Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Večeras Edin odličan odavno se nije ovako borio.
-
edgardavids
- Kontakt:
Aplauz domaće publike :ugeek: :ugeek:
Odlicna partije naseg Edina. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Dobra partija Dzeke..Lijepo je bilo ponovo cuti skandiranje navijaca City-a,ali i one aplauze navijaca Bayerna koliko sam mogao upratiti..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dzeko majstore, odlicna utakmica. Falio je go ali cuvali su dobro kao jedinog isturenog napadaca.
Drzi ovu formu do Braaaazila....
Drzi ovu formu do Braaaazila....
Valjda mu pruzi jednu jaku tekmu prvenstva, ova sada sa Arsenalom ..
Edin pretrčao 10,72 km. Toliko o hodanju.
Mora da je procitao onaj clanak na klixu. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma ja to se sad deslio u ovoj utakmici i sad je to vauuuuuuuSrky4 je napisao/la:Edin pretrčao 10,72 km. Toliko o hodanju.
ti nasim igracima ne smijes reci da nisu u formi ili sta vec odmah si izdajnik koji ne voli Edina..........
bravo DZeko ovom partijom si zacementirao sebi pozociju narednu godinu!
Mogao bi on mozda poceti i protiv Arsenala, jedino ako Pele ne planira poceti samo sa Aguerom u spicu !
Inace, ljepota ga je bilo gledati veceras kako ganja i udara ove Bajernove, steta sto se ne vrati u Njemacku, ubila se za njega.
Inace, ljepota ga je bilo gledati veceras kako ganja i udara ove Bajernove, steta sto se ne vrati u Njemacku, ubila se za njega.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dzeko dobar, trudio. Samo je gol falio, ali ako ovako nastavi i golovi ce doci. Ovo je ono sto ocekujemo od Dzeke, da grize, da se bori. Samo ovako nastavi i opet ces izborit prvih 11.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Dzeko i veceras iznenadio svojom agilnoscu i borbom. Sve vise pocinje da lici na starog Dzeku, jos samo da krenu golovi. Veceras je bio dobro cuvan, ali je zato pravio dosta prostora za ostale saigrace, a pogotovo za Milnera. Protiv Arsenala tesko da ce poceti, ali mislim da je zasluzio 20-ak minuta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Unofficialpage je napisao/la:Dzeko dobar, trudio. Samo je gol falio, ali ako ovako nastavi i golovi ce doci. Ovo je ono sto ocekujemo od Dzeke, da grize, da se bori. Samo ovako nastavi i opet ces izborit prvih 11.
to,to dzumi
- legenda reala
- Kontakt:
duela nije izgubio, svaku mora ovako 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odlicna igra, to je ono sto se ocekuje od njega, nije bitno sto nije zabio ovakvim zalaganjem i odnosom prema igri gol ce sigurno doci.
Zadnja izmjena: lolcina, dana/u 10 dec 2013, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzekson je bio fenomenalan, unatoc tome sto nije postigao gol.
Igrao je i prema naprijed i prema nazad istim intezitetom, ganjao loptu na svakom centimetru.
Skok mu je savrsen, pokupio je 95% lopti.
Igrao je i prema naprijed i prema nazad istim intezitetom, ganjao loptu na svakom centimetru.
Skok mu je savrsen, pokupio je 95% lopti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nego sta..uz barcelonu najodvratnija ekipa za gledati...to cak prizna i moj prijatelj vatreni navijac bavaraca koji place kada izgube...najvise pasova na utakmici imaju neuer, dante i boateng...kakva je to igra...xinxee je napisao/la:Bayern mo#e biti odvratan samo nezahvalnicima i zavidnicima..Ovo se zove moderni fudbal,organska ekipa kao Bayern bi ovako sazvakala veci broj top-ekipicaadisice je napisao/la:neznam šta mi je gore gledat ovaj odvratni Bayern ili ovu nezaineteresovanost City-a
proslu tekmu kada su dobili werdera 7:0, neuer imao 30ak pasova, van bujten preko 90, drugi stoper takodjer oko 90, rafinha imao 80 i kusur...a veznjaci poptu riberija, krosa i ostali imali po tek nekih 40ak pasova...PA TI MENI RECI KAKVA JE TO IGRA...za gledanje i uzivanje uz istu sigurno nije...
ovo sto bayern igra nije moderni fudbal...vec ZENSKI FUDBAL...moderni fudbal igraju DORTMUND, REAL, ARSENAL...s brzim napadima i bez meljanja lopte plaho...a kamo li da se vrati golmanu nazad cak 30ak, 40 puta u utakmici koja traje 90...
Mislim da city treba prodati aguera, i igrati formaciju 4:5:1, sa klasicnim spicom...bio to dzeko ili negredo...uz snazan vezni red, navas, silva, nasri, toure, fernandinho...
prvi gol bayerna veceras iz ofsajda...a mozda cak i drugi...koliko sam ja uspio vidjeti...
Edin odlican...samar'o je ovu dvojicu u odbrani...
Dzeko poceo da trci odma je strasan , svi drkaju na njega, opet kad bude los jeb..te mu od A do Ž , ne kaze se dzabe glupi bosanac.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amarinho, dedo26, denza, Goalgetter i 55 gostiju.