BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Hare_BvB@ Cestitam druze na prolasku
bili ste u EL na kraju okrenuste i jos zavrsite prvi u grupi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tesko ali zasluzeno.
Kila promasaja, ali na kraju po meni jedan od najlosijih na terenu zabija.
Cestitke!
Kila promasaja, ali na kraju po meni jedan od najlosijih na terenu zabija.
Cestitke!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
KEVIN GROSSKREUTZ
ps. nayebali su kad se Gündo, Hummels, Schemele, Bender, Piszczek (kad prođe pripreme) i ostali vrate. A nadajmo se i kojem pojačanja u siječnju.
ps.2. pohvale Sarru za debi, odlično odrađeno
ps. nayebali su kad se Gündo, Hummels, Schemele, Bender, Piszczek (kad prođe pripreme) i ostali vrate. A nadajmo se i kojem pojačanja u siječnju.
ps.2. pohvale Sarru za debi, odlično odrađeno
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
u kojoj smo ga dali? ja evo bauljam zegejom i smijem se ko tenkre.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
PRVI U GRUPI
))
napoliju falio gol da izbaci arsenala
napoli oborio rekord sa osvojenim poenima a da klub nije prosao iz grupe (12)
kakva ludniga u grupi
to bozeeeee!!!!
napoliju falio gol da izbaci arsenala
napoli oborio rekord sa osvojenim poenima a da klub nije prosao iz grupe (12)
kakva ludniga u grupi
to bozeeeee!!!!
87Blaszczykowski je napisao/la:u kojoj smo ga dali? ja evo bauljam zegejom i smijem se ko tenkre.
Sudija mi je skratio život za pet godina...
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/eva-lustful-102.html]Eva LustFul[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/anna-cute-fox-114.html]Anna Cute fox[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/your-princess-25.html]Your princess[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/jessie-107.html]Jessie[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Secret Dating Site [/url]
Grosskurcini spomenik dici.
Boga mu cacina kako se samo ono skrumpiralo u gol.
Yebo te led, ono ulazi, a ovi hadumi iz navale i Jenninu roru bi fulali.
Nego, komse sa zapada, ko vam je ovaj sudac, zenu mu na ladan qurac natakarim? Nafatajte ga gore, muda mu za vrat nabijte.
Erste platz rutinski. Dajte na te ghnojeve iz Male Azije/Atike.
Nego, komse sa zapada, ko vam je ovaj sudac, zenu mu na ladan qurac natakarim? Nafatajte ga gore, muda mu za vrat nabijte.
Erste platz rutinski. Dajte na te ghnojeve iz Male Azije/Atike.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Groskonja negdje udijelio sadake koliko samo sreće kod gola, ipak važna je pobjeda a bgm i prvo mjesto. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Suci očajni, baš kao ofanzivni igrači BvB-a predvođeni Robert Lewandowski-m, šta taj čovjek zna promašiti, pa Gomez je za njega mala maca.
Bem ti grob da ti hebem. Pa jel ja moram svaku tekmu komsije navuc na vrata. Licno bi iso u dortmund zadavit levandovskog da grossonja onako majstorski nezabi.
Sarr danas ala Hummels. Svaka cast momku, sa 18 onako rutinski odigrat. Kapa do poda. Ostale dvije tekme mora igrat. Kaka fridrih.
Sarr danas ala Hummels. Svaka cast momku, sa 18 onako rutinski odigrat. Kapa do poda. Ostale dvije tekme mora igrat. Kaka fridrih.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
sad baš gledam sažetke na HRT-u i veli komentator ( koji ne zna niti pročitati neka prezimena, ne znam gdje nađu takve na placu negdje valjda ) nakon tog promašaja kao ne viđamo to često od sjajnog poljskog napadačaNeutral je napisao/la:Suci očajni, baš kao ofanzivni igrači BvB-a predvođeni Robert Lewandowski-m, šta taj čovjek zna promašiti, pa Gomez je za njega mala maca.
bome viđamo
Popusio sam kilu zivaca..gledajuci..provjeravajuci rexultat sa vremena na vrijeme..posto sam na poslu I nisam u situaciji bip da gledam tekmu!
Da li ko ima link za tekmu za replay da pogledam..bio bih zahvalan!
Da li ko ima link za tekmu za replay da pogledam..bio bih zahvalan!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
koji krumpir od gola.
a falivamo prazan gol ili s 3m.
sarr rutinski izdominirao. a neki bi mu zatvorili prostor kupovinom kakva preplaćena imena. durma nema potrebe više hvaliti, čudo je kad zakaže.
sarr rutinski izdominirao. a neki bi mu zatvorili prostor kupovinom kakva preplaćena imena. durma nema potrebe više hvaliti, čudo je kad zakaže.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Takoooooo jeeeeeeeeee!

Uuuuu kakva utakmica.
Mislio sam Boga mi da ćemo ispast'.
Puuuu šta smo sve mašili od Lewata koji maša prazan gol, preko Reusa (stativa + lice u lice s golmanom) itd.
Sad slavimo prvo mjesto i Sarra.
Koja sigurnost kod momka u igri i dodavanju. Njega treba forsirat' i pustit' ga da igra ove dvije tekme do kraja. Imamo dragulja u timu.
Onda Durm je fantazija. Šprint u napad, pa šrint u odbranu. Gine na terenu. Problem mu je što kao dešnjak igra lijevo, sigurno bi bio još bolji na desnoj strani, ali i 'vamo rastura.
Šta kažete na moguće protivnike:
-Galatasaray
-AC Mailand
-Man. City
-Olympiakos
-Zenit

Uuuuu kakva utakmica.
Sad slavimo prvo mjesto i Sarra.
Onda Durm je fantazija. Šprint u napad, pa šrint u odbranu. Gine na terenu. Problem mu je što kao dešnjak igra lijevo, sigurno bi bio još bolji na desnoj strani, ali i 'vamo rastura.
-Galatasaray
-AC Mailand
-Man. City
-Olympiakos
-Zenit
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
a guzen i šajze? mislim da se mogu i oni izvući sad u KO faziSemir bvb je napisao/la:
-Galatasaray
-AC Mailand
-Man. City
-Olympiakos
-Zenit
mogli bi u grčku, mislim da je to naš idući protivnik
Katastrofalni sudija (koji je priznao gol iz ofsajda OM-u i nije svirao cist penal za BVB) te katastrofalna realizacija umalo nisu BVB kostali plasmana u 1/8 finala...
Kada se sve sabere pobjeda je vise nego zasluzena i drago mi je da je odlucujuci gol dao igrac koji je od vecine navijaca BVB-a bio osporavan protekle sezone.
Uz to ako se doda cinjenica da je BVB zavrsio prvi u ovoj grupi, onda nije moglo bolje ispasti...
Kada se sve sabere pobjeda je vise nego zasluzena i drago mi je da je odlucujuci gol dao igrac koji je od vecine navijaca BVB-a bio osporavan protekle sezone.
Uz to ako se doda cinjenica da je BVB zavrsio prvi u ovoj grupi, onda nije moglo bolje ispasti...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Tek' od 1/4 finala mogu nam Nijemci doć'!zgmiky je napisao/la: a guzen i šajze? mislim da se mogu i oni izvući sad u KO fazi
mogli bi u grčku, mislim da je to naš idući protivnik
Ej brate Schieber asistencija, a Grosskreutz daje gol.
Gigant!

EDIT:
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 11 dec 2013, 23:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Čestitke.....Odlika je velikih ekipa da onako u finišu zabiju (još uzevši sve nedaće u obzir).
Veliki uspjeh proći ovu grupu kao prvi.
A potpuno zaslužena pobjeda, bruka šansi.....Na kraju pobjeda i sad slavite.
A i Lokos se može opustit......
Veliki uspjeh proći ovu grupu kao prvi.
A potpuno zaslužena pobjeda, bruka šansi.....Na kraju pobjeda i sad slavite.
A i Lokos se može opustit......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ako ne znate šta ćete s loptom samo je dajte Kevinu
.
Mali Saar odličan i def. bolje rješenje od zagorjelog Friedricha,jako bitna pobjeda za BvB i za prolaz i za samopouzdanje kompletne ekipe .
Mali Saar odličan i def. bolje rješenje od zagorjelog Friedricha,jako bitna pobjeda za BvB i za prolaz i za samopouzdanje kompletne ekipe .
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.