Prisoner je napisao/la:Atl.Madrid - Porto GG3+ uz Costa i Martinez daju gol. Costa u sastavu, jedini u špicu, a ovamo 3 napadača. Za hrabrije x2 ili čista dvica.
Kad fuliš penal, pogodiš dvije prečke i jednu stativu, nisi ni zaslužio gol, a kamoli prolaz dalje.. Costa jedini ispoštovao, po ko zna koji put ove sezone.
Elem, nebitno, ide NBA
Peković 15,5 preko
Potencijalni zicer, u svim ostalim 16 ili 17, s tim da je u maxbettu kvota 1.75 na preko 17,5. Doduše, igrao je sinoć tekmu i prebacio je tek u 4/4 u debelom blowoutu u Detroitu. Iako ga ne volim igrat' pored Martina i Love-a, ovo sam jednostavno morao uzet'. Jedino čega me je strah je rani blowout, al' kad sam vidio sinoć da jedini igra od startera na +25, onda sam se odlučio i večeras ga odigrati.
GSW-Dallas 208,5 preko
Ne vidim kako bi ovo otišlo ispod. Dvije ekipe koje igraju na 100+ poena i koje ne mare baš previše za odbranu. Ako još na to dodamo da će s jedne strane Curry i Klay da rešetaju, a s druge, ništa lošije, Dirk i Monta, šta se drugo može očekivati osim tekma na 209+ poena, a ja vjerujem da ovo može otići i na 220+.