Kontakt je postojao,ali ne za penala..Pa ono se u EPL nebi sviralo ni u snovima..samson je napisao/la:zasto ne?xinxee je napisao/la:ono ako je bio Penal ja stvarno neznam.....
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Dante ispao. Kao i cijelu ovu utakmcu ...xinxee je napisao/la:Kontakt je postojao,ali ne za penala..Pa ono se u EPL nebi sviralo ni u snovima..samson je napisao/la:zasto ne?xinxee je napisao/la:ono ako je bio Penal ja stvarno neznam.....
Dzeko dobar, golovi nisu bitni kao sto mnogi ovdje misle... Golovi nikada nisu bili problem sto se njega tiče vec je problem bio upravo ovo sto je veceras pokazao a prije nije pokazivao..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
Eh da ga jos zabije, bilo bi odlicno.
Samo mu gol fali za odličnu tekmu..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
prva dobra tekma jos od meca protiv Jenkija
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Grize Negredo.
Zamalo gol.
Zamalo gol.
Ja bi rekao da je poslušao kritičare, jer konačno se bori i izgleda zainteresiran a prije svega konstantno je opasan za protivnika...
u EPL smo vidjeli kakvi se penali dosuđuju cak se i u nasoj ligi to ne bi sviraloxinxee je napisao/la:Kontakt je postojao,ali ne za penala..Pa ono se u EPL nebi sviralo ni u snovima..samson je napisao/la:zasto ne?xinxee je napisao/la:ono ako je bio Penal ja stvarno neznam.....
- NoName
- Kontakt:
Ubi ih Edin ko malu djecu
Ako nastavi ovako mogao bi pasti i drugi žuti
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ide nas crveni ove sedmiceNoName je napisao/la:Ubi ih Edin ko malu djecuAko nastavi ovako mogao bi pasti i drugi žuti
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Odavno bolji nije bio.
Bas mi uze rijec iz usta haha ubi ih samo tako, veceras ce boatangic biti u bolovima.NoName je napisao/la:Ubi ih Edin ko malu djecuAko nastavi ovako mogao bi pasti i drugi žuti
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
ode vani, odlicna tekma za Edina
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
potapsa ga peleg

bravo diamond
bravo diamond
- Goalgetter
- Kontakt:
Zadovoljan sve u svemu. Zao mi je sto nije bio opasan po golu, jednom imao onu sansu sa ruba sesnaesterca, bio je danas raspolozen za gol.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Cini mi se da mu je aplaudirao dobar dio navijaca Bayerna 
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, EdinjoBos, ExEsPerac, Goalgetter, jasmin10, Kapetan, skank, Tihi i 93 gosta.