mi jedini govorili istinu u vezi ovoga i da vas nismo lagali hahahaha.Hordas Doboj je napisao/la:Vise o nama procitam na vasoj temi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Slaba nafaka je u Doboja i prvo mjesto. Mali covjece da ti nisu cipelice tijesne, znas kad Tarzan uci jezike. ?Hordas Doboj je napisao/la:Mozda. Al slaba vam nafakaterabajt je napisao/la:Mozda se na kraju ispostavi da smo mi jedini govorili istinu u vezi ovoga i da vas nismo lagali hahahaha.Hordas Doboj je napisao/la:Vise o nama procitam na vasoj temi
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sta ima Tarzan uci jezike i cipelice tijesne??? hahahaEngland je napisao/la:Slaba nafaka je u Doboja i prvo mjesto. Mali covjece da ti nisu cipelice tijesne, znas kad Tarzan uci jezike. ?
Ne bih da zacatavamo temu pa se povlacim iz dalje rasprave. Pozdrav englez
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Slabo gledas filmove, al' nema veze i to je jednostavno hendikep, znas kako kazu, knjiga , film, Željo je ipak drzava znanja, zar ne .? Nedorastao si komunikacijski za ovaj pdf, hvala sto se povlacis, uvjek si mi smijesniji, iz dana u dan.Hordas Doboj je napisao/la:Sta ima Tarzan uci jezike i cipelice tijesne??? hahahaEngland je napisao/la:Slaba nafaka je u Doboja i prvo mjesto. Mali covjece da ti nisu cipelice tijesne, znas kad Tarzan uci jezike. ?
Ne bih da zacatavamo temu pa se povlacim iz dalje rasprave. Pozdrav englez
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Moguci odlasci: Svraka, Stanic, Selimovic, Tomic i Hodzic. 90% se vraca Ramic iz Travnika mada ga jos nisu kontaktirali. Dogovara jedan menadzer iz Hercegovine probu za 2 a kako kaze mozda i za treceg igraca za vrijeme priprema. O imenima niko nista jos ne zna.
Pregovoralo se sa nekim sponzorima pa se ceka odgovor od njih. Trebao bi stici do pocetka takmicenja tako kazu.
Ovo za Jamaka da ga je zvao Ibrakovic je istina. Rekao mu da uzme papire i da ce mu odma Sarajevo dati ugovor i ne znam za koliko vecu platu. Jamak prica raji da zna da su to ublehaske price da se unese nemir jer je pricao neko treci sa Dinom koji je rekao da nema sanse da Jamak dodje da ga ne zele a malo prije toga ga Ibrakovic kontaktirao
sami sebe izlevatili.
Pregovoralo se sa nekim sponzorima pa se ceka odgovor od njih. Trebao bi stici do pocetka takmicenja tako kazu.
Ovo za Jamaka da ga je zvao Ibrakovic je istina. Rekao mu da uzme papire i da ce mu odma Sarajevo dati ugovor i ne znam za koliko vecu platu. Jamak prica raji da zna da su to ublehaske price da se unese nemir jer je pricao neko treci sa Dinom koji je rekao da nema sanse da Jamak dodje da ga ne zele a malo prije toga ga Ibrakovic kontaktirao
- Trequartista
- Kontakt:
Nemamo para, nemao ni čega, osim pehara i Amara Osima, ali šta je to, ništa, pitari znaju...
Uglavnom mogao bi doći jedan jako dobar napadač, ali čisto zbog mahale neću da spominjem ime. Za sve ti hvala Amare!
Uglavnom mogao bi doći jedan jako dobar napadač, ali čisto zbog mahale neću da spominjem ime. Za sve ti hvala Amare!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Isti si kao oni s anamo tamo one teme. Dolazi jedno iznenađenje za čitavu ligu, ali neće da kažu ime, kad ono MisimovićTrequartista je napisao/la:Nemamo para, nemao ni čega, osim pehara i Amara Osima, ali šta je to, ništa, pitari znaju...![]()
- Trequartista
- Kontakt:
Ja sam samo htio da smirim navijače, da ne kažu da se ništa ne radi i tako to...
Za ime sam rekao, neću da kažem i gotovo, malo bolje upučeni u dešavanja u klubu sve to fino znaju, ali ovaj forum je protekle dvije godine otišao u neku stvar pa je bolje neke stvari ne pisati, ne neke već mnoge.
Molim te da me ne vrijeđaš i porediš s njima, uostalom napisao sam ''jako dobar napadač'', ne trpaj mi riječi u usta. Hvala!
Za ime sam rekao, neću da kažem i gotovo, malo bolje upučeni u dešavanja u klubu sve to fino znaju, ali ovaj forum je protekle dvije godine otišao u neku stvar pa je bolje neke stvari ne pisati, ne neke već mnoge.
Molim te da me ne vrijeđaš i porediš s njima, uostalom napisao sam ''jako dobar napadač'', ne trpaj mi riječi u usta. Hvala!
Obećali mu 50 milja na ruke i 50 milja na godinu. Ali džabe papire neće dobiti. Ako mogu Jamaka platiti od onih 100 milja € što im je dao Tan tan tanana nek izvole.PL BiH -1 je napisao/la: Ovo za Jamaka da ga je zvao Ibrakovic je istina. Rekao mu da uzme papire i da ce mu odma Sarajevo dati ugovor i ne znam za koliko vecu platu. Jamak prica raji da zna da su to ublehaske price da se unese nemir jer je pricao neko treci sa Dinom koji je rekao da nema sanse da Jamak dodje da ga ne zele a malo prije toga ga Ibrakovic kontaktiraosami sebe izlevatili.
A što se tiče ovih novih igrača ne treba imena nikako na forumu spominjati. Sve se tu lahko može promjeniti za noć a kamoli za mjesec dana.
DRUG NEBI TI PUNCA
@trequa...
Neces o imenu,ali bitno je spomenuti da dolazi. Koji cirkus jbt.
Zar ste toliko zeljni paznje i to na forumu jbt? Baca te suplje nebi li se pitari upecali pa 16 str. citati njihove borbene.
I Koldzu ste zajeba.li
Zar ste toliko zeljni paznje i to na forumu jbt? Baca te suplje nebi li se pitari upecali pa 16 str. citati njihove borbene.
I Koldzu ste zajeba.li
NO PYRO NO PARTY
- zeljo4life
- Kontakt:
Ne moze niko Koldzu zajebat...Buu je napisao/la:@trequa...
I Koldzu ste zajeba.li
Amare hvala ti...
Neće kao ime a jedva bi dočekao da napiše da zna koje u pitanju. Isto kao ovi tanovci, i njihove laži i obmane. Ili ono rekao mi jedan član uprave, cuj član uprave.Buu je napisao/la:@trequa...
I Koldzu ste zajeba.li
Vjerovatno da Željezničar napušta Hadžić
kako navodi sportsport.ba
Dolazi odlican napadac ali ne odajem ime AHAHAHAHAH
Bolje ne pisati nista i ne ispasti glup ko tocank. Ako neces da das ime onda ne pisi nista pasice
Bolje ne pisati nista i ne ispasti glup ko tocank. Ako neces da das ime onda ne pisi nista pasice
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Sve pobjede tvoje i sva gostovanja, bili smo uz tebe tooo je prica pravaa !!
Odlazak Svrake i Selimovića je donekle i moguće nadomjestiti, ali Stanića i Tomića jako teško.PL BiH -1 je napisao/la:Moguci odlasci: Svraka, Stanic, Selimovic, Tomic i Hodzic.
Prvi je najuniverzalniji igrač u našoj ligi, a u zadnje vrijeme je pružao sjajne pratije, dok je Tomić vjerovatno najbolji veznjak u ligi.
Hodžić neka ide, veće su šanse da napreduje negdje vani i da postane dobar igrač nego ovdje. Njemu hvala za sve u svakom slučaju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko ja znam,nije u pitanju odlazak malog HOdzica,vec odlazak golman HAdzica...ceze je napisao/la:Odlazak Svrake i Selimovića je donekle i moguće nadomjestiti, ali Stanića i Tomića jako teško.PL BiH -1 je napisao/la:Moguci odlasci: Svraka, Stanic, Selimovic, Tomic i Hodzic.
Prvi je najuniverzalniji igrač u našoj ligi, a u zadnje vrijeme je pružao sjajne pratije, dok je Tomić vjerovatno najbolji veznjak u ligi.
Hodžić neka ide, veće su šanse da napreduje negdje vani i da postane dobar igrač nego ovdje. Njemu hvala za sve u svakom slučaju.
- Trequartista
- Kontakt:
Pametnjakovići ovdje bi vrlo dobro trebali znati da ovaj forum prate razni ublehaši i da kada nešto pročitaju ovdje isto plasiraju u javnost bilo to istina ili ne.
Ako je meni čovjek rekao da ne spominjem ništa javno onda to neću ni uraditi jer se poslije može svi izjaloviti, samo sam vam htio reći da ne spavamo zimski san već da se nešto dešava, ali fino u tajnosti, a ne da čitav grad zna. Vi isto kao da ne znate ko je Amar Osim, a svi za Želju navijate.
Uglavnom pojedincima je automatski ''jako dobar napadač'' postao ''odličan''. Bože ti sačuvaj i sakloni.
Ako je meni čovjek rekao da ne spominjem ništa javno onda to neću ni uraditi jer se poslije može svi izjaloviti, samo sam vam htio reći da ne spavamo zimski san već da se nešto dešava, ali fino u tajnosti, a ne da čitav grad zna. Vi isto kao da ne znate ko je Amar Osim, a svi za Želju navijate.
Uglavnom pojedincima je automatski ''jako dobar napadač'' postao ''odličan''. Bože ti sačuvaj i sakloni.
Pa spominjalo se da će i Ara otići negdje drugo na posudbu, mislim čak da je i Belgija u pitanju.
Što se Hadžića tiče, razumijem ga, bio bi standardan u pola premijerligaša a on sjedi na klupi. I njegov odlazak se može nadomjestiti, još ako bi neko platio obeštećenje, koliko god ono bilo dobro je.
Što se Hadžića tiče, razumijem ga, bio bi standardan u pola premijerligaša a on sjedi na klupi. I njegov odlazak se može nadomjestiti, još ako bi neko platio obeštećenje, koliko god ono bilo dobro je.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- SarajlijaTM
Jarane prica se vec mjesec o tom napadacu i svi znamo ko je, al smo bar dosljedni i sutimo, aferim.
Samo izgleda da je tu mrka kapa...
Od ovih nabrojanih odlazaka, jedan, vjerojatno tika taka, eventualno dvojica (?) i to je to...
Ramić nazad, Zolotić full spreman, Benjo za evropu. A za kvesu fige drzite i to je to.
Btw. Ibrakovic ne da zove nego bali za jamakom, pa neka jufke misle da je suplja. Naravno ne zna papko kako stoje stvari u gg kojeg je do jučer pljuvao
S10?
Samo izgleda da je tu mrka kapa...
Od ovih nabrojanih odlazaka, jedan, vjerojatno tika taka, eventualno dvojica (?) i to je to...
Ramić nazad, Zolotić full spreman, Benjo za evropu. A za kvesu fige drzite i to je to.
Btw. Ibrakovic ne da zove nego bali za jamakom, pa neka jufke misle da je suplja. Naravno ne zna papko kako stoje stvari u gg kojeg je do jučer pljuvao
S10?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.