Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
maminho je napisao/la:maminho je napisao/la:komentiranje utakmica bi trebalo biti u temi lige, a ne na temi klubova
ovak navijači komentiraju na temi svojih klubova i to djeluje bezveze, trebalo bi se komentirati na istoj temi da može dolaziti do rasprava
evo, sad je LP, a niko niš ne komentira u temi predviđenoj za to.

Hm, a da se onda na temama klubova piše isključivo o transferima, povredama, svađama, "šaranjima" i sličnim stvarima?
Iskreno, jedna od gorih ideja, a vjeruj mi da je bilo svakakvih.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
Otelo je napisao/la:Jel ovo do mene ili do vas?

do tebe.
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
saskograd je napisao/la:Neretvanska pastrmka!
Odma ih otjerat,odma veceras.
Yebem im familiju vise fuj fuj fuj
Samo da iskoristim priliku da se
nayebem mrtve majke u mrtve oci sudcu Pilavu.
Fuj fuj zvonic,ani,zlaja,mirza idite vise iz Veleza
usta vam se poserem kao i ovom bjelocarapanu iz posusja saskogradu koji je dosao s namjerom da provocira.
Poserem ti se i na taj izmisljeni klub iz medjugorja seljacino neotesana
Inace je ovaj forumas uvijek ovako "gradjanski" kulturan ,pa me zanima do kada moramo citati ovakve uvrede i gnusne izraze?!

molim vas da postove prijavljujete klikom na dugme "prijavi post", a ne lijepljenjem ovdje. sad to više ne mogu da pronađem.
-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 05 dec 2013, 01:28
LenBias je napisao/la:nisam, ni u jednom jedinom postu nisam nekoga uvrijedio, raspravljao jesam i za to forumi sluze kako postoje ali kao titin, mitar, bishop i jos neki koji stalno vrijedjaju forumase licno i konstantno pisu stvari koje vrijedjaju forumase licno da bi se na to svaki put presutilo e to sam siguran da nisam, svoje vidjenje o svakoj ekipi ima svako pravo napisati, na forumu ne moze vladati jedno misljenje i moramo se razilaziti, to je cak i pozeljno da bi forum funkcionisao i da bi se ta ista misljenja razmjenjivala ali forum ni slucajno nije tu da bi mene ili nekoga petog, desetog, stotog neko bez ikakvoga razloga konstatno vrijedjao kada se moje misljenje ne slaze uz njegovo, na to je bezobrazno stalno zmiriti a neki stalno samo takve postove i pisu gdje je cilj sto vise i bolje nekoga uvrijediti i svakoga puta nikome nista, samo se predje preko toga
ps. politicka konotacija ako mislis u primjeru titine juge i kada neko napise komunista, komunjara ili nesto tog tipa, pa to njega ne vrijedja siguran sam jer sam sebe tako naziva lik i ponosi se time sto je sasvim ok, nemam nista protiv i meni licno ne smeta, moze biti to koliko god zeli ukoliko ne krsi vasa pravila foruma neka na taj nacin ali sam prilicno siguran da ih krsi svako ko na forumu, temama i u svojim postovima vrijedja nekog drugog clana foruma, to je nesto cemu ne bi trebalo biti mjesta na forumu i cemu se veoma lako moze stati na kraj na kraju krajeva, uvrijedis nekoga licno i budes upozoren, drugi puta i dobijes ban, prvi ja kada to uradim, tacnije ako ikada to uradim, neka tako bude
Grijeh je lagati. Over & out.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
maminho
-
Kontakt:
Monolog je napisao/la:maminho je napisao/la:maminho je napisao/la:komentiranje utakmica bi trebalo biti u temi lige, a ne na temi klubova
ovak navijači komentiraju na temi svojih klubova i to djeluje bezveze, trebalo bi se komentirati na istoj temi da može dolaziti do rasprava
evo, sad je LP, a niko niš ne komentira u temi predviđenoj za to.

Hm, a da se onda na temama klubova piše isključivo o transferima, povredama, svađama, "šaranjima" i sličnim stvarima?
Iskreno, jedna od gorih ideja, a vjeruj mi da je bilo svakakvih.

jedna od boljih, jer ovak kak je je potpuno bezveze, igraju npr atletico - betis i većina će pisat po temi atletica, a ne na primeri
Ovo sad stanje je kao da se ne želi rasprava, a forum bez rasprave je kuratz
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
Nije moguće natjerati 10.000 forumaša da sijede tvoju ideju kad su već navikli drugačije i kad već to solidno funkcioniše.
ne bih previše analizirao da li je ideja dobra ili nije. Nije izvodiva, jer bih svaki dan morao banovati bar 20 ljudi zato što se ne pridržavaju pravila koje si smislio.
-
Otelo
-
Kontakt:
Dobio sam 3 pp i ni za jednu mi se ona 0 nije promjenila
Da sad nisam otvorio slucajno ne bih ni vidio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
Možda ti neko koristi profil.
uđe u nove poruke (broj se sa 3, promijeni na 0 jer sistem smatra da nisu nove, tj. da si vidio da postoje), ali ne otvara nove poruke da ga ne bi provalio, već samo čita stare.
predlažem promjenu passworda.
-
Otelo
-
Kontakt:
Ucinio sam to.
Hvala.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Gorki
-
Kontakt:
Da li postoji mogućnost da se uvede opcija da se mogu slike postavljati u potpis (naravno u dozvoljenim veličinama/širinama/dužinama)?
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
gojzerica
-
Kontakt:
Ma jok to.
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 09 dec 2013, 22:56
Imam prijedlog da se prosiri memorija privatnih poruka, malo je 50. Skoro svaki 2-3 dana moram po 2-3 poruke izbrisati jer ne mogu nove vidjeti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 10 dec 2013, 00:46
Unofficialpage je napisao/la:Imam prijedlog da se prosiri memorija privatnih poruka, malo je 50. Skoro svaki 2-3 dana moram po 2-3 poruke izbrisati jer ne mogu nove vidjeti.
Odlican prijedlog, moronski je svako malo brisati.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Imam prijedlog da se prosiri memorija privatnih poruka, malo je 50. Skoro svaki 2-3 dana moram po 2-3 poruke izbrisati jer ne mogu nove vidjeti.
izbriši svih 50 odjednom i brisaćeš svaka dva mjeseca. pola minute posla, svaka dva mjeseca, nije baš da je previše.
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 10 dec 2013, 13:29
admin je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Imam prijedlog da se prosiri memorija privatnih poruka, malo je 50. Skoro svaki 2-3 dana moram po 2-3 poruke izbrisati jer ne mogu nove vidjeti.
izbriši svih 50 odjednom i brisaćeš svaka dva mjeseca. pola minute posla, svaka dva mjeseca, nije baš da je previše.
Ali imam vaznih poruka. Neke nam poruke trebaju, nakon nekih 1-2 godine nakupise 50 poruka koje su bitne, hoce se nakupit i na vecem broju poruka ali laksa je selekcija biranja onih koji ti ne trebaju
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Gorki
-
Kontakt:
gojzerica je napisao/la:Ma jok to.
why not?

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:admin je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Imam prijedlog da se prosiri memorija privatnih poruka, malo je 50. Skoro svaki 2-3 dana moram po 2-3 poruke izbrisati jer ne mogu nove vidjeti.
Ali imam vaznih poruka. Neke nam poruke trebaju, nakon nekih 1-2 godine nakupise 50 poruka koje su bitne, hoce se nakupit i na vecem broju poruka ali laksa je selekcija biranja onih koji ti ne trebaju
Na žalost, ne raspolažemo resursima za čuvanje takvih podataka. PP služe samo za razmjenu poruka, ne i za njihovo pohranjivanje. Sve što ti je bitno prebaci na svoj računar.
U slučaju da krenemo sa arhiviranjem poruka, koliko god da ih stavimo, nekome će biti malo.
-
madridist
-
Kontakt:
Na podforumu diskusije mi se antivirus aktivira.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
gojzerica
-
Kontakt:
Gorki je napisao/la:gojzerica je napisao/la:Ma jok to.
why not?

Nepregledno će biti.
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
Slike u potpisu ni slučajno neće biti.
Uglavnom ljudi stavljaju reklame, a niko sasvim sigurno ne želi po 10.000 puta da vidi istu sliku uz svakog korisnika.
u slikama u potpisu ne vidim nikakvu korist za napredak foruma. Eventualna korist mogla bi biti za forumaša koji želi da isforsira neku poruku, ideju, projekat, proizvod... Takvima predlažem da zakupe reklamu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []