da sumiramo, salatic ni slucajno da dobije poziv, neka sjedi kod kuce u dresu srbije i navija na prvenstvu za bosnu i hercegovinu gledajuci je na tvu
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
treba se napraviti lud pa izjednaciti srbiju i holandiju/svicarsku u ovom slucaju, nemamo mi (ruznu) historiju vezanu za ove druge, o tome se radi ali ne treba o tome raspravljati, moze samo dovesti do veoma ruzne rasprave i neizbjeznih uvreda kasnije kao sto se to desi svakoga puta
da sumiramo, salatic ni slucajno da dobije poziv, neka sjedi kod kuce u dresu srbije i navija na prvenstvu za bosnu i hercegovinu gledajuci je na tvu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kada već ideš na taj princip, Hajrovića i Medunjanina, zašto si slučajno ( ili pak ne
) zaboravio Mujdžu ?
Ko je gori, domaće izdajice, ili oni za koje znaš da su onakvi kakvi se predstavljaju, i isto ne kriju ?
Ajmo tom logikom stvari gledati.
Znači, šta je to njemu jedna **** Holandija ili Švicarska, osim mogućnosti za uspjeh u karijeri, jesmo li im bili rezervna domovina ? Jesmo. Jesmo li Mujdži bili rezervna domovina ? Opet jesmo. U čemu se to on razlikuje u odnosu na njih dvojicu ?
Ko je gori, domaće izdajice, ili oni za koje znaš da su onakvi kakvi se predstavljaju, i isto ne kriju ?
Ajmo tom logikom stvari gledati.
Znači, šta je to njemu jedna **** Holandija ili Švicarska, osim mogućnosti za uspjeh u karijeri, jesmo li im bili rezervna domovina ? Jesmo. Jesmo li Mujdži bili rezervna domovina ? Opet jesmo. U čemu se to on razlikuje u odnosu na njih dvojicu ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
po periodu 92-95
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma mislim ipak da se nekih 20 putnika za Brazil zna, ko ce tu jos uskociti nije neko pitanje. Nece biti nekih vecih promjena! Jedino napadac i DM mozda mogu da iznenade, sve ostalo se manje vise zna!
golman: Begovic, Fejzic, Avdukic (treci golman mozda se promjeni, ali nevjerujem da ce zvati nekog novog golmana)
odbrana: Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Mujzja, Vranjes, Zurkanovic (6 odbranbenih plus Salihovic kojeg sam brojao u sredini, normalno idu 7 ili 8 odbranbenih)
sredina: Misimovic, Pjanic, Medunjanin, Salihovic, Lulic, Visca, Hajrovic, Ibricic(ne radi zasluga u klubi, radi veza) (8)
napad: Dzeko, Ibisevic
= 19 onih koji ako nebude povrjeda idu sigurno 100%!
za ostala mjesta se bore
napad: Muslimovic ili ipak neko treci kao 20to mjesto
odbrana: Vrsajevic (nevjerujem da ce ga izostaviti, znaci 21) + eventualno Pandza ako neko od gornjih zbog povrede odpane; Arslanagic nevjerujem da ce biti tu iako bi ga zelio vidjeti na spisku mjesto Vrsajevica ili Pandze!
sredina: Zahirovic, Rahimic, ili neko novi (Besic, Salatic) ... najvise zavisi od defenzivnog veznog, znaci za DM idu jos preostala dva mjesta; U slucaju povrijeda mozda se tu jos nadju Kvrzic, Prcic, Stevanovic, Susic ili neko novi
Jedino ako se neko u sljedece pola godine stvarno kroz izvanredne igre nadmetne mozda bude na spisku, inace nevidim novih imena ni priblizno koja bi mogla doci u obzir.
golman: Begovic, Fejzic, Avdukic (treci golman mozda se promjeni, ali nevjerujem da ce zvati nekog novog golmana)
odbrana: Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Mujzja, Vranjes, Zurkanovic (6 odbranbenih plus Salihovic kojeg sam brojao u sredini, normalno idu 7 ili 8 odbranbenih)
sredina: Misimovic, Pjanic, Medunjanin, Salihovic, Lulic, Visca, Hajrovic, Ibricic(ne radi zasluga u klubi, radi veza) (8)
napad: Dzeko, Ibisevic
= 19 onih koji ako nebude povrjeda idu sigurno 100%!
za ostala mjesta se bore
napad: Muslimovic ili ipak neko treci kao 20to mjesto
odbrana: Vrsajevic (nevjerujem da ce ga izostaviti, znaci 21) + eventualno Pandza ako neko od gornjih zbog povrede odpane; Arslanagic nevjerujem da ce biti tu iako bi ga zelio vidjeti na spisku mjesto Vrsajevica ili Pandze!
sredina: Zahirovic, Rahimic, ili neko novi (Besic, Salatic) ... najvise zavisi od defenzivnog veznog, znaci za DM idu jos preostala dva mjesta; U slucaju povrijeda mozda se tu jos nadju Kvrzic, Prcic, Stevanovic, Susic ili neko novi
Jedino ako se neko u sljedece pola godine stvarno kroz izvanredne igre nadmetne mozda bude na spisku, inace nevidim novih imena ni priblizno koja bi mogla doci u obzir.
Stani malo, ako ovaj dio nije za foruma, možeš mi na pp poslati da nastavimo razgovor, jer mi nije baš jasan.LenBias je napisao/la:po periodu 92-95
moze, nikakav problemzizu1991 je napisao/la:Stani malo, ako ovaj dio nije za foruma, možeš mi na pp poslati da nastavimo razgovor, jer mi nije baš jasan.LenBias je napisao/la:po periodu 92-95
Mozes li i meni napisati ako nije problem.Malo mi je cudno s obzirom da je lik tada imao 7-10 godina.LenBias je napisao/la:moze, nikakav problemzizu1991 je napisao/la:Stani malo, ako ovaj dio nije za foruma, možeš mi na pp poslati da nastavimo razgovor, jer mi nije baš jasan.LenBias je napisao/la:po periodu 92-95
Unaprijed hvala
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ne mogu svakome, ne pada mi na pamet, neka ti drug zizu pojasni kao zeli 
a dok je zaha igrao u bjelorusiji taj kriterij nije postojaozizu1991 je napisao/la:Igra u lošoj ligi. Papetovi kriterijumi po novinama su, bolje trening u jakoj ligi, nego igranje u slaboj.
Da se razumijemo, ništa protiv momka nemam. Pape je nebrojeno puta u izjavama za medije bio toliko kontradiktoran, tako da ne možeš predviditi njegove poteze. Na nama je da uzmemo kokice, zavalimo se, i " uživamo ".
a shvatam ja to sve. papeta ionako niko ne moze razumjeti. smatram da je bolje igrati u ceskoj, nego sjediti na klupi u drugoj njemackoj ligi. jos momku ugovor istice na kraju sezone i sigurno je da bi se bolje prodao ako bi dobio poziv u repku. ali eto, prema papetovoj logici, nece nikada dobiti poziv, dok ce ga dobijati zahirovic koji ne moze izboriti prvih 11 u drugoj ligi.
Ne valja ni Salatić iz Grasshopersa, niti Hadžić iz Sturma ali eto... Tino iz Hajduka će nam trebati 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
moje misljenje je da susic upravo gura Vrsajevica zbog Svena Susica... Ipak za svjetsko bi se trebao zvati ovaj Salatic, a sven da se isproba za sljedece kvalifikacije jer je jos mlad. Nego zna li ko sta je sa Zukanovicem ... on je meni odlican u defanzivi 
Šta je s Burićem, zar je toliko yebena ta povreda jbt ...
Nadam se da će sve biti uredu, i da će nastaviti svoju golmansku karijeru.
Samo hrabro
Nadam se da će sve biti uredu, i da će nastaviti svoju golmansku karijeru.
Samo hrabro
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Nadam se da ce se Buric sto prije oporaviti i stojati izmedju stativa!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Buric nastavlja karijeru, zao mi je ovog momka jer je prosle sezone bio najbolji golman u Poljskoj, ali ni to nije bilo dovoljno da ga Susic makar pozove ko treceg golmana
Limvo Likce
Pa jača je naša liga od Poljske a i Avdukić je među top 5 golmana u našoj ligi, plus brani za jedan od najboljih klubova......bagra je napisao/la:Buric nastavlja karijeru, zao mi je ovog momka jer je prosle sezone bio najbolji golman u Poljskoj, ali ni to nije bilo dovoljno da ga Susic makar pozove ko treceg golmana
Bolje je bit među 5 golmana u našoj ligi, nego bit najbolji u Poljskoj....
Bratstvo do groba....
Znači, ipak je sve uredu sa njim ... hvala Bogu.
Sretno momčino i da se što prije vratiš na teren, kao i da se vratiš dobrim partijama !
Sretno momčino i da se što prije vratiš na teren, kao i da se vratiš dobrim partijama !
Takodje, Avduka je perspektivniji golmanElWeddo23 je napisao/la:Pa jača je naša liga od Poljske a i Avdukić je među top 5 golmana u našoj ligi, plus brani za jedan od najboljih klubova......bagra je napisao/la:Buric nastavlja karijeru, zao mi je ovog momka jer je prosle sezone bio najbolji golman u Poljskoj, ali ni to nije bilo dovoljno da ga Susic makar pozove ko treceg golmana![]()
![]()
![]()
Bolje je bit među 5 golmana u našoj ligi, nego bit najbolji u Poljskoj....
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Avduka i Vrsajevic trebali u paketu u Inter, ali zapelo oko vize.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, FerdinandF, forgempp, nebeskasila, Serha i 62 gosta.