mozda bude imao svoju nocwarenge je napisao/la:Bayern ce veceras da rastavi City na proste faktore,a Dzeko je tu da bude opet razapet na sve strane!!
Bolje,da je imao gripu i ostao na otoku,nego sto je dosao da bude Pelligrinijevo janje za klanje!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja baš mislim da će biti potop ako bude Bayern sa prvom postavom. U sredini sa panjevima Milnerom i Garcijom - znači da nema sredine.BIHfan je napisao/la:Dzeko sam u napadu, jos nema Yaye Turea. Moglo bi ovo biti dobro za Edina.
mozda bude imao svoju noc
[/quote]
Nadaj mo se!
Nadaj mo se!
Uh upravu si...warenge je napisao/la:Bayern ce veceras da rastavi City na proste faktore,a Dzeko je tu da bude opet razapet na sve strane!!
Bolje,da je imao gripu i ostao na otoku,nego sto je dosao da bude Pellegrinijevo janje za klanje!
došli smo na to da se radujemo Edinovom nastupu u 'nebitnoj' tekmi, sa saznjanjem da će sljedeću, 100x važniju protiv Arsenala presjediti na klupi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
E moj Dzeko al te sramoti ovaj cileanac tacno mu je zrtveno janje ,pa ovoj odbrani gdje je leskot i de mikelis zeljo moze komotno moze dva uvaliti hehheheh a bajern necu ni da razmisljam daj boze da dobije dvije lopte veceras

Unofficialpage je napisao/la:YES!Srky4 je napisao/la:CITY XI: Hart, Kolarov, Lescott, Demichelis, Richards, Fernandinho, Garcia, Milner, Silva, Navas, Dzeko
Sam u napadu, nema Aguera / Negreda da mu budu support.
Ovo nece za Edina na dobro izac
- Goalgetter
- Kontakt:
Bayern: Neuer - Dante, Thiago, Ribéry, Mandzukić, Boateng, Götze, Lahm (K), Müller, Alaba, Kroos
Ubice ih ko mraz paprike.
Ubice ih ko mraz paprike.
Bitno je da igra, pa da malo poveca interese timova. Sto vise igranja znaci vise sansi za dugo iscekivani transfer. Zamrzio sam Šiti skroz i vjerujem da Edin zasluzuje vise od nezasluzenog neigranja u plasticnom klubu.JTS je napisao/la:došli smo na to da se radujemo Edinovom nastupu u 'nebitnoj' tekmi, sa saznjanjem da će sljedeću, 100x važniju protiv Arsenala presjediti na klupi
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nije mogla biti bolja formacija..4,5,1...steta sto nema tourea umjesto garcie i kompanija umjesto leskota,al hajd..odmara ih cojk za arsenal...
Mislim da bi ovakvom formacijom (4:5:1) city harao...tako igra skoro svaka normalna ekipa (bayern,dortmund,arsenal,real,itd...)
Mislim da bi ovakvom formacijom (4:5:1) city harao...tako igra skoro svaka normalna ekipa (bayern,dortmund,arsenal,real,itd...)
Zabija Džeko večeras

Ako ces iskreno ja se nimalo ne radujem sto ce igrati veceras u ovoj postavi koja je objavljena ,ovo je tacno javno izrugivanje bolje da ga nije uopste ni vodio u minhen ....JTS je napisao/la:došli smo na to da se radujemo Edinovom nastupu u 'nebitnoj' tekmi, sa saznjanjem da će sljedeću, 100x važniju protiv Arsenala presjediti na klupi
100% upravuwarenge je napisao/la:Bayern ce veceras da rastavi City na proste faktore,a Dzeko je tu da bude opet razapet na sve strane!!
Bolje,da je imao gripu i ostao na otoku,nego sto je dosao da bude Pellegrinijevo janje za klanje!
Ne valja vam kad ne igra, ne valja kad igra. Teška situacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i ta ti je na mjestu, al mislim da razumijes situaciju btw jel iko primjetio da je Yaya proslu tekmu pri izlasku pravo u svlacionicu otisao, a veceras ga nema ni na klupi. pelegrini trenira strogocu ili ga odmara za arsenal?Virtu4l je napisao/la:Ne valja vam kad ne igra, ne valja kad igra. Teška situacija.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislio Dzeko i Pantilimon suplju bacaju kad ono Mandzukic

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
hajmo linkovi 
u svakom slučaju očekujem gol od njega, Milner i Jesus Navas preko krila, David Silva iza, izuzetno ofanzivni bekovi, Kolarov i Richards, ovako gledajući, trebao bi imati par šansi/situacija, a da l' će mu to saigrači i napraviti, vidjeti ćemo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zamalo pogodihhz1987 je napisao/la:Da Pellegrini ima pameti izveo bi ovaj sastav:
-------------------------------------Hart-------------------------------------
Zabaleta------------Demichelis-----------Kompany--------------Kolarov
--------------------Javi Garcia----------Fernandinho---------------------
----Navas----------------------Yaya Toure------------------Silva----------
-----------------------------------Dzeko-------------------------------------
2 zadnja vezna kao osiguraca + Yaya centralni vezni koji moze naprijed i pozadi, a bocno sa Navasom i Silvom da brzim pasovima forsiraju prema Dzeki kao usaljenom centarforu...Ako ne uzmu sredinu terena - mogu kuci pjevajuci!
Znači igraće:
-------------------------------------Hart-------------------------------------
Richards------------Demichelis-----------Lescott--------------Kolarov
--------------------Javi Garcia----------Fernandinho---------------------
----Navas----------------------Silva----------------------Milner-----------
-----------------------------------Dzeko-------------------------------------
Ovo je jedna od onih utakmica gdje City nece moci meda, pri tome ce Dzeko biti prvi izveden iz igre i naravno nista se nece promijeniti. Odlicno bi bilo kad bi se Edin nasao u nekoj sansi i kad bi je iskoristio, ali cisto sumnjam. Sa srecom Dijamantu!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hansbosna, InatSilniBosanski, Wilshere10 i 49 gostiju.