BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Nemam ni vremena a ni želju da se prepirem sa balavcem ubuduće zaobilazi moje postove. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Pale_Companion
- Kontakt:
edobvb je napisao/la:Ima li bilo tko link xa tekmu, nisam bio u priliki da gledam...unaprjed se zahvaljujem
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... a-dortmund" onclick="window.open(this.href);return false;
Agieren statt reagieren
Hvala drug Pale-Companion za link..za tekmu..
kako bi E.Bolic trpao u Borusiji
Ma za ove promasaje se svi trebamo spremit i ocekivat ih tokom utakmica
volio bih gledat ovu ekipu na nekom turniru sa onim malim golovima
salu na stranu, al ja sam se od 75. min pomirio sa cijelom sezonom kad eto ukaza se svjetlo na kraju tunela u liku crne mambe Mandande
Kevin je vjerovatno gadjao gornji lijevi ugao
nego srce mi zatreperi kad sam vidio one 2-3 pete na terenu. Kod prve mi se ucinilo da se neko spotakeo pa slucajno udari petom, kad gle cuda, neki talenat se ukazao na terenu
prezivjet ove 2-3 tekme do kraja i onda zapjevat onu Halidovu 'Ko bi reko' cuda da se dese pa Borusija klempu kuci odnese?
volio bih gledat ovu ekipu na nekom turniru sa onim malim golovima
salu na stranu, al ja sam se od 75. min pomirio sa cijelom sezonom kad eto ukaza se svjetlo na kraju tunela u liku crne mambe Mandande
nego srce mi zatreperi kad sam vidio one 2-3 pete na terenu. Kod prve mi se ucinilo da se neko spotakeo pa slucajno udari petom, kad gle cuda, neki talenat se ukazao na terenu
prezivjet ove 2-3 tekme do kraja i onda zapjevat onu Halidovu 'Ko bi reko' cuda da se dese pa Borusija klempu kuci odnese?
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Glasalo se za Zenit u anketi, vidim da smo većinom na istoj liniji.
Baš bih volio da dobijemo priliku natamburati te preplaćene Ruse i pokažemo im da smo jači od njihove love.
Što se tiče Lewata, lik je klasetina samo takva u svemu osim u realizaciji. Falit će nam puno, jer teško da ćemo naći napadača s kojim ćemo imati toliku napadačku širinu kakvu imamo s Poljakom. Nepravedno ga omalovažavate.
Šta je bilo sa Aubom sinoć, pa nije nikako ulazio?
Što se tiče Lewata, lik je klasetina samo takva u svemu osim u realizaciji. Falit će nam puno, jer teško da ćemo naći napadača s kojim ćemo imati toliku napadačku širinu kakvu imamo s Poljakom. Nepravedno ga omalovažavate.
Šta je bilo sa Aubom sinoć, pa nije nikako ulazio?
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne omalovazavamo mi Lewata kao poluspica, nego kao napadaca. Malo je igraca koji loptu znaju ustopati, zagraditi i asistirati kao on, ali je zato pred golom obicna kita. Pa taj lik vecinu golova dadne tako da postavi nogu ili da zabije neki odbitak. Dati gol glavom, predriblati golmana ili zavrsiti akciju 1 na 1 sa golmanom mu je misaona imenica. Zato ja ne zalim puno za njim, jer nama treba napadac koji ce hladno zabijati golove nakon ubacaja po zemlji ili da ga zabije glavom nakon nabacaja sa strane.Blaszczykowski je napisao/la:Što se tiče Lewata, lik je klasetina samo takva u svemu osim u realizaciji. Falit će nam puno, jer teško da ćemo naći napadača s kojim ćemo imati toliku napadačku širinu kakvu imamo s Poljakom. Nepravedno ga omalovažavate.
I sam si vidio da se Marsej sa igracem manje zabio u svoj 16-erac i trebao nam je neko ko je hladan pred golom (npr. SiberBlaszczykowski je napisao/la:Šta je bilo sa Aubom sinoć, pa nije nikako ulazio?
Meni i sad smijesno da je sinocnji gol djelo dvojice genijalaca: Siber asistirao, a Kevin zabio
Ja glasah za Oly, duzni su nam
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Da, fakat promašuje i moguće i nemoguće, ali ja ga opet ne bih mjenjao ni za jednog od ovih što se spominju kao zamjena (osim možda za Costu). On nije samo napadač, nego i vrhunski play koji igra čistu špicu. On mi baca na Rummeniggea, samo što je Kalle bolje trpao.
Zaboravio sam Oly. Bilo bi fino u istoj sezoni vratiti svima iz one skupine od preklani.
Zaboravio sam Oly. Bilo bi fino u istoj sezoni vratiti svima iz one skupine od preklani.
Kako funkcionise ovo izvlacenje za 1/8 finala...je l' to opet zbog tv prava imamo vece sanse da izvucemo City ?
Ne bi bilo lose ici u Grcku...izbaciti Olympiakos i potpisati Mitroglua da se ne mora poslije ici maksuz
Trebao je Aubameyang poceti umjesto Kube...kol'ko je bilo prostora na lijevoj strani Marseille-a mislim da bi Auba usao s loptom u gol.Kasnije ipak dobar potez Kloppa da ubaci Hoffmana...fino je odigrao.
Ko bi rekao prosle sezone da ce nam Hoffman,Sarr,Durm igrati u najvaznijem mecu sezone...
Ne bi bilo lose ici u Grcku...izbaciti Olympiakos i potpisati Mitroglua da se ne mora poslije ici maksuz
Trebao je Aubameyang poceti umjesto Kube...kol'ko je bilo prostora na lijevoj strani Marseille-a mislim da bi Auba usao s loptom u gol.Kasnije ipak dobar potez Kloppa da ubaci Hoffmana...fino je odigrao.
Ko bi rekao prosle sezone da ce nam Hoffman,Sarr,Durm igrati u najvaznijem mecu sezone...
adnan24 je napisao/la:Kako funkcionise ovo izvlacenje za 1/8 finala...je l' to opet zbog tv prava imamo vece sanse da izvucemo City ?
Ne bi bilo lose ici u Grcku...izbaciti Olympiakos i potpisati Mitroglua da se ne mora poslije ici maksuz![]()
uhhhh tezak vam je protivnik bio nema sta
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kevin je nenadyebiv.
Vidi Jurge i agresije, jadna i kukava mu ona hanuma.
Sta kazu, Strahonja nam sudio.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Sad znamo kako se Džej osjeća.Hare_BvB je napisao/la: Vidi Jurge i agresije, jadna i kukava mu ona hanuma.![]()
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:Sad znamo kako se Džej osjeća.Hare_BvB je napisao/la: Vidi Jurge i agresije, jadna i kukava mu ona hanuma.![]()
![]()
Ma ne sekiram se ja za naseg Dzej-Zija, njegov dugogodisnji haver, kodnog imena - konjak, rijesava bezbolno i efikasno sve probleme.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
S obzirom da ni Friedrich nije trenirao zadnjih nekoliko dana sutra bi mogli igrati s odbranom koja je vjerovatno prikladnija nasem drugom timu,tacnije Borusiji II.
Greuskreutz......Gunter......Sarr.........Durm
Protiv Vollanda,Firmina,Modesta...bice zanimljivo
- Blaszczykowski
- Kontakt:
ko zna kad ćemo opet imati ovakvu priliku za osvajanje el. 

-
Pale_Companion
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:S obzirom da ni Friedrich nije trenirao zadnjih nekoliko dana sutra bi mogli igrati s odbranom koja je vjerovatno prikladnija nasem drugom timu,tacnije Borusiji II.
Kakav crni Modeste, prevara od igrača
Bit će zanimljiva tekma svakako ali vjerujem da će BvB dati jednog više nego što će primiti...
Agieren statt reagieren
sutra fino po pobjedu, hoffa nam je dužna i sutra nam vraćaju tri boda koja smo im dali u zadnjem kolu prošle sezone, da im nije nas sada se ne bi ni sreli u bundeski nego bi se oni igrali po cvajti tako da očekujem pobjedu i tri boda via DORTMUND i onda na zimskoj pauzi jednog igrača hoffe očekujem isto i to je u dogovor uključeno 
Tako se isto pricalo I za marseile..dali smo I'm bodove u dortmundu..kada su nas dobili..2-3...pa da su nam duznici..ds ce nam pustiti bodove, a oni marseile se borili kso da igrsju finale lige prvaka protiv nas!!
Mislim da ce tako isto biti I sutra protiv hofe, I oni su nam duzni..a igrace protiv nas, kao da I'm je odlucujuca tekma za opstanak!!

Mislim da ce tako isto biti I sutra protiv hofe, I oni su nam duzni..a igrace protiv nas, kao da I'm je odlucujuca tekma za opstanak!!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
danas bi trebalo pobijediti pošto se ovaj gladbach zalaufao i počinje ozbiljno ugrožavati 3. poziciju. mislim da se klopp ipak neće odlučiti za juniorski stoperski par, već će vratiti kehla nazad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.