Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 11 jan 2010, 15:13

Virtu4l je napisao/la:Zar vam Veh prije početka sezone nije bio sjajan stručnjak sa titulom bundeslige, zar niste govorili da Džeko treba ostati u Wolfsburgu, osvojiti još jednu titulu sa njim i otići u polufinale lige prvaka??

Koliko je samo ovdje neznalica i amatera, pih...
Kome je to Veh bio strucnjak,volio bih da uperis prstom u njega.
Wolfsburgu kao ekipi ne fali nista osim trenera i to je ko je imalo bio upucen odmah napisao.
Cim je ovaj bio u planu a jos nije ni izabran bio.
Kao sto se ispostavilo da ni Schalkeu ne fali nista osim trenera takva je prica i sa Vukovima.
Trebao bi se malo vratiti pa vidjeti sta je @Geronimo,ja i ostalih par pisali na samom pocetku ''kraja'' ovog nazovi trenera.
Imali su zaostatak i prosle godine ovakav tako da nisu sve ladze potonule.Naravno ako rukovodstvo skuzi novog trenera.Medzutim dosao je brat od crvepaprikice i to ce tek sad biti propadanje nesto poput Herthe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2010, 15:35

Ma Veh je amater u usporedbi sa Magathom. Ali opet je valjda i on vidio da mu trebaju pojacanja u odbrani. I kad su osvojili imali su problema sa ovim klocevima pozadi. Prosle godine ih je vadio golman i sjajan napad, ove godine su jos gori i ne moze im ni Bog pomoc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2010, 15:41

Pa i Magath je imao skoro istu odbranu kao i ovaj.
Barzaghli mu je odigrao svih 34 utakmice u BL i jos par njih a ovaj Veh izmislja toplu vodu i jos sve te prvotimce stavi na klupu.Samo dvije tekme nek stoper ne odigra on gubi svoj tajming.To je svakome jasno ko prati fudbal,Vehu ne.
Cuj salje na ''odmor'' Grafita u po sezone.Cova uopste nije normalan. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jan 2010, 16:07

delija je napisao/la:A ti se nakon pola godine nasao javiti i pametovati kako si ti sve to znao.Lahko je sad pametovati..
Ja sam to govorio prije pola godine 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2010, 00:23

Jao jest vise ovaj portal postaje naporan sa ovim spekulacijama oko Dzeke. I Edo i klub su 10 puta rekli da DZEKO OSTAJE DO LJETA. Pa taman da ponude Ronaldinha, Pata i sve Berlusconieve ljubavnice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 jan 2010, 00:34

Ma Dzeko je nasa dika....i malo je da ga spominjemo svaki minut......ono sto ce on postic, a sto vec i sad ....mnogi nisu svjesni

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 12 jan 2010, 00:50

gdje iskopase ovu vijest ovako kasno. ja se jos nadam da ce otici u zimskom prijelaznom roku ali bi vise volio da ode u premiership

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 12 jan 2010, 01:12

Ma vise jedan dan ovdje jedan ovdje da hoće vise preci pa gdje bilo

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 12 jan 2010, 01:59

Cartman je napisao/la:Jao jest vise ovaj portal postaje naporan sa ovim spekulacijama oko Dzeke. I Edo i klub su 10 puta rekli da DZEKO OSTAJE DO LJETA. Pa taman da ponude Ronaldinha, Pata i sve Berlusconieve ljubavnice.
pa neka se pise kad se moze i ima materijala :lol: :lol:

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 jan 2010, 09:56

PIRKE33 je napisao/la:Ma Dzeko je nasa dika....i malo je da ga spominjemo svaki minut......ono sto ce on postic, a sto vec i sad ....mnogi nisu svjesni
slazem se....
al malo pretjeruju sa ovi milan ovo milan ono ....samo ja vjerujem kad cujem iz edinovih usta..neide on nigdje do kraja sezone..to je i sam reko i tu nema polemike vise al nek ovako pritiscu samo ce mu cijena vise i vise skocit ..a ako odigra ovu drugu polusezonu ko prosle godine 40.000 000 eura ce bit sitnica nece on otic onda ispod 60 ili 70 miliona eura...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 jan 2010, 22:04

Gdje Edin ide danas? :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 12 jan 2010, 22:25

miralem444 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:Ma Dzeko je nasa dika....i malo je da ga spominjemo svaki minut......ono sto ce on postic, a sto vec i sad ....mnogi nisu svjesni
slazem se....
al malo pretjeruju sa ovi milan ovo milan ono ....samo ja vjerujem kad cujem iz edinovih usta..neide on nigdje do kraja sezone..to je i sam reko i tu nema polemike vise al nek ovako pritiscu samo ce mu cijena vise i vise skocit ..a ako odigra ovu drugu polusezonu ko prosle godine 40.000 000 eura ce bit sitnica nece on otic onda ispod 60 ili 70 miliona eura...

bogami koliko sam ja jednom cuo i vidio na TV-u Dzeko ima klauzulu u ugovoru da na kraju ove sezone moze napustit klub za 20 MIL eura, jer su svabe kad su mu nudile ugovor kontali su da ga zadrze jos ovu sezonu jer su vjerovatno mislili da nece moci ovu sezonu odigrati kao proslu pa su kontali ako mu opadne cijena nece za njega moc nista zaradit jer znamo da je Milan nudio 25 MIL eura oni su odbili pa su mu stavili to u ugovor. ovo sam ja vidio, mozda nije istina ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 12 jan 2010, 22:34

miralem444 je napisao/la:
slazem se....
e **** sad ga pretjera
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2010, 09:18

NoName je napisao/la:Gdje Edin ide danas? :mrgreen:
Mislim drug da je vrijeme i za Barcelonu??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 13 jan 2010, 09:38

Ma nek ga Zeljo kupi - dosta im je jedan Audi A6 da posalju u Volfzburg :mrgreen: , pa da kazu raji:

"e ovakvi klocevi su igrali kod nas".

A sminka bi bila kad bi dos'o sa njim i Hasan sa Zlatanom - pa da kazu "navijaci" :

"ovakvih kloceva mi imamo na bacanje" :mrgreen:

:mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 jan 2010, 09:48

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:Gdje Edin ide danas? :mrgreen:
Mislim drug da je vrijeme i za Barcelonu??
Ja sam čuo da će Celta Vigo ponuditi bolje uslove :D 70 miliona i godišnja plata od 15 miliona
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 13 jan 2010, 16:45

Ja se iskreno nadam da NECE OTICI U MILANO jer ce tamo PROPASTI KAO IGRAC!

Zabarska liga NIJE za nase fudbalere..Njemacka i Engleska su solucije..ako ne ode u Englesku ili barem ne ostane u Njemackoj mozemos e halaliti sa njim..nijedan se nas igrac nije"naigrao"medju zabarima..oni igraju prgavo i po svemu Edinu NECE odgovarati....nacin igre u Engleskoj ili Svabiji mu odgovara..ali NE U MILAN MOLIM TE!!!!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 jan 2010, 17:52

edinko je napisao/la:Ja se iskreno nadam da NECE OTICI U MILANO jer ce tamo PROPASTI KAO IGRAC!

Zabarska liga NIJE za nase fudbalere..Njemacka i Engleska su solucije..ako ne ode u Englesku ili barem ne ostane u Njemackoj mozemos e halaliti sa njim..nijedan se nas igrac nije"naigrao"medju zabarima..oni igraju prgavo i po svemu Edinu NECE odgovarati....nacin igre u Engleskoj ili Svabiji mu odgovara..ali NE U MILAN MOLIM TE!!!!
A igralo ih je na stotine :o
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jan 2010, 18:54

edinko je napisao/la:Ja se iskreno nadam da NECE OTICI U MILANO jer ce tamo PROPASTI KAO IGRAC!

To Kaka,Ibrahimovic i ostali ''propali'' :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 15 jan 2010, 00:04

ono je seljacka liga, slomice ga neko, samo tako...i ja se nadam da nece u milan, al jbg ako mu je to najdrazi klub, sta ces...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, greenwood, Zglavkar i 12 gostiju.