Safet Sušić - Pape

viKK
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la viKK » 10 dec 2013, 15:41

Cartman je napisao/la:Stevanovic i jest bio bolji od Hajrovica jedno vrijeme.
zaboravio sam napisati , da je to napisao u toku utakmice slovačka - bih .

zapravo sam uspio naći i taj citat:
harishp je napisao/la:Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 dec 2013, 20:30

DonCorleone je napisao/la:Haris i Pape dva jarana :lol: .
[youtube][/youtube]

Samo treba sacekati jos da im @Calcio zavrsi gostovanje u "obrazovnom programu" TV DUGA....

.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 dec 2013, 21:48

gringobih je napisao/la: Samo treba sacekati jos da im @Calcio zavrsi gostovanje u "obrazovnom programu" TV DUGA....
.
Evo te ovdje spominju, nedaj (na) se,

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=8194" onclick="window.open(this.href);return false;
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2013, 22:06

voltron30 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nekad mi bude zao ovih kruticara.Valja im do 2016 izdurati,minimale :mrgreen:
A tek Iz(M)etovih mrzitelja, valja im gledat' njegovu ljevicu narednih 10-ak godina (minimale). ;)

Je l' tebi 11 godina pa se sugovornicima moraš obraćati tako što im karikiraš nickove? Ono osjećaš se zaj'bano kada nekome ''šukneš''? :D Al' budi bar principijelan, nije lako pojest' svoje fekalije, mani mi sada vadione o mnogim prevrtanerima, a samo ste jednog pokakili. ;)
@poltron ko kaze da karikiram nick,nego bas u originalu.
Cuj samo jedan,ti izgleda ni sedam godina nemas pa ni u skolu krenuo nisi,kad ne znas brojati.
Nego sa @Kurleonom jaranom paradajz zaprskavati,da covjek ima koristi od vas a i @viKK-aru povesti usput da ne plasi djecu u obdanistu.@Gringonju ne morate,on je zaprasen sam od sebe umjesto paradjza.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 dec 2013, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 dec 2013, 22:13

Ako znaš definiciju poltrona, haj' mi onda fino objasni svojim dječijim rječnikom, kome se ja to poltronišem? Jer ako nije karikiranje, onda si samo glup i ne kontaš terminologiju. ;) Bolje da si se držao karikiranja, ono, smatramo te 11-godišnjakom i nikom ništa :mrgreen: , ovako ispadaš samo stara hrtina, po narodski đuturum, koji se prosipa terminologijom koju ne razumije. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2013, 22:16

Dobro je @poltron u pravu si(al u gujci),a ko je u pravu....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 dec 2013, 22:21

harishp je napisao/la:@Gringonju ne morate,on je zaprasen sam od sebe umjesto paradjza.
:lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 dec 2013, 22:25

harishp je napisao/la:Dobro je @poltron u pravu si(al u gujci),a ko je u pravu....
Tako sam i mislio, mali Hare negdje čuo riječ poltron pa se pravo razbac'o po forumu. :D Haj' uživaj, i probaj čitati neku stručnu literaturu umjesto foruma, bar nauči nešto, da se ne prosipaš k'o riža po svom bolesno-opsesivnom hobiju zvanom ''moram odgovoriti apsolutno na svaki post da imam najviše komentara na forumu'', majka mu stara. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2013, 22:27

Sto onda odgovaras na svaki moj post @oltron...p :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 dec 2013, 22:44

Virtu4l je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Samo treba sacekati jos da im @Calcio zavrsi gostovanje u "obrazovnom programu" TV DUGA....
.
Evo te ovdje spominju, nedaj (na) se,

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=8194" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaboli me "hasim" za te stranacke folove...
Vidim predlazu me oni koji su za Avdiju na desnom beku...Mjerodavno nema sta "kreacionizam ala sportsport"
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 dec 2013, 22:59

Društvo malo, al' odabrano :twisted:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 dec 2013, 23:49

El gringo loco... :lol:

http://metro.co.uk/2013/12/10/manuel-pe ... n-4225877/" onclick="window.open(this.href);return false;

Procitaj ovo i vidi kakvu je glupost napravio jedan od najplacenijih trenera na svijetu.
Slozices se da Papetovo kasnjenje na avion ili neki drugi sitni gaf od kojeg vi po obicaju pravite skandal svjetskih razmjera pada u drugi plan pored ovoga, jer Pellegrini je mozda sa ovim potezom izbacio svoju skupocjenu ekipu iz Lige prvaka. Ne da mi se sad traziti koliko je ovaj placen ali sigurno se radi o puuno para. ;)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 dec 2013, 00:25

http://dnevni-list.ba/web1/2013/12/11/n ... -racunati/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema starih zasluga, igrat će samo oni na koje sutra mogu računati

Plasmanom na Svjetsko prvenstvo posao za Safeta Sušića zapravo je tek počeo. Zvuči pomalo grubo, ali takvog je stajališta i sam izbornik. Čovjek je od riječi, a kao takav vrlo se dobro sjeća što je izjavio nakon što je izboren plasman: “U Brazil ne idemo učiti”.
Navijači su s oduševljenjem dočekali njegovu izjavu nakon pobjede u Litvi – tada je rekao da je cilj “u Brazilu odigrati sedam utakmica”. Samo je još trebao dodati “u finalu što bude”…, jasno, rekao je to tada uz smiješak, ponesen emocijama. Pa morao je nešto dati navijačkom puku koji godinama zna samo za razočarenja. Jasno, ne trebate biti previše pametni da biste shvatili kako se Sušić tada šalio. A što zapravo misli kad je ozbiljan? Realan je, za mnoge previše realan, no to je zapravo njegova možda i najveća snaga. Kada smo ga kontaktirali jučer, a javio nam se iz svog Pariza, bio je kao i uvijek poprilično raspoložen za priču…, a nas je ovog puta zanimalo koga će voditi u Brazil, odnosno koga neće?

- Ne mogu reći točno, ali svi igrači moraju znati da će ići samo ako budu igrali u svojim klubovima…, to će biti jedini kriterij, rekao nam je.

Previše stopera
Jasno, samo po sebi, ovdje se uvuklo pitanje o jednom igraču koji se svojim neigranjem u posljednje vrijeme posebno ističe – Elviru Rahimiću. General, kako ga vole zvati, je u poznim nogometnim godinama (37), a uz to u svom CSKA – ne igra. Već nam je Sušić u jednom od prethodnih razgovora rekao da nema nikakvog jamstva da će ovaj stari vojnik BiH igrati, a ovog puta – bio je malo i oštriji. Stare zasluge po izborniku neće ući u proces stvaranja kriterija…
- Nema razloga za to. Meni je cilj povesti igrače s kojima mogu napraviti rezultat.
Što onda s kadrom koji je bio u optjecaju u kvalifikacijama? Kako ga uobličiti u popis od 23 imena, koliko će ih biti moguće prijaviti za Brazil. Rezovi su Sušiću prvi na pameti…
- Što se tiče vratara, trojica koja su do sada pozivana će biti na popisu, budu li igrali u svojim klubovima. Imamo previše stopera. Spahića, Bičakčića, Pandžu, Šunjića, Zukanovića, kad se oporavi, i Vranješa. Tu će konkurencija biti velika, jer realno nam trebaju četvorica. Ali treba znati da imamo dosta igrača koji mogu igrati na više pozicija, kao npr. Kolašinca.

Kraljevstvo za zadnjeg veznog
Rak-rana Zmajeva pozicija je zadnjeg veznog. Spletom okolnosti popunio ju je Haris Medunjanin, koji je nogometno odgajan kao ofenzivni veznjak, no ispalo je dobro. Sušić ga obožava. Cijeni on i Rahimića, ali…
- Tu je problem. Rahimić je u posljednje dvije godine praktički igrao više u reprezentaciji nego u klubu. Nisam siguran da će biti pozvan. Ako nekomu treba podići spomenik, nema problema, to ćemo učiniti…, meni trebaju igrači na koje mogu računati.
Zahirović?
- On je poziciju zadnjeg veznog trebao popuniti na duže vrijeme, međutim, otišao je u Bochum gdje vrlo malo igra. Može se dogoditi da ga zovnem, da bude dodatno rješenje uz Medunjanina koji je jedan od onih za sada sigurnih. On je bio naš najbolji igrač u pojedinim utakmicama, posebno protiv Argentine…, tada je jedini odigrao kako treba, bez grešaka.

Veroljub Salatić, igrač čije je ime iskočilo u posljednje vrijeme, čini se, nije opcija.
- Nemam neko mišljenje o tom igraču, odjednom se pojavio.
Nije Sušića zaintrigirala ni izjava Salatićevog suigrača Izeta Hajrovića, koji je izjavio da takav igrač (ratoboran zadnji vezni) treba BiH…
- Nisu igrači ti koji biraju, jasan je bio izbornik.

Napadača? Imamo…
Napad? I tamo je, barem po nama, problem. Nema ih dovoljno. Edin Džeko i Vedad Ibišević jedine su istinske špice.
- Imamo dosta napadača. Samo sada je pitanje možemo li mi igrati s velikim reprezentacijama poput Argentine s dvojicom isturenih napadača. Može se dogoditi da jednog žrtvujemo, a ja sam i do sada znao Ibiševića stavljati na desno krilo.
Ovo je donekle i promjena izbornikova mišljenja koji je do sada inzistirao na dvojici isturenih napadača. Utakmica s Argentinom otvorila je oči, mada je Sušić ionako znao što ga čeka…
- Da je igrao Messi, trebalo bi u vezi imati još jednog igrača samo za njega.

Na kraju se sve, čini nam se, svelo na rezanje kadra, koji bi, ako bi se vodili po posljednjim popisima, bio sastavljen od 25-26 igrača. Dvojica-trojica su viška…
- Ima do Brazila još šest mjeseci, nitko još nije otpisan, isto kao što još nitko nije siguran. Male su šanse da netko bude pozvan, a da ne igra u svom klubu. Da se Svjetsko prvenstvo igra sutra, nekih ne bi bilo nigdje!

O Džeki: Možda je i bolje što ne igra u Cityju…
Edin Džeko i Manchester City. Na početku – djelovalo je kao bajka. Nakon određenog vremena klupa mu je postala sudbina, pa je nedavno iskazao i otvoreno nezadovoljstvo. Treba otići, mnogi su zavapili, s čime bismo se složili, ali samo uvjetno – ne bi smio pod svaku cijenu napuštati City, čega je Džeko sigurno svjestan…, kao i njegovi poslodavci. Sušić? Za njega tu nema problema…, barem kada se u računicu uključi nadolazeće Svjetsko prvenstvo.
- Ja sam pričao s njim, zadovoljan je u Cityju. Da, ne igra koliko bi želio, ali do Svjetskog prvenstva on će sigurno odigrati 20-30 utakmica. Imaju oni Ligu prvaka, svoje kupove. Utakmice nisu problem, čak bi veći problem bio da stalno igra, pa da na okupljanje dođe potrošen.
Sve mi miriše na to da će Elvir SP gledati iz Moskve. :?
Da imamo dosta napadača, nemamo. Selektor vjerovatno računa Edina Višću, kao i mnogo puta prije. Možda i starijeg Hajrovića.
Ovo za stopostotnu spremnost podržavam. Mada, i dalje ne vjerujem da će se nekih igrača riješiti jer nisu dovoljno igrali. To bi onda značilo da se moraju izmisliti neki novi igrači, a to nije baš lako.

Sve u svemu, ovo bi trebala biti jasna poruka svim igračima koji se ikako mogu dovesti u kontekst reprezentacije. Trudi se, igraj, možda ćeš ljeto provesti u Brazilu, zvao se Anel Hadžić, Avdija, Zvjezdan, Asmir ili kako god...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 dec 2013, 00:47

davno sam ja rekao da njemu trebaju na papir sastavljat sta treba da kaze na intervju
cuj imamo dovoljno napadaca :roll: , a ovo za Generala necu ni da komentarisem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2013, 00:51

Biser do bisera. Kao i uvijek. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 dec 2013, 01:04

Mozda do prvenstva iskoci neki dzoker na poziciji zadnjeg veznog. Besic, najozbiljniji kandidat. Ustvari da nije zakuhao sa Vladom mozda bi vec protiv Argentine bio pozvan. A onda su tu i Zolotic, Grahovac, Scuk, Ljevakovic, Cajic, pa i mladji Hajrovic moze igrati na toj poziciji. Izvolite i nametnite se. ;)

I ja mislim da nam nije neka velika kriza sto se tice napadaca. Nebi me bilo strah da povede samo Dzeku i Ibisevica u Brazil ako bi tako dobili jedno ekstra mjesto da pojacamo neku drugu poziciju. Ali zvati nekog osrednjeg samo zato da bi popunili kvotu od tri ili cetiri napadaca mi je bezveze. Ako ima neki ko je dobar i ko moze pojacati konkurenciju, onda je to druga stvar
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 12 dec 2013, 01:10, ukupno mijenjano 2 puta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 dec 2013, 01:07

calcio je napisao/la:Mozda do prvenstva iskoci neki dzoker na poziciji zadnjeg veznog. Besic, najozbiljniji kandidat. Ustvari da nije zakuhao sa Vladom mozda bi vec protiv Argentine bio pozvan. A onda su tu i Zolotic, Grahovac, Scuk, Ljevakovic, Cajic, pa i mladji Hajrovic moze igrati na toj poziciji. Izvolite i nametnite se. ;)
Nista od tih svih momaka ako ne odu u neki jaci klub. Tvrdim da npr. Duljevic na zimu ode u neki bolji tim, i da zabije 4-5 golvoa i koji asist ispast ce ispred ove dvojice. U sadasnjim klubovima mogu biti Maradone prema Papketu, ocit primjer je Mahmutovic bio, zatim Cocalic itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 dec 2013, 01:10

glupost bi bila da ne pozove Rahimića, prije svega jer je čovjek ostao u repki zbog SP :roll: a drugo, nismo Španija pa da imamo 23 kvalitetna igrača, pa da Rahimić mora ostati kući
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 dec 2013, 01:16

Sabinho je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mozda do prvenstva iskoci neki dzoker na poziciji zadnjeg veznog. Besic, najozbiljniji kandidat. Ustvari da nije zakuhao sa Vladom mozda bi vec protiv Argentine bio pozvan. A onda su tu i Zolotic, Grahovac, Scuk, Ljevakovic, Cajic, pa i mladji Hajrovic moze igrati na toj poziciji. Izvolite i nametnite se. ;)
Nista od tih svih momaka ako ne odu u neki jaci klub. Tvrdim da npr. Duljevic na zimu ode u neki bolji tim, i da zabije 4-5 golvoa i koji asist ispast ce ispred ove dvojice. U sadasnjim klubovima mogu biti Maradone prema Papketu, ocit primjer je Mahmutovic bio, zatim Cocalic itd.
Duljevic mi se jako svidja, vec sam ranije pisao da mislim da je potencijal za A repku za koju godinu. ali ne kontam sta si napisao. ispred koga ce ispasti? Whaaaat? :)
Nemoj pretjerivati, kakve Maradone. Mahmut godinama bio prosjek, zabijao desetak golova po sezoni sto je premalo da bi dobio poziv. Ova sezona je dobro pocela ali ebi ga... Zao mi ga je pravo, ko zna sta bi bilo daje nastavio. Cocalic igra daleko, izraelska liga je zaboravljena od svih, tesko je cak naci informacije o njegovoj minutazi, da ne govorim drugo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 dec 2013, 01:19

calcio je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Duljevic mi se jako svidja, vec sam ranije pisao da mislim da je potencijal za A repku za koju godinu. ali ne kontam sta si napisao. ispred koga ce ispasti? Whaaaat? :)
Nemoj pretjerivati, kakve Maradone. Mahmut godinama bio prosjek, zabijao desetak golova po sezoni sto je premalo da bi dobio poziv. Ova sezona je dobro pocela ali ebi ga... Zao mi ga je pravo, ko zna sta bi bilo daje nastavio. Cocalic igra daleko, izraelska liga je zaboravljena od svih, tesko je cak naci informacije o njegovoj minutazi, da ne govorim drugo.
Htio sam ti reci da se uvijek pojavi neko novo ime i bude pozvano prije ovih sto mi konstantno nabrajamo. A je l' bila daleka kad je Medunjanin igrao u njoj, pa jos prije Ivan Jolic (manje bitan ali eto).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []