Nisam danas imao vremena da gledam utakmicu, ali mi je drago bilo citajuci komentare ovde. Drago mi je da je se kao prvo borio, a i da je pored toga bio efikasan u drugim segmentima igre (to sam barem zakljucio iz komentara ovde).
Pored svega toga, koliko god mi je drago to za njega, malo me brine da nece opet igrati dovoljno, mada se nadam da grijesim. Procitah negdje neko pise "City hoce Suareza i nude 40M+Dzeku"......
Sve to zvuci super ako ce Dzeko igrati i ako ce biti u dobroj formi, Liverpool je super klub, samo iduce stvari su ocigledne:
1. Ovo je za City dobro jer je Suarez stvarno u dobroj formi i cinjenica je da bi onda Aguero i Suarez bili taj tandem, barem vecinom po mom nekom misljenju. Suarez sigurno nece biti na klupi, sto znaci Negredo i Jovetic ce biti druga opcija u dosta utakmica. Mislim da ce se Jovetic najmanje naigrati u ovom City-u.
2. Da li je Liverpool uopste zainteresovan za tu opciju kad su Suarez i Sturridge trenutno dobro uigran duo, a Liverpool na drugome mjestu lige?
3. Da se ovo desi, Dzeko bi igrao i bio redovan u Liverpoolu 100%. Nebi bilo logike da ga uzmu a da ne igra, a mislim da je zeljan da se dokaze i da igra.
Ja nekako sumnjam da ce ovo da se desi u Januaru, mada bih volio da Dzeko bude u klubu u kojem ce biti redovan igrac i gdje ce biti u odlicnoj formi. Ovo je mozda u interesu City-a, Dzeke i svih nas (mozda cak i Suareza), samo je pitanje koliko je to u interesu Liverpool-a? Obican biznis, stranke (u ovom slucaju 4) moraju da ponude nesto sto te druge zele da bi doslo do izmjene. Da li ce se to desiti, pitanje je.
Necu vise da davim, ali imam pomjesane osjecaje sto se tice Dzeke i City-a. Volio bih i da ostane i da bude sve super, da igra cesto ako ne redovno, ali bih volio isto tako i da jednostavno ode u drugi klub gdje ce igrati. Ne bih volio da ostane u City-u i da ne bude spreman za SP, samo se bojim da je u interesu City-a da ostane barem jos pola godine jer je ipak dobar napadac i nikad ne znas kad ti moze zatrebati. Bojim se da je to isto bilo veceras jer je City svakako prosao u drugi krug takmicenja, pa da nije bilo "Mozemo veceras i Dzeku ubaciti".
Jbga, ne znam sta da mislim, ali se nadam da ce biti dobro i za Dzeku i za nas kako god da se odvije situacija.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...