Fidelis , sta kazes na ovo ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nije istina...apsolutno..i ja sam tako mislio nekad ali sada više ne..LenBias je napisao/la:ne pokusavaj to negirati, to ti je istina, vozio sam se x puta u vw vozilima, stara, nova, sva imaju jednu zajednicku karakteristiku, u voznji su udobna poput prosjecne skemlijeKlare je napisao/la:Te priče o šćemliji su toliko pogrešne i lažne, a kako se narod na to lako prima zaista nevjerovatno.
Samo nek stalno gore i da prodje homologaciju nekim slucajem i moze se, odlicni su farovi, ne znam koliko dodju, vjerovatno klasicni LED farovi + 100 EUR.HZ_ilidzaa je napisao/la:Meni je prejebeno samo da su ove,sto ti kazes, narandzaste diode u stanju mirovanja , hem bi bolje bilo hem street legal.
Preskupo, i ne zna to svako raditi. Mislim da jedan jedini frajer to zna kvalitetno raditi u BiH. Mislim da se nalazi u Brckom. Jeftinije ti prefarbat auto ondaLenBias je napisao/la:ne folije za stakla nego auto, karoseriju, mat folija, znaci ovako nesto
ovo odlicno izgleda, koliko kosta samo ako je osjetno jeftinijeŠB_Fidelis je napisao/la:Kako god okrenes ne slazem se da bi ga skuplje izaslo da ga ofarba u kompletu, ipak, mada je reelativno blizu cifra, ali ima drugih prednosti, u ovisnosti o onome sto ustvari zelis napraviti i postici.
Razmisli o ovome :
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeftinija solucija osjetno, a dobra. Ovo najvise odgovara potrebama privremene promjene boje i izgleda vozila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.