Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

sonik24
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la sonik24 » 09 dec 2013, 08:52

bas katastrofa covjece, ekstreman izljev bijesa

[youtube][/youtube]

slika

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 dec 2013, 10:37

Ovo je prošlo samo što bi se kod nas reklo na ruke,u Brazilu se inače koriste palice/nož/PIŠTOLJ ;)

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 dec 2013, 12:22

Nikad mi nece biti jasno koji moras biti indijanac pa da klepas nogom u glavu polumrtvog covjeka dok lezi ?! :roll: Ajde sto ga udari jedan, vec se "smekeri" izredaju onako ko naleti usput... :evil: Pa gdje tu mozak, ljudskost, tacno su pojedini ljudi gori od najkrvolocnijih zivotinja...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 dec 2013, 13:31

To su karine od navijaca. Nista vise. Covjeka na podu ne treba udarati, sreca pa opet ima i prisebnih inace bi ovo zavrsilo tragicno. Ali oni su ista **** kao i Argentinci, nema tu navijaca, to su samo placenici. Isto k'o kad ovi Brazilci idu na gostovanja pa neko puca na njih.

Sto se tice kuhanih motki, nije to ovo. One izgledaju isto kao i obicne samo sto se ne mogu slomiti, duzine oko metar ipo. Mada to je meni iskreno isto hladno oruzje, zamisli lupas nekog necim sto se ne lomi. Ispravka, jesu to ove, nisam vidio dobro :mrgreen:
Celik!3,2,2.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 09 dec 2013, 13:57

To su karine od navijaca. Nista vise. Covjeka na podu ne treba udarati, sreca pa opet ima i prisebnih inace bi ovo zavrsilo tragicno. Ali oni su ista **** kao i Argentinci, nema tu navijaca, to su samo placenici. Isto k'o kad ovi Brazilci idu na gostovanja pa neko puca na njih.
Kako ćeš recimo u Argentini platiti navijače Rivera i Boce koji na gostovanja ide po 10 hiljada, kući da ne pričam, evo recimo River Plate ima drugu najveću posjetu u Južnoj Americi iza navijača Sao Paola, a u kopu ih kući bude 20 hiljada, znači da im jezgro ima preko 1000 ljudi ako ne i dvije milje!
Grbavica naš je Hram!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 dec 2013, 15:53

To nije problem navijača, to je problem mafije, cijeli Brazil je geto
Ja te volim, volim Željo..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 dec 2013, 16:03

Jesam li ja rekao da je svaki pojedinacno placen? Ali ako su glavne grupe placene, a jesu, kako onda nazvati te navijace? Sve njihove glavne ekipe su na platnom spisku klubova. Nije bitno ko je predsjednik, ko je sta, oni su uvijek tu, osim ako ih neko ne svrgne.

Ja ne zelim umanjiti njihov fanatizam, vjernost ili bilo sta, ali oni su od navijanja napravili posao, i od toga zive.

Sad, kad se doticemo ostalih, oni su kakvi su im vodje zar ne? Dakle sve dok ih vode oni sto uzimaju od kluba ni oni nisu nista bolji.
Celik!3,2,2.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 dec 2013, 16:07

Definitivno u juznoj a. su grupe usko povezane sa klubom i klub ih placa (neke od nih) sluša odnosno mora slusati. Nije to ko u evropi da npr. real zabrani glavnoj grupi da dolazi na stadion mislim da se to desi u JA da bi istu noc stadion bio zapaljen a mozda i neka glava pala.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 09 dec 2013, 16:36

Lokomotiv Plovdiv - Botev Plovdiv 08.12.2013

Lokomotiv:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

[youtube][/youtube]

Botev:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 dec 2013, 16:43

Čitam maloprije,jedan navijač Vaska mrtav? :roll:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 dec 2013, 17:30

brazilci olos teski. jos kad se tu doda da im je navijacka scena odavno u kurcu slika bude jasna o cemu se radi. fuj koje zivotnje..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 dec 2013, 18:07

Videoton vs Ferencvaros:

slika

slika

slika

vs

slika

slika <3

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 dec 2013, 11:58

Gorki je napisao/la:Čitam maloprije,jedan navijač Vaska mrtav? :roll:
vjerovatno onaj sto su ga sutali u glavu i doslovno gazili po stomaku, druze zamisli koliko je tu unutrasnjih krvarenja bilo, vani samo posjekotina mozda i koja modrica a unutra slabo sta da je ostalo citavo :? inace ovakve osobe koje u coporima napadaju jednog covjeka za meni su najveci sljam i kukavicluk koji hoda zemljom
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 dec 2013, 12:20

Covjece i dalje ne mogu da vjerujem na tekmi Atleico - Vasco kako gaze onog momka kod ograde :? bas sad gledam, sok i nevjerica.

inace, kad je ovako puno slika stavite ba u spojler, ako kog zanima otvorice, ako ne preskacemo, a ne da moram skrolat minutu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 dec 2013, 14:05

LenBias je napisao/la:
vjerovatno onaj sto su ga sutali u glavu i doslovno gazili po stomaku, druze zamisli koliko je tu unutrasnjih krvarenja bilo, vani samo posjekotina mozda i koja modrica a unutra slabo sta da je ostalo citavo :? inace ovakve osobe koje u coporima napadaju jednog covjeka za meni su najveci sljam i kukavicluk koji hoda zemljom
Mislim da na slici i videu sto gaze ovog to je atletica navijac a ne vaska. Vidi se po dresovima. Upravo citam da je onaj navijac sto je pao na utakmici lige prvaka u amsterdamu u stabilnom stanju iako se provukla vijset bila da je preminuo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 dec 2013, 14:08

Stevie, nemoj vrijeđati životinje. Oni su nešto najgore što postoji na ovom svijetu, fuj.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 dec 2013, 14:11

terabajt je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Mislim da na slici i videu sto gaze ovog to je atletica navijac a ne vaska. Vidi se po dresovima. Upravo citam da je onaj navijac sto je pao na utakmici lige prvaka u amsterdamu u stabilnom stanju iako se provukla vijset bila da je preminuo.
nebitno ciji je, osobu koja nije svjesna sebe i lezi na podu grupno sutati u glavu i gaziti po stomaku, bubrezima, jetri, to mogu samo najvece moguce kukavice na svijetu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 dec 2013, 14:51

Celtic je odlučio banovati 128 navijača iz Zelene Brigade koji su ubacivali pirotehnička sredstva na teren u utakmici Motherwell - Celtic. Ovi fanovi više neće prisustvovati na domaćim i na gostujućim utakmicama Celtica..

A ultrasi sa glavnog sektora više neće moći prisustvovati na "Ultras section"

slika
slika
slika
slika
Mnogi ne razumiju zašto je klub tako reagovao, ali sigurno je da bi kazna bila manja da nisu polupali neke stolice na dijelu tribine na kojem su se nalazili
slika

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 dec 2013, 18:08

LenBias je napisao/la:

Ne znam vjeruj.Budi faca pa se tuci 1na1 a ne dok je čovjek na zemlji+ ne zna za sebe.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 dec 2013, 18:35

Sve isto kao i kod nas
NO PYRO NO PARTY

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.