Ne znam koje vlasnik , ali onaj objektčić od 10 kvadrataNexus je napisao/la:To ona kafanica....Goca sto drzi?Civa je napisao/la:Prođel mi večeras tiket , na ove tvoje ako još šta okačiš idemo sutra u ShockerNexus je napisao/la: Kad bi svako ko je rako da će me častiti barem jednu pivu platio ja bi pijan hodao![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tako blizu, a tako daleko.
Ma to je taj, preko puta Alena, majstora
Za srednji bet
Galata GG
Milan over 4.5 zuta
Salke over 4.5 zuta
Benfica B GG3+
Kvota 11.52
Galata GG
Milan over 4.5 zuta
Salke over 4.5 zuta
Benfica B GG3+
Kvota 11.52
sri 17:00
Moreirense - Maritimo "B" 1
1,60
Zadnje 4 utakmice medjusobno je dobio Moreirense. Bili su u maloj krizi ali vjerujem da ce danas da pobjede.
i ovo
Barcelona - Celtic(kor.10,5) vise
1,85
Gosti su po tome poznati sve rjesavaju pred golom probleme izbacujuci u kornere aute. Mislim da bi sama Barca mogla preci granicu naravno-ako budu igrali kako se nadam.
1,60
Zadnje 4 utakmice medjusobno je dobio Moreirense. Bili su u maloj krizi ali vjerujem da ce danas da pobjede.
i ovo
Barcelona - Celtic(kor.10,5) vise
1,85
Gosti su po tome poznati sve rjesavaju pred golom probleme izbacujuci u kornere aute. Mislim da bi sama Barca mogla preci granicu naravno-ako budu igrali kako se nadam.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Mozete li vi otvoriti svoj racun na premieru,meni nece kad unesem username i sifru samo mi se loada al nikako da otvori?
1946
ista stvar samo vrti onaj sat nikako da procepi ovo je do njih, ja yvao poslovnicu kaze cura raja normalno uplacujuHead je napisao/la:Mozete li vi otvoriti svoj racun na premieru,meni nece kad unesem username i sifru samo mi se loada al nikako da otvori?
Semper Fidelis
- dr.van nostrand
- Kontakt:
New York-Chicago 188,5 under
Valjda ne treba biti posebno pametan pa ovo odigrati
Sinocnji rezultati ovih ekipa mnogo govori. U velikim su problemima trenutno.
Knicksi su jako losi, neprepoznatljivi, gube od svakoga a da pri tome jako tesko ubace 100 poena.
Samo su tri puta ove sezone u MSG ubacili 100 p. Kod Chicaga nema ko ni da zabija, sinoc 74 poena
Po prikazanoj igri i rez. trenutno, moglo bi se ponoviti slicno onome u Chicagu, kada su prije mjesec i po igrali ut. u kojoj su zajedno ubacili svega 163 poena (82:81). Uz sve ovo veceras igraju b2b utakmicu.

Valjda ne treba biti posebno pametan pa ovo odigrati
Sinocnji rezultati ovih ekipa mnogo govori. U velikim su problemima trenutno.
Knicksi su jako losi, neprepoznatljivi, gube od svakoga a da pri tome jako tesko ubace 100 poena.
Samo su tri puta ove sezone u MSG ubacili 100 p. Kod Chicaga nema ko ni da zabija, sinoc 74 poena

Po prikazanoj igri i rez. trenutno, moglo bi se ponoviti slicno onome u Chicagu, kada su prije mjesec i po igrali ut. u kojoj su zajedno ubacili svega 163 poena (82:81). Uz sve ovo veceras igraju b2b utakmicu.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nexus je napisao/la:Fudbal - Liga prvaka
20:45h Napoli - Arsenal
Tip: over 3,5 yellow cards
Kvota: 1,70
Marathonbet
Stake 5/10
Ovakva tekma, ovolike važnosti, a da ne bude barem 4 kartona...meni neshvatljivo.
Jedini razlog koji ide u prilog ovoj granici je sto sudi Victor Kassai koji ove godine nije u "formi" što se tiče kartona.
Ove godine sudio je 2 tekme i ukupno podijelio 5 žutih kartona, dakle prosjećno 2,5 po tekmi.
Međutim, prosle godine na 5 tekmi 26 ž.k. Sezona prije isto tako, zatim 5 tekmi a 23 ž.k., itd.....sve ukupno Kassai u LP je sudio 26 tekmi i podijelio 102 ž.k. sto daje prosjek od 3,92.
Takođe, u proslom duelu ova dva tima nije bilo kartona, pa je mozda i to razlog za ovakonisku granicu na ovoj kvoti.
Inače, Napoli je do sada u LP skupio 8, a Arsenal svega 4 kartona.
Međutim, večeras kalkulacija nema. Na sve ili ništa igrat će oba kluba i definitivno očekujem jednu grubu igru na obe strane, a ako padne rano go...to će biti jos bolje za kartone.
Kassai je Napoliju sudio jednom protiv Plzena u gostima i ukupno je bilo 6 ž.k. po 3 na obe strane.
Arsenalu je sudio 2 puta, oba puta vani, vs Braga i ukupo je bilo 7 kartona, od čega Arsenalu 5 i vs Milan i ukupno je bilo 3 ž.k. od čega 2 Arsenalu.
Slično i večeras očekujem, po 2 na obe strane i dosta.
Veoma rado bi ispratio, ali u kladionicama gdje ja igram je 4,5 ponuda kartona, a 5 zutih mi je vec...li laaa...
Nek se gone u pm,sve mi pare na racunufixator je napisao/la:ista stvar samo vrti onaj sat nikako da procepi ovo je do njih, ja yvao poslovnicu kaze cura raja normalno uplacujuHead je napisao/la:Mozete li vi otvoriti svoj racun na premieru,meni nece kad unesem username i sifru samo mi se loada al nikako da otvori?
1946
pa neće ti propast, dešavalo se ovo i prije, proradit ćeHead je napisao/la:Nek se gone u pm,sve mi pare na racunufixator je napisao/la:ista stvar samo vrti onaj sat nikako da procepi ovo je do njih, ja yvao poslovnicu kaze cura raja normalno uplacujuHead je napisao/la:Mozete li vi otvoriti svoj racun na premieru,meni nece kad unesem username i sifru samo mi se loada al nikako da otvori?
Pustiću sunce da topi ljubav!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Nece ni kod mene, mislim da online nece kod nikog, moze se u poslovnici uplatit..Nadam se, kako mi LenBias rece, da ce se sredit makar do 20:30hHead je napisao/la:Nek se gone u pm,sve mi pare na racunufixator je napisao/la:ista stvar samo vrti onaj sat nikako da procepi ovo je do njih, ja yvao poslovnicu kaze cura raja normalno uplacujuHead je napisao/la:Mozete li vi otvoriti svoj racun na premieru,meni nece kad unesem username i sifru samo mi se loada al nikako da otvori?
c/phajro je napisao/la:sri 17:00
1,60
Domacin ne racuna danas na Paulinho (D 11/1), Sandro (D 6/1) dok gosti imaju malo veci spisak, danas su bez Wellington (First gk 7/0), J.Diogo (D 7/0), Gege (D 2/0), L.Olim (D 10/1), J.Tiago (D 19/0), Zildzovic (M 14/1), R.Brigido (M 4/1), N.Rocha (M 16/2), Pana (F 12/0), Kukula (M 13/4 top scorer), Obayomi (F 2/0)!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pošto su sinoć bila samo dva gola na jednoj utakmici u prvih 30 minuta, treba večeras probat, na manji ulog sve utakmice da prvi gol pada u prvih 30 minuta. Kvota je negdje oko 90 
-
handballman
- Kontakt:
Kiel-R.N Lowen 1 1,60 (P.P)
Kiel nije izgubio tekmu posljednje 23 godine na svom terenu u kup takmičenjima.
Ko da gledam večeras će im bit prvi put, cim sam ih ja odigrao haha
Sretno ko isprati
Kiel nije izgubio tekmu posljednje 23 godine na svom terenu u kup takmičenjima.
Ko da gledam večeras će im bit prvi put, cim sam ih ja odigrao haha
Sretno ko isprati
- Burberry46
- Kontakt:
Isti problem, ja mislio da nije sta do meneHead je napisao/la:Mozete li vi otvoriti svoj racun na premieru,meni nece kad unesem username i sifru samo mi se loada al nikako da otvori?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Chupacabra
- Kontakt:
Evo kod mene može.

jedan na mali ulog ponovo, radi reda da se isprati liga prvaka
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Maradonaaa
- Kontakt:
Maradonaaa je napisao/la:J.Johnson 18,5 manje
najavljeno je da Deron igra veceras
neke kladionice su ga vec spustile na 15,5
- Maradonaaa
- Kontakt:
steta za GibsonaMaradonaaa je napisao/la:Gibson over
Irving over
San Antonio kp2
Hibbert over
Edit:upravo izaslo da Noah ne igra
valjda onda moze i Boozer over
Mislim da je realno Galatu-Juve odigrati 0-2(1,4), dok se uigraju malo već je poluvrijeme, a i teren je loš, ne bi se trebali raspucati.
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.