Ne znam ni ja stvarno. Nadam se da nije to u pitanju. Sumnjam da bi se ovo tek tako pojavilo na vise stranica, a dole tuzni smajlici.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa to sam i ja mislio u prvi mah, ali ovo se navodno culo tokom utakmice. Ako je gugl dobro preveo
pise da ga allegri tjera da trci, a ovaj kaze da ne moze.
Ne znam ni ja stvarno. Nadam se da nije to u pitanju. Sumnjam da bi se ovo tek tako pojavilo na vise stranica, a dole tuzni smajlici.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Evo stigla je i potvrda, ipak je Shaarawy zadobio nekakav udarac, ali ne zna se da li se radi o nečemu ozbiljnom.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Forza Milan fino alla morte! Samo mi je žao što Monto nije polomio nogu onom ciganu!

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ma nek sve ide u ku.rac vise.
Samo se nadam da nije obnovio ozljedu, a koliko se ja poznajem u medicinu, onakva vrsta frakture kakvu je imao se lako vraca ponovo.
Nadam se da je samo udarac u pitanju, ali trebamo se pripremiti na najgore.
Samo se nadam da nije obnovio ozljedu, a koliko se ja poznajem u medicinu, onakva vrsta frakture kakvu je imao se lako vraca ponovo.
Nadam se da je samo udarac u pitanju, ali trebamo se pripremiti na najgore.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Allegri: "I would have taken El Shaarawy off anyway because he was feeling some pain in his foot."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Mali je strašno nesretan postao, ali ipak se nadam da nije ništa ozbiljno.
Ne mogu više Birsu da gledam na terenu, zato je pod moranjem da Stephan bude zdrav.
Ne mogu više Birsu da gledam na terenu, zato je pod moranjem da Stephan bude zdrav.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
kakav jad od igre. mučenje prvo navijača , pa onda i igrača (ako se tako mogu nazvati pojedinci poput bonere muntarija i costanta).
Sloboda Tuzla !!!
- muha milanez
- Kontakt:
Poslije onih mucnih i teskih 90+ minuta utakmice, dobro dodje ovaj trenutni sadrzaj na programu OBN-a, odmor za oci..

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Njemu je stvarno ova 2013 godina protekla u tom broju. Naopaka od kako je krenula, a izgleda da ce i zavrsiti u tom tonu.
S obzirom da pise da je zadobio udarac nadam se da je u pitanju samo modrica jer mu je nakon duge pauze tijelo jos uvijek nedovoljno spremno, mada me ne bi iznenadilo ono najgore. Poceo je novi val povreda, samo cekam ko ce iduci biti...
S obzirom da pise da je zadobio udarac nadam se da je u pitanju samo modrica jer mu je nakon duge pauze tijelo jos uvijek nedovoljno spremno, mada me ne bi iznenadilo ono najgore. Poceo je novi val povreda, samo cekam ko ce iduci biti...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
ova mala slatka ko bombon, brani u Arsenalumuha milanez je napisao/la:Poslije onih mucnih i teskih 90+ minuta utakmice, dobro dodje ovaj trenutni sadrzaj na programu OBN-a, odmor za oci..![]()
![]()
DAJ ATLETICO DA SE IGRAMOOOOO
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Yebo te dan i utakmica,raspo` sam se ziv gledajuci ovu patnju,kad me nije hertz spuco` kod onog zadnjeg udarca.
Tuzno djeluje cinjenica da smo se branili cijelu utakmicu protiv Ajaxa i to na svom terenu,mislim jeste bio crveni i sve to ali vala nije nam doso tim svijeta pa da se onako grcevito branimo.Ali eto haj prosli smo dalje sad ce bit kesa da Galliani balance books ofo ono i doci ce neki polovnjaci tipa Parola i co.Cristante,Niang,Saponarra ce bit posamarani na posudbe(sto je tragedija) uz neke cool i sminkerske dealove sa Galianijevim taldzijom Presiozijem koji ce nam eto izgleda prodat Perina,aliii i plus uvaliti neke od svojih panjeve tipa Lodija i Biondinija,kao sto je bio slucaj sa Birsom i tako to.
Ipak ima i svijetlih tackica kao sto su Honda i Rami,mada ukoliko ne smijenimo onog jada na klupii ne pojacamo se Jos u Januaru kako treba slijedi nam ispucavanje ko god da dodje.
Stigo je brat Rami,nije los stoper sigurno nije nista gori od ove postojece "elite" koju imamo trenutno u ekipi cak je mozda i za nijansu bolji od njih,Honda je super igrac to je 100 % i definitvno ce nas pojacati,odlican tehnicki i motoricki strava ko i svi Japanci trce ko navijeni a ovaj jos zna dobro igrat lopte tako da ce to bit cool.
Tuzno djeluje cinjenica da smo se branili cijelu utakmicu protiv Ajaxa i to na svom terenu,mislim jeste bio crveni i sve to ali vala nije nam doso tim svijeta pa da se onako grcevito branimo.Ali eto haj prosli smo dalje sad ce bit kesa da Galliani balance books ofo ono i doci ce neki polovnjaci tipa Parola i co.Cristante,Niang,Saponarra ce bit posamarani na posudbe(sto je tragedija) uz neke cool i sminkerske dealove sa Galianijevim taldzijom Presiozijem koji ce nam eto izgleda prodat Perina,aliii i plus uvaliti neke od svojih panjeve tipa Lodija i Biondinija,kao sto je bio slucaj sa Birsom i tako to.
Ipak ima i svijetlih tackica kao sto su Honda i Rami,mada ukoliko ne smijenimo onog jada na klupii ne pojacamo se Jos u Januaru kako treba slijedi nam ispucavanje ko god da dodje.
Stigo je brat Rami,nije los stoper sigurno nije nista gori od ove postojece "elite" koju imamo trenutno u ekipi cak je mozda i za nijansu bolji od njih,Honda je super igrac to je 100 % i definitvno ce nas pojacati,odlican tehnicki i motoricki strava ko i svi Japanci trce ko navijeni a ovaj jos zna dobro igrat lopte tako da ce to bit cool.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta reci na kraju,tekma koja mi je oduzela 10 godina zivota,ali eto dobro se zavrsilo.
Koja igracina je onaj De Sciglio to nije normalno,svaka cast momku.
Nadam se da sa Faraonom nije nista ozbiljno u pitanju.
Bravo Milan,Forza Milan!!
Koja igracina je onaj De Sciglio to nije normalno,svaka cast momku.
Nadam se da sa Faraonom nije nista ozbiljno u pitanju.
Bravo Milan,Forza Milan!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa dobro, kako vas nije stid pisati tako protiv Riccarda
. Crveni jeste zasluzen, al onako nespretan start se mogao desiti svakome. Uopce nije isao da povrijedi igraca nego na loptu. Sto neko rece, jes da smo igrali skoro cijelu tekmu s igracem manje, al sramota je da smo jedva primirisali golu VElikom ajaxu
. Allegri nece otici, kad mu nakon onakvih bruka rezultata u ligi nisu dali otkaz , ne vidim kako ce na prolazu u osminu finala lp, ma koliko smo jadno igrali. Krivo mi je sto ce azzurri koji igraju kod nas trpiti zbog loseg trenera, taktike, vodjenja kluba, krivo mi je radi momaka u plavom jer mislim da, pod prandellijem mogu do samog kraja iduce ljeto u brazilu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
NIKO me ne moze ubjediti da alegri nije krivac. Tacno ima tu smeca dosta, ali ocito vidis nezadovoljstvo i nedostatak motivacije kod igraca kao i nedostatak ideja.
Nadat se da ce honda izbaciti muntarija, nocerina iz bilo kakve rotacije, te da ce Rami se pokazati boljim od zapate. Ne znam stvarno. Pratim milan od 98 nismo imali goru odbranu a i kompletan sastav.
Onaj kreten dosao i zagrlio ih odreda!!!!!!!!!!!!
Davno rekoh nema nama hljeba dok se ne promjeni uprava.
Siljo ce biti najbolji bek svijeta ako se nastavi sa njim raditi.
Nadat se da ce honda izbaciti muntarija, nocerina iz bilo kakve rotacije, te da ce Rami se pokazati boljim od zapate. Ne znam stvarno. Pratim milan od 98 nismo imali goru odbranu a i kompletan sastav.
Onaj kreten dosao i zagrlio ih odreda!!!!!!!!!!!!
Siljo ce biti najbolji bek svijeta ako se nastavi sa njim raditi.
- francobaresi
- Kontakt:
Allegri je najveća neznalica koju sam u životu vidio, barem što se fudbala tiče.
Pratim ovaj sport skoro 17 godina, i nikad ovako bezidejnog trenera u životu nisam vidio.
Nebitno da li igrali protiv Barce ili Livorna, Milan igra defanzivno. Pa on svojom taktikom izbi iz igrača i ono malo samopouzdanja i kuveta što je ostalo u njima. Montolivo,De Jong i Kaka imaju ogromno znanje, i bez problema su mogli sažvakati sredinu terena, ali jok, od prve minute je Allegri krenuo igrati na neriješen rezultat.
Montolivo jeste bio nesmotren, ali vjerovatno nikome od nas onaj crveni nije pao teže njego njemu.
Što se tiče 1/8 finala, realno, koga god da dobijemo šanse za prolaz su nam mizerne.
S ovakvom postavkom, trenerom,odbranom,formom, skoro svaka ozbiljnija ekipa bi nas naprašila.
Na svu sreću sljedeći krug takmičenja je za 2 mjeseca, dosta toga se može promijeniti.Ali to ne mijenja činjenicu da Milan nema velike šanse za prolaz. Sa Allegrijem to je tako, pa taj bi i od Bayerna napravio prosječan tim.
Znam da Milan nema neku veliku moć trošenja,ali ima nekoliko igrača koji bi dosta pomogli Milanu, a nisu pretjerano skupi. Odnosno imali bi pravo nastupa u LP-a. To su igrači poput mladog Perina, Jorginha ili Nainggolana, te onog fantastičnog Zoume iz St.Etienne-a. Nijedan od njih ne košta više od 15-ak miliona € pa čak i manje. Također, bit će na tržištu i igrača koji su od ljeta slobodni, što automatski znači da će u Januaru biti na velikom popustu.
Mislim da je ćelo toga svijestna, i da ima nekakav plan(barem se nadam da ima).
Jer, ovakav Milan sa ovakvim defanzivnim pristupom i Allegrijem na klupi + nekoliko otpadaka od igrača,apsolutno nema šta tražiti u 1/8 finala.
Edit: [youtube][/youtube]
Pratim ovaj sport skoro 17 godina, i nikad ovako bezidejnog trenera u životu nisam vidio.
Nebitno da li igrali protiv Barce ili Livorna, Milan igra defanzivno. Pa on svojom taktikom izbi iz igrača i ono malo samopouzdanja i kuveta što je ostalo u njima. Montolivo,De Jong i Kaka imaju ogromno znanje, i bez problema su mogli sažvakati sredinu terena, ali jok, od prve minute je Allegri krenuo igrati na neriješen rezultat.
Montolivo jeste bio nesmotren, ali vjerovatno nikome od nas onaj crveni nije pao teže njego njemu.
Što se tiče 1/8 finala, realno, koga god da dobijemo šanse za prolaz su nam mizerne.
S ovakvom postavkom, trenerom,odbranom,formom, skoro svaka ozbiljnija ekipa bi nas naprašila.
Na svu sreću sljedeći krug takmičenja je za 2 mjeseca, dosta toga se može promijeniti.Ali to ne mijenja činjenicu da Milan nema velike šanse za prolaz. Sa Allegrijem to je tako, pa taj bi i od Bayerna napravio prosječan tim.
Znam da Milan nema neku veliku moć trošenja,ali ima nekoliko igrača koji bi dosta pomogli Milanu, a nisu pretjerano skupi. Odnosno imali bi pravo nastupa u LP-a. To su igrači poput mladog Perina, Jorginha ili Nainggolana, te onog fantastičnog Zoume iz St.Etienne-a. Nijedan od njih ne košta više od 15-ak miliona € pa čak i manje. Također, bit će na tržištu i igrača koji su od ljeta slobodni, što automatski znači da će u Januaru biti na velikom popustu.
Mislim da je ćelo toga svijestna, i da ima nekakav plan(barem se nadam da ima).
Jer, ovakav Milan sa ovakvim defanzivnim pristupom i Allegrijem na klupi + nekoliko otpadaka od igrača,apsolutno nema šta tražiti u 1/8 finala.
Edit: [youtube][/youtube]
-Rui Costa-
-Rui Costa-
E boze, kada cemo docekati ovaj trio u punoj formi ?

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Negdje naletih da je Honda od 3.1. Zvanicno nas igrac? Hajd kad ga gledam ima odlican pregled igre pas igru i zna dati gol sa ubojitom ljevicom, dovesti joa contrea prodati abatea i pustiti matiju da igra na svojoj desnoj strani
- francobaresi
- Kontakt:
Kaka i Balo su u jako dobroj formi. Stephan je baksuzan ove sezone.
@ronaldo99
Istina je, Honda je novi igrač Milana. Sinoć je De Sciglio demonstrirao kako treba igrati poziciju desnog beka.
Prioritet su stoperi i još jedan vezni igrač.
@ronaldo99
Istina je, Honda je novi igrač Milana. Sinoć je De Sciglio demonstrirao kako treba igrati poziciju desnog beka.
Prioritet su stoperi i još jedan vezni igrač.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Zna li se ista o povredi stephana valjda nije nista ozbiljno?
- francobaresi
- Kontakt:
Još ništa se ne zna, čak nije sigurno da li se uopšte radi o povredi ili samo običnom udarcu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.