FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
šteta što pas ne prođeschweinsteiger je napisao/la:Kakav ce gif ovo sa Zabaletom da bude![]()
![]()

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Steta sto smo primili, al dacemo jos 2-3 komada sigurno.
Bespotrebno opuštanje nakon 2:0. City je imao više loptu nego što treba. Siguran sam da će im Pep ukazati na greške koje su radili u prvom poluvremenu. Imam osjećaj da se pojedincima i ne igra ova utakmica.
Mandžo gine
Mandžo gine

- Omerbavarac
- Kontakt:
Primljeni gol je dokaz da se niti u jendom trenutku ne smijemo opustiti.
Nakon 2:0 su svi pomislili da je gotovo, ali fakat je tako izgledalo.
Mali pritisak Citya je urodio plodom, dok smo mi sa druge strane propustili nekoliko odlicnih sansi, ali ocekujem da se to sve naplati u drugim dijelu.
Igra kao igra je stvarno dobra, igra se dosta brzo sa puno tacnih dodavanja i pregrst duplih pasova.
Gotze, Ribery, Thiago i Kroos dominiraju u sredini.
Sto se Citya tice najveci problem nam stvara Navas, koji je sjajan po desnoj strani. Ta njegova brzina je velika prednost, ali opet to Alaba kompenzuje i zatvara na vrijeme.
Da je Javi unutra, vjerujem da ne bi gosti toliko igrali prema naprijed, jer bi to u vecini slucajeva bilo presjeceno.
Za neutralne gledaoce je ovo veceras uzitak za oci.
Nakon 2:0 su svi pomislili da je gotovo, ali fakat je tako izgledalo.

Mali pritisak Citya je urodio plodom, dok smo mi sa druge strane propustili nekoliko odlicnih sansi, ali ocekujem da se to sve naplati u drugim dijelu.
Igra kao igra je stvarno dobra, igra se dosta brzo sa puno tacnih dodavanja i pregrst duplih pasova.
Gotze, Ribery, Thiago i Kroos dominiraju u sredini.
Sto se Citya tice najveci problem nam stvara Navas, koji je sjajan po desnoj strani. Ta njegova brzina je velika prednost, ali opet to Alaba kompenzuje i zatvara na vrijeme.
Da je Javi unutra, vjerujem da ne bi gosti toliko igrali prema naprijed, jer bi to u vecini slucajeva bilo presjeceno.
Za neutralne gledaoce je ovo veceras uzitak za oci.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šta se desi sa Zabaletom najboljim bekom Premiershipa.
Zasluženo vodimo, pred kraj smo se dosta opustili i primili bez potrebe gol.

Zasluženo vodimo, pred kraj smo se dosta opustili i primili bez potrebe gol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tipicno nase opustanje,bas se vidi pad koncentracije u zavrsnici,ali siguran sam da cemo dati jos 2 do kraja 

Ali Ribery pravo zagrija Zabaletu. Pablo je meni vrlo simpatičan igrač ali u oba meča je imao velikih ispada protiv Ribery-a.
City iskorištava u potpunosti opuštenost Bayern-a. Thiago je imao par netačnih dodavanja ali on još nije na 100%. Gotze zna nestati, baš kao i Muller u utakmici, a Kroos se zaista trudi, napredovao je enormno u odnosu na prošlu sezonu. Toni Kroos ima najsigurnije noge Evrope, hvala Bogu, čovjek koji je već sada bolji od Bastiana Schweisteigera. Najavio sam nešto slično prije par mjeseci, a on je već na većem nivou od generala, a tek mu je 23 godine.
Neko će misliti da sam pljuvao po njemu, ne, kritika je uvijek motivacije za napredak pravim sportašima.
Sretno nam u drugom poluvremenu, želim ta tri boda i osvojiti ćemo ih ako Bog da!
City iskorištava u potpunosti opuštenost Bayern-a. Thiago je imao par netačnih dodavanja ali on još nije na 100%. Gotze zna nestati, baš kao i Muller u utakmici, a Kroos se zaista trudi, napredovao je enormno u odnosu na prošlu sezonu. Toni Kroos ima najsigurnije noge Evrope, hvala Bogu, čovjek koji je već sada bolji od Bastiana Schweisteigera. Najavio sam nešto slično prije par mjeseci, a on je već na većem nivou od generala, a tek mu je 23 godine.
Neko će misliti da sam pljuvao po njemu, ne, kritika je uvijek motivacije za napredak pravim sportašima.
Sretno nam u drugom poluvremenu, želim ta tri boda i osvojiti ćemo ih ako Bog da!
Ne znam sta vi vidite zanimljivo u ovoj utakmici.City da je htio da pruzi kakav otpor ne bi sigurno izasao u ovom sastavu.Sto se mene tice sad bi potpisao 7-1 a da City pobjedi Arsenal.Sam izbor stopera sve govori.Ne tvrdim da ne bi dobili utakmicu i da igra najbolji tim Cityja.Ali eto uzivajte ako vam je to zadovoljstvo.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Bitno je da je Müller zabio 

Prvu utakmicu je City bio u skoro pa najjačem sastavu pa su do 80. minute izgledali kao poluprofesionalna ekipa.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Bayern München
Hoće li ikada se ikada naučiti slaviti kad zabije gol?xinxee je napisao/la:Bitno je da je Müller zabio

Keep walking.
Re: Odg: FC Bayern München
Hahha : )..ma neznam brate,ali kad proslavlja gol uvjek se iznenadi xD pa od sreće podigne ruku u zrakCautinho je napisao/la:Hoće li ikada se ikada naučiti slaviti kad zabije gol?xinxee je napisao/la:Bitno je da je Müller zabio

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jao penala majko 

- anelbavarac
- Kontakt:
Sta bi ovo sunce ti yebem

Krv bi vi meni propisali za ova 2 gola da sam vam ja trener,**** te zivot od najdebilnije ekipe primit 2 gola

- schweinsteiger
- Kontakt:
Koji qrac se zajebavaju!
Pisljivi City im zabi 3 komada kuci i okrenu s 2:0,veceras bi na trening isli !
Kad su trebali stisnut najvise,oni se opustise nakon onih 2:0!
Pisljivi City im zabi 3 komada kuci i okrenu s 2:0,veceras bi na trening isli !
Kad su trebali stisnut najvise,oni se opustise nakon onih 2:0!
#miasanmia
Ne jedi vnagoNYKnicks Fan je napisao/la:Bog te yebo
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
To je kad ove 'zvjezde' umisle da im nemoze niko nista tako i treba nakon vodstva od 2-0 oni su vec zavrsili utakmnicu i eto sta se desi, uredu utakmnica nije toliko bitna ali jednoj ekipi kao sto je Bayern koji glasi za najeceg favorita ovo se nesmije desavati.City koji igra u izmjenjenom sastavu nam uvali tri komada je previse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.