FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 10 dec 2013, 16:52

Hvala na informacijama, ali sad produzi dalje.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2013, 16:53

PL BiH -1 je napisao/la:
Head je napisao/la:Evo i sveznalice.
Hajd ti slusaj Sabinha ipak je on tvoj nivo.

Eto Misketa krenuo je. Kad bude potpisivao monografiju probajte mu podvaliti ugovor :lol:
Stizu sa bagerima.
1946

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 dec 2013, 16:56

Ja nisam opterecen ni bagerima ni stadionom jer znam da je to u Sarajevu i ovoj drzavi neizvodljivo ali slab ti pokusaj lijecenja kompleksa. Za titulu ne trebaju bageri. Za titulu je potreban Amar Osim 8-)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 10 dec 2013, 16:57

Vaša pusta želja i snovi, ganjali ste ga čitavo ljeto, blizu prelaska u najveći klub u državi, tj. aktuelnog šampiona Željezničar. Znam da vam je prpa, ali slušajte vi najljepšeg sportskog direktora na planeti i manipulatora predsjednika ala ublehaš Blekić.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2013, 16:58

PL BiH -1 je napisao/la:Ja nisam opterecen ni bagerima ni stadionom jer znam da je to u Sarajevu i ovoj drzavi neizvodljivo ali slab ti pokusaj lijecenja kompleksa. Za titulu ne trebaju bageri. Za titulu je potreban Amar Osim 8-)
Nisi bagerima,nisi stadionom al jesi Sarajevom.Tvoji postovi na ovoj temi to pokazuje.Sve znas ali zapravo nista ne znas.
1946

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 dec 2013, 17:00

Head je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Ja nisam opterecen ni bagerima ni stadionom jer znam da je to u Sarajevu i ovoj drzavi neizvodljivo ali slab ti pokusaj lijecenja kompleksa. Za titulu ne trebaju bageri. Za titulu je potreban Amar Osim 8-)
Nisi bagerima,nisi stadionom al jesi Sarajevom.Tvoji postovi na ovoj temi to pokazuje.Sve znas ali zapravo nista ne znas.
Trazis razlog za prepirku.

Vidi sa Sabinhom mozda je njemu do prepucavanja.

Pehari su tu! A ja sam opsjednut Sarajevom koje ima titula koliko i Celik. Nidje veze.

Pozdrav.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2013, 17:01

Tako je. :mrgreen:
1946

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 dec 2013, 17:25

Znam da nista ne znam. Barem dok mi @PL BIH -1 ne objasni. :mrgreen:
#divovi

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 10 dec 2013, 18:40

Head je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
Head je napisao/la:Evo i sveznalice.
Hajd ti slusaj Sabinha ipak je on tvoj nivo.

Eto Misketa krenuo je. Kad bude potpisivao monografiju probajte mu podvaliti ugovor :lol:
Stizu sa bagerima.
Mi bar u startu kažemo da su priče oko bagera ublehe i samo ublehe i sami se šprdamo na naš račun,dok vi... :roll:
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2013, 18:53

A ubleha ovdje je sta?
1946

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 10 dec 2013, 19:01

Head je napisao/la:A ubleha ovdje je sta?
ma ne mora značiti da je išta od toga ubleha(mada ja mislim da dosta toga jeste,al to je nebitno),nego vi se odmah naložite na bilo kakvu pozitivnu vijest za sarajevo dok mi s druge strane sve uzimamo s velikom rezervom ili u samom startu odbacujemo mogučnost nečega(bilo čega)
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2013, 19:07

PehariSuTu je napisao/la:
ma ne mora značiti da je išta od toga ubleha(mada ja mislim da dosta toga jeste,al to je nebitno),nego vi se odmah naložite na bilo kakvu pozitivnu vijest za sarajevo dok mi s druge strane sve uzimamo s velikom rezervom ili u samom startu odbacujemo mogučnost nečega(bilo čega)
Svoje insuniacije ostavi za kasnije,ovdje te pitam kad navodis da se mi palimo na ublehe da mi das cvrst dokaz da je Tan ubleha.

Hvala.
1946

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 10 dec 2013, 19:22

Head je napisao/la:
PehariSuTu je napisao/la:
Svoje insuniacije ostavi za kasnije,ovdje te pitam kad navodis da se mi palimo na ublehe da mi das cvrst dokaz da je Tan ubleha.

Hvala.
A kako ćes ti njemu dati dokaz da Tan nije ubleha :?: Dokaz :?:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 dec 2013, 19:24

Spominjali ste milione - dobili 100k€, UBLEHA
Gazda Tan tan tanana će možda potpisati ugovor sa Sarajevom, možda neće to je još JEDNA UBLEHA.

Ali treba znati od nečega malog (trenutno je malo) napraviti medijski bum, i navijače nafurati. Vi to znate iskoristiti, dok kod nas duplu krunu ne znaju medijski i marketinški ispratiti.

Nemojte samo odgovarati na ovo postovima "evo ga kompleksaš", "šta ti znaš", i sličnim pokušajima isfuravanja.
Živjeli
DRUG NEBI TI PUNCA

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2013, 19:27

Prva stvar.Da je Tan ubleha i slicno ne bi potpisivao sponzorski ugovor i ne bi dolazio u Sarajevo.
Zvanicna saradnja dva kluba objavljena na zvanicnim stranicama kluba.

Treca stvar ako vam je avazov sport neki dokaz(u kojem Dino kaze da su uradili svoje i da cekaju Tana da sad ulozi)onda je sve uredu.Imate corpus delicti.
1946

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 10 dec 2013, 20:05

Head je napisao/la:Prva stvar.Da je Tan ubleha i slicno ne bi potpisivao sponzorski ugovor i ne bi dolazio u Sarajevo.
Zvanicna saradnja dva kluba objavljena na zvanicnim stranicama kluba.

Treca stvar ako vam je avazov sport neki dokaz(u kojem Dino kaze da su uradili svoje i da cekaju Tana da sad ulozi)onda je sve uredu.Imate corpus delicti.
A ne razumije se svako u marketing i PR, nit se svako razumije u to da imas posebne medije (Sponzore) koji ce objaviti EKSKLUZIVNU vijest :)
bas ce dino Avazovom sportu, koji ima tiraž ko ekspress ( Ito je pitanje) objaviti detalje iz kluba i kako teku pregovori... kulturno odradio intervju, zadovoljni novinari, on nista nije slagao ...

Kad bude vakat, mislim da ce ekskluzivu kao i do sad imati klix.ba pa onda ss.ba... bar je tako islo do sada :)
A do tad, ostajeu nam mahalske , suplje i zutilo

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 dec 2013, 20:17

Ne tako davno, avazov sport bi, relevantna i pouzdana novina...
Kad su blatili brku i pisali sapunice, ako ste zaboravili.
Ja naravno, kao i tad, tako i sad smatram, da su oni jedno obicno dno zutila, koje pise ono sto nacuje po komsiluku.
A dino pola grada zedne preko vode prevodi, tako da sumnjam da su ga avazovci uopste stigli sta pitati.

Btw. Iako ste iz zelja i pozdrava presli na sci-film, ja bih ipak pozdravio sekaca i devilsa ;-)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 dec 2013, 20:19

nagradno pitanje zasto su ovde manijaci dal zbog ljubomore ili neceg drugog

P.S sace cemo da vidimo
Samo Sarajevo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2013, 20:20

Ja sam relevantniji od avazovog sporta.Ne zelim da velicam svoj ego ali ozbiljno tvrdim da tacnije informacije od avazovog sporta ima 80% forumasa.Ali eto da uzmemo ovaj intervju kao relevantan izvor informacija moze me neko uputiti i reci kojom recenicom je Dino potvrdio da od Tana nema nista.

Hvala.
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 dec 2013, 20:26

Head je napisao/la:Ja sam relevantniji od avazovog sporta.Ne zelim da velicam svoj ego ali ozbiljno tvrdim da tacnije informacije od avazovog sporta ima 80% forumasa.Ali eto da uzmemo ovaj intervju kao relevantan izvor informacija moze me neko uputiti i reci kojom recenicom je Dino potvrdio da od Tana nema nista.

Hvala.
Spadam li ja u tih 80%? :lol: :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.