Crveni prestrog
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Strašno glup potez Montoliva. Nepromišljeno i glupo, bez ikakve potrebe ovakav start, i to 80 metara od svog gola.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
Ojj konstanta majko draga pa jel moguce da on igra za Milan 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
francobaresi je napisao/la:Strašno glup potez Montoliva. Nepromišljeno i glupo, bez ikakve potrebe ovakav start, i to 80 metara od svog gola.
Jest glup potez bez potrebe ali prvi mu je prekrsaj nije bas 100% za crvenog
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Crveni cist k'o suza.
- IlPrincipe
- Kontakt:
A u pi.cku materinu, ne valja ovo nikako.
Sto se mene tice, crveni opravdan, ovakvi startovi se ne smiju tolerisati. Njega su svi bogovi spasili da ne slomi nogu.
Je*i ga. Ionako smo imali neku jalovu inicijativu, a sada sa igracem manje i sa dvojicom destruktivaca na sredini je situacija jos gora. Neka nam je bog na pomoci, sta reci.
Pozitivno je sto je faraon upisao koju minutu u ligi prvaka, mada ga po meni nije morao jos vaditi, moglo se nesto iskombinirati, al' haj.
Sto se mene tice, crveni opravdan, ovakvi startovi se ne smiju tolerisati. Njega su svi bogovi spasili da ne slomi nogu.
Je*i ga. Ionako smo imali neku jalovu inicijativu, a sada sa igracem manje i sa dvojicom destruktivaca na sredini je situacija jos gora. Neka nam je bog na pomoci, sta reci.
Pozitivno je sto je faraon upisao koju minutu u ligi prvaka, mada ga po meni nije morao jos vaditi, moglo se nesto iskombinirati, al' haj.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jbt stvarno mi nije jasan onakav faul na onom mjestu. I prije crvenog je Ajax bio bolji, tako da se ne pise dobro.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Jel nastavio ovaj iz Ajaxa utakmicu ili mu je zglob otisao ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- francobaresi
- Kontakt:
Odmah ustao i nastavio igrati.Elegant je napisao/la:Jel nastavio ovaj iz Ajaxa utakmicu ili mu je zglob otisao ?
-Rui Costa-
-Rui Costa-
poraz znaci gubitak cca 100 miliona soldi i ciao gastriticar! Zato i igra ziheraski..tokmak!
Jedna bitna stvar..onaj lik nagazi Balonji..i ovo tele iz engleske to nije vidio..a poulsen ubi hljeb u nama..i nista.
**** ovakvu ligu prvaka..koliko smo mi jadni..ovo takmicenje je jos jadnije.
Forza Milan! KAKA`!!!!
Jedna bitna stvar..onaj lik nagazi Balonji..i ovo tele iz engleske to nije vidio..a poulsen ubi hljeb u nama..i nista.
Forza Milan! KAKA`!!!!
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 11 dec 2013, 21:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Glupa mu je i izmjena, trebao je ostavit isto do poluvremena samo Kaka povucenije da igra
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Poulsen je zaslužio žuti karton, nimalo me ne bi čudilo da bude i on isključen. Strašno prgav igrač, još dok je igrao u Schalkeu pokazivao je svoju nesportsku narav.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
kakve hamelj igraca ima ovaj milan to je nevjerovatno 3-4 igraca samo zasluzuje da igra ostalo noga.... 
nema odmora dok traje obnova
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
E moj Montolivo moj,kao da imas 12 godina jbt,ti na 543 metra od svog gola mal' covjeku nogu ne slomi.
I nakon svega toga da El Shaarawy ispasta
Brani se do kraja kako znas i umijes,primimo li gol mislim da je to to. Ceka nas veoma tesko drugo poluvreme.
Forza Milan! De Sciglio doktor
I nakon svega toga da El Shaarawy ispasta
Brani se do kraja kako znas i umijes,primimo li gol mislim da je to to. Ceka nas veoma tesko drugo poluvreme.
Forza Milan! De Sciglio doktor
- OmarSivori
- Kontakt:
Odakle ti izvali ovu cifru od 100 miliona?edoox je napisao/la:poraz znaci gubitak cca 100 miliona soldi i ciao gastriticar! Zato i igra ziheraski..tokmak!
Forza Milan! KAKA`!!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Bit će ovo dugih 45 minuta u nastavku. Sreća pa Ajax nije uspio napraviti nekakav pritisak i sabiti naše igrače preda Abbiati-ev gol. Ali i dalje se ne mogu načuditi onom bespotrebnom faulu, razumijem da je Montolivo bio požrtvovan,ali ono mu nije trebalo.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Milan potpuno bezopasan i ako ovako nastave čuvati nulu primiće gol Ajax je imao par izglednih šansi.
Montolivo je napravio veliku glupost u ovako važnoj utakmici crveni je zaslužen.
Montolivo je napravio veliku glupost u ovako važnoj utakmici crveni je zaslužen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- francobaresi
- Kontakt:
Tačnije Ajax je imao dvije šanse, ne nekoliko kao što si napisao. Ustvari najbolju šansu su imali prije samog isključenja Montoliva.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.