Providan si!aS_Roma je napisao/la:Jamak u pregovorima , kao i Mismiovic i dalje ..
Antolovic prelazi u Olimpic tj pred potpisom je , jer je slobodan igrac .
A ovo za Tourea je samo budala mogla povjerovati, jer se ta prica ponavlja 10 godina, jer stranice zele klikove "budala" pa svako to otvori da procita ... Cuj Yaya Toure u zelji smijesno je to spomenuti ..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Što je Nwanko Kanu u Sarajevu? Jutros viđen u gradu.aS_Roma je napisao/la:Jamak u pregovorima , kao i Mismiovic i dalje ..
Antolovic prelazi u Olimpic tj pred potpisom je , jer je slobodan igrac .
A ovo za Tourea je samo budala mogla povjerovati, jer se ta prica ponavlja 10 godina, jer stranice zele klikove "budala" pa svako to otvori da procita ... Cuj Yaya Toure u zelji smijesno je to spomenuti ..
I šta ste pričali vas dvojica?svejedno je napisao/la:Kakav je status sa Travancicem?Jucer vidjen sa nasim sefom(Olimpic).
- PehariSuTu
- Kontakt:
irh je napisao/la:I šta ste pričali vas dvojica?svejedno je napisao/la:Kakav je status sa Travancicem?Jucer vidjen sa nasim sefom(Olimpic).
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Koliko to Nijaza ima ovdje na forumu?Mislim da ovaj gore sanja Nijaza.Da se nije klonirao?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 11 dec 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tu šuplju prodaji nekome drugom. Tvoji iz kluba kažu da je "šef" ovisan o forumu i da samo pravi nove nickove. I neka pravi samo da nama ne baca koske. A ja sanjam sve one koji su napravili dugove u FK Sarajevo.Mancini je napisao/la:Koliko to Nijaza ovdje na forumu.Mislim da ovaj gore sanja Nijaza.Da se nije klonirao?
ah,sto je mnoge uhvatio svrboguz,pa ne znaju sta ce sa sobom,jer ne mogu dokuciti nista pouzdano..
odlican posao radi Dino,a i ovaj segment je dio tog posla,i nema vise samo tako curenja informacija...
morat ce se ovi donji zderat jos neko vrijeme,ne jos zadugo,ali morat ce...
odlican posao radi Dino,a i ovaj segment je dio tog posla,i nema vise samo tako curenja informacija...
morat ce se ovi donji zderat jos neko vrijeme,ne jos zadugo,ali morat ce...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Da.irh je napisao/la:Tu šuplju prodaji nekome drugom. Tvoji iz kluba kažu da je "šef" ovisan o forumu i da samo pravi nove nickove. I neka pravi samo da nama ne baca koske. A ja sanjam sve one koji su napravili dugove u FK Sarajevo.Mancini je napisao/la:Koliko to Nijaza ovdje na forumu.Mislim da ovaj gore sanja Nijaza.Da se nije klonirao?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ljudi trebate znati da je travancic potpisao na dvije godine sa sarajevom ako neznate to vas problem pod 2 po meni za sada bilbija stojcev ostanak komazeca travancica dobar bek jarni veliko ima u svijet kao trener akademija za mlade fudbalere ko to jos ima i to je to ostalo je sve gratis...pa ka d se sve poklopi bolan ko nam sta moze....pod 3 ovo sto lupaju gluposti za jamaka pa da jedan alkoholicar uzima poziciju dvojci najvisih nada sarajeva cimirotu i radovcu pa ne budite smijesni molim vas...a jos nesto ako ocete jos bice jos tri pojacanja u sarajevu samo polako to morate meni d avjeujete
.....
P.S
sad ce strumfovi da se jave vi ste sampioni sa dva pojacanja i tako to pustite im ljubormora je cudo sace opet d apisu mi ljubomorni a ljudi ne silaze s njega sa foruma pod temom sarajevo...tako da ignorisite ove padobrance i ove strumfice
P.S
sad ce strumfovi da se jave vi ste sampioni sa dva pojacanja i tako to pustite im ljubormora je cudo sace opet d apisu mi ljubomorni a ljudi ne silaze s njega sa foruma pod temom sarajevo...tako da ignorisite ove padobrance i ove strumfice
Samo Sarajevo
Poslije ove izvale ti nemoj vise nikome napisati da izmislja.pile87 je napisao/la:Ima jos GODINU I POL a duguje mu se pola plate tako da izmisljasaS_Roma je napisao/la: jos pola godine ima sa vama, stim da mu dugujete bruku para, dobit ce papire slobodne
P.S. I ja imam info da Travancic ima ugovor na 2 godine. Ono za posudbu je vjerovatno bila suplja uprave Celika koja nikako nije mogla objasniti navijacima da tesko mogu uzeti 30 hiljada maraka kao naknadu za treniranje pa su ga dali za sitno a podvalili im za posudbu.
Nešto ne pamtim da je i jedan igrač,u zadnjih pet godina(dok je Brko tu) tužio klub na arbitraži.A vi se uhvatite svoje avlije i pozz od bivšeg kapitena sa suda pa-pa1L8F9C2 je napisao/la:Poslije ove izvale ti nemoj vise nikome napisati da izmislja.pile87 je napisao/la:Ima jos GODINU I POL a duguje mu se pola plate tako da izmisljasaS_Roma je napisao/la: jos pola godine ima sa vama, stim da mu dugujete bruku para, dobit ce papire slobodne
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ne pamtis ti nista, najmanje pamtis bojkot treninga zbog dugovanja ali vjerovatno je to radi pola plate.
-
farukzidane
- Kontakt:
da kazem i ja koju,,javljam se ponekad,,nemogu biti bas aktivan kao vi,,ali...ima me ponekada,,kada imam pravu informaciju i tacnu,,,ko je uvijek ovdje,,zna da li lazem ili ne..
Porezna uprava je zavrsila posao,,,dug je blizu %m,,, od toga skoro #m,,,kamate,,,ima tu jos nekih stvari....ali otom potom,
Travancic,,nije igrac celika,,vec njegovog menadzera,,a to da je posudjen nama,,je suplja fraza,,,jos nije potpisao ugovor sa nama,,ali je blizu,,vjerovatno dvogodisnji,,
Tan stize u subotu u sarajevo,,,
dovoljno za sada od mene,,pozz
Porezna uprava je zavrsila posao,,,dug je blizu %m,,, od toga skoro #m,,,kamate,,,ima tu jos nekih stvari....ali otom potom,
Travancic,,nije igrac celika,,vec njegovog menadzera,,a to da je posudjen nama,,je suplja fraza,,,jos nije potpisao ugovor sa nama,,ali je blizu,,vjerovatno dvogodisnji,,
-
lucif3R666
- Kontakt:
do sad nista nisi salgao , jos ako doddje tan u subotu , onda ce mediji svaku tvoju ovdje vijest , prenositi kao exluzivnufarukzidane je napisao/la:da kazem i ja koju,,javljam se ponekad,,nemogu biti bas aktivan kao vi,,ali...ima me ponekada,,kada imam pravu informaciju i tacnu,,,ko je uvijek ovdje,,zna da li lazem ili ne..
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
farukzidane
- Kontakt:
Ove informacije brate kojem imam nelupam,,one su protekle iz izvora kluba,,,od ljudi sa kojima sjedim skoro svaki dan,,znam sve sta se desava,,obicno kazem ono sto smijem,,ima jos stvari koje nesmijem reci,,jer su u fazi realizacije i nije sigurno da li ce se realizovati,,,,jedno je sigurno,,do sada idemo finim putem,,korak po korak,,za nadati je se da ce Tan ovaj izvjestaj koji ce se do petka zavrsiti i njemu u subotu prezentovati,,da ce prihvatiti to,,,,jer treba znati jos nista nije dogovoroneo oko kupovine uptravljacke strukture kluba,,,Tan dolazi sa svojim financijskim savjetnikom i jos jednom vrlo bitnom karikom u upravi Cardifa,,,vidjecemo u cemu se tu radi,,,ima dosta opcija u igri,,,mislim na ovog lika iz Kardifa,,jer do sada nije bilo govora o njegovom skorom dolasku,,,cim dolazi sada,,znaci da nesto ima... pozitivno,,,nadam selucif3R666 je napisao/la:do sad nista nisi salgao , jos ako doddje tan u subotu , onda ce mediji svaku tvoju ovdje vijest , prenositi kao exluzivnufarukzidane je napisao/la:da kazem i ja koju,,javljam se ponekad,,nemogu biti bas aktivan kao vi,,ali...ima me ponekada,,kada imam pravu informaciju i tacnu,,,ko je uvijek ovdje,,zna da li lazem ili ne..
Prije ce vam Toni doci nego Jamak. Cuvajte Travancica velike je dugove napravio, a kako izgleda ne planira da stane.
NO PYRO NO PARTY
-
lucif3R666
- Kontakt:
Super , nadam se najboljem , znaci od subote ce se neke stvari znati 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
vincenttan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]c 
Imal šta oko odlazaka i dolazaka.
Ni danasnji dan nam nije protekao bez malenih na temi. Neprocjenjivo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.