Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
sada je vec kristalno jasno, trade je neminovan
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
vec bilo jasno 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
55-55. miami-indiana
Mirza ,Toko I Reggie ulaze 2 minute prije kraja ako bude plus 20!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ni sekunde u pm..al znalo se da ce ovako biti cim im se vrati par igraca..a jos se ni kirilenko ni terry nisu oporavili..onda ce odijelo laganica, nema vise ni klupe..samo trade, nista vise ne dolazi u obzir..
A meni vakat spavat, yebes ovo..laka vam noc dobri ljudi
A meni vakat spavat, yebes ovo..laka vam noc dobri ljudi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
ovo je samo jedno obično mučenje
Jedina stvar koju je mirza pogresno shvatio u ovom timu je da ne treba biti teamplayer, nego egoista i boriti se za prosjek, jer on donosi minute ili dobar trade. Imao je od koga da uci, trebao je gledati Blatche-a kako to on radi. Mirza jednostavno premalo preuzima inicijative u napadu. U principu se to svodi na suteve, tek ponekad odigra ledjima ili ide na ulaz. Morao je jednostavno biti vise sebican, vise traziti loptu, nametati se, igrati raznovrsnije. Najgore je sto on to moze, ali ocigledno ima veliki respekt prema saigracima.
Najgore je kada si ti neki fini djecak medju papcima, tada obicno najgore prolazis. Jedva cekam da se ispali negdje drugo. Cak i kada je igrao 30 minuta bio sam za trade jer sam znao sta ga ceka cim se par igraca vrati.
Najgore je kada si ti neki fini djecak medju papcima, tada obicno najgore prolazis. Jedva cekam da se ispali negdje drugo. Cak i kada je igrao 30 minuta bio sam za trade jer sam znao sta ga ceka cim se par igraca vrati.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Treba Mirzi vrijeme da postane egoista.Nije to tek tako
idi Mirzoni gdje god,samo idi
Svaka ti cast za ovaj kometar brate!!!Nema u Netsima ni T od timske igre !Pogresna ekipa za igranje timsku kosarku I cist promasaj za Mirzu!_dreamer_ je napisao/la:Jedina stvar koju je mirza pogresno shvatio u ovom timu je da ne treba biti teamplayer, nego egoista i boriti se za prosjek, jer on donosi minute ili dobar trade. Imao je od koga da uci, trebao je gledati Blatche-a kako to on radi. Mirza jednostavno premalo preuzima inicijative u napadu. U principu se to svodi na suteve, tek ponekad odigra ledjima ili ide na ulaz. Morao je jednostavno biti vise sebican, vise traziti loptu, nametati se, igrati raznovrsnije. Najgore je sto on to moze, ali ocigledno ima veliki respekt prema saigracima.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Nista Mirza nije pogrešno shvatio.Mirza jos nije spreman da igra ko što ti želiš i ko što svi mi želimo.TO JE NBA.NIJE TO EVROPA USPRENA IGRA,
mozda je malo glupo ali ja cak i volim sto ne igra jer valjda skonta vise da nema mjesta u ovom timu
probudi se Mirza iz zimskog sna :mrgreen:i nadam se da nece vise biti izjava da je sretan u ovoj ekipi i da nema nista od trejda.......
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 11 dec 2013, 02:56, ukupno mijenjano 1 put.
Mirza je inace malo tvrdoglav, ali ce i njemu ovo mucenje dosaditi i nadati se da ce zahtjevati trade u skorijoj buducnosti
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Molim te, nemoj dalje. Jednostavno nemoj. Ili zelis da ti navodim evropske igrace losijeg kalibra nego Mirza koji mnogo, mnogo vise daju u NBA nego on? Ne moras mi objasnjavati sta je NBA, nije to atomska fizika. Mirza ovakav kakav jeste moze dati mnogo vise, ali je u pogresnom timu.mirzateletovicc je napisao/la:Nista Mirza nije pogrešno shvatio.Mirza jos nije spreman da igra ko što ti želiš i ko što svi mi želimo.TO JE NBA.NIJE TO EVROPA USPRENA IGRA,
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Slazem se.Al ti si napiso Mirza je pogresno shvatio.Nerazumjem
Ono sto je meni drago je to , da je pokazao da moze igrat u nba... Nazalost u bruklinu ne ,puno toga ce zavisit i od njega samog. Nadam se da je u stanju racionalno razmislit i rec sebi imam 28 god ne mogu i ne zelim bacat godine u klubu u kojem se ne prepoznaje moj ptencijal a jos manje cijeni moj rad. Problem oko tradea moze bit jer su ovde starudije sklone pivredama ne fali njima nista da ostave mirzu... Realno nije napravio neki boom da je sad pola nba ludo za njim , ako ima srece ba radaru je neke eikpe gdje ce imat rolu kakvu je imao skoro u bkn. Vremenom siguran sam igra ledjima i sve ostalo doci ce na svoje. Aki sad mora ic zaista mora...
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Bojim se da Mirza nebude igrac samO for three points.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
UBIJA paul george.vodi indiana za 9
Nema izgleda minuta za njega veceras !
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
nadati se do zadnje minute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.